طرز تهیه بیسکویت اسنیکر دودل، پذیرایی با بیسکویتی خاص
طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی کیک توت فرنگی شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه کیک شیر داغ شکلاتی ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک شیر داغ شکلاتی کیک شیر داغ شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه بیسکویت اسنیکر دودل
بیسکویت اسنیکر دودل یکی از بیسکوئیتهای خوشمزه و لذیذ و معروف و پرطرفدار در همه جای دنیا است که بافت رویی آن ترد و کرانچی مانند و بافت داخلی آن نرم و لطیف است و خیلی راحت و سریع درست میشود و طعمی عالی و فوق العاده دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بیسکویت اسنیکر دودل در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم بیسکویت اسنیکر دودل | |
کره به دمای محیط رسیده | ۶۰ گرم |
روغن جامد | ۵۰ گرم |
شکر | ۴/۳ لیوان |
پودر دارچین | ربع قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
تخم مرغ کوچک | ۱ عدد |
آرد | ۱ و نیم لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
شکر برای پوشش بیسکوئیتها | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه بیسکویت اسنیکر دودل
مرحله ۱: آمادهسازی کره و روغن جامد
برای طرز تهیه بیسکویت اسنیکر دودل ابتدا کره را داخل یک ظرف بریزید و سپس روغن جامد را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند سپس شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود و با مواد خوب ترکیب و یکدست شود.
مرحله ۲: اضافه کردن وانیل و دارچین
بعد مقداری وانیل روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و در مواد پخش شود بعد از آن کمی پودر دارچین را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا عطر آن پخش شود، بافت مخلوط در این حالت سبک و کمی حجیم و پف دار و یکدست میشود.
مرحله ۳: افزودن تخممرغ و بکینگپودر
سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کاملاً با مواد مخلوط شود بعد بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود، هر از گاهی با لیسک مواد را از دیواره ظرف پاک کنید تا بهتر مخلوط شوند.
مرحله ۴: اضافه کردن آرد و استراحت خمیر
بعد آرد را که از قبل الک کردهاید و بافت آن سبک شده است کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و آرد در آن گلوله نشود سپس خمیر تشکیل شده را داخل یخچال قرار دهید تا به مدت یک ساعت استراحت کند و سرد شود.
مرحله ۵: شکلدهی به خمیر
بعد از این زمان خمیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک قاشق استاندارد از خمیر بردارید و با دست آن را گرد کنید تا به شکل گلوله صاف و یکدستی درآید، همه خمیر را به همین شکل آماده کنید و گلولهها را داخل یک ظرف قرار دهید.
مرحله ۶: آمادهسازی ترکیب شکر و دارچین
سپس مقداری شکر را داخل یک ظرف بریزید و کمی پودر دارچین به آن اضافه کنید و هم بزنید و کاملاً با هم مخلوط کنید سپس گلولهها را داخل ترکیب شکر و دارچین قرار دهید و کاملا بغلتانید تا سطح آنها کاملاً با شکر و دارچین پوشانده شود.
مرحله ۷: چینش گلولهها در سینی فر
بعد داخل سینی فر یا قالب را چرب کنید و یک کاغذ روغنی در قالب قرار دهید و سپس گلولهها را با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله ۸: پخت بیسکویتها در فر
سپس اجازه دهید تا بیسکوئیتها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر بپزند و کاملاً مغز پخت شوند بهتر است بعد از ۱۰ دقیقه بیسکوئیتها را چک کنید و اگر میخواهید که بافت نرم و لطیفتری داشته باشند ۱۰ دقیقه برای پخت آنها در فر کافی است.
مرحله ۹: تنظیم زمان پخت براساس بافت موردنظر
اگر میخواهید که بافت بیسکوئیتها ترد تر و مانند کرانچی شود باید زمان پخت آنها بیشتر شود که آن هم به دمای فر شما بستگی دارد چون میزان حرارت فرهای مختلف با هم فرق دارد بهتر است که بعد از ۱۰ دقیقه از پخت بیسکوئیتها را تست کنید.
مرحله ۱۰: خنک کردن و جدا کردن بیسکویتها
بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود و سپس با آرامی بیسکوئیتها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملاً سرد و خنک شوند و بعد آنها را داخل ظرف دربسته قرار دهید.
مرحله ۱۱: نگهداری و سرو بیسکویتها
اگر میخواهید از بیسکوئیتها برای مدت طولانی استفاده کنید آنها را در ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید و یا تعدادی بیسکویت اسنیکر دودل را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
- منبع :
- shiin.cake