طرز تهیه کرم طالبی، ایدهای فوقالعاده برای دسر تابستانی
طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …
طرز تهیه ماست میوه ای، یک دسر جدید و بسیار جذاب!
طرز تهیه ماست میوه ای ماست میوه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود این دسر خوش طعم برای پذیرایی بسیار مناسب است، ماست میوهای را …
طرز تهیه آفوگاتو دسر خاص ایتالیایی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه آفوگاتو آفوگاتو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که به عنوان یک دسر بین المللی در خاورمیانه شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه کرم طالبی
کرم طالبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با روشهای مختلف درست میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است، بافت این دسر خوش طعم بسیار نرم و لطیف است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کرم طالبی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کرم طالبی | |
طالبی تقریبا نیم کیلویی | ۱ عدد |
شیر | نصف لیوان |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری ( به دلخواه) |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذا خوری |
آب | ۱ لیوان |
رنگ سبز خوراکی | ۱ قطره ( به دلخواه) |
طرز تهیه کرم طالبی
مرحله ۱: آمادهسازی ژلاتین
برای طرز تهیه کرم طالبی ابتدا مقداری آب را داخل یک ظرف بریزید و سپس پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت پفکی شود بعد آن را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا پودر ژلاتین در آب ذوب شود و کاملاً با هم مخلوط شوند و سپس ظرف را کنار بگذارید.
مرحله ۲: خرد کردن طالبی و اضافه کردن شیر و خامه
بعد طالبی را بگیرید و آن را به تکههای کوچکتر خورد کنید و داخل مخلوط کن بریزید سپس مقداری شیر هم در مخلوط کن بریزید و بعد از آن خامه را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.
مرحله ۳: افزودن شکر و ژلاتین حل شده
سپس با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان مقداری شکر به مخلوط مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا شکر کاملاً در مخلوط حل شود و بافت مواد یکدست شود بعد از آن ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله ۴: افزودن رنگ غذایی (اختیاری)
بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان اگر دوست دارید که دسر رنگ سبز به خود بگیرد میتوانید مقداری رنگ سبز خوراکی را به مخلوط مواد اضافه کنید و یک پالس بزنید تا رنگ خوراکی کاملاً با مواد مخلوط شود و در آخر دسر خوشرنگتر شود.
مرحله ۵: افزودن گلاب (اختیاری)
در آخر با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان میتوانید مقدار کمی گلاب به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود اما اگر عطر گلاب را برای دسر دوست ندارید میتوانید از این مرحله چشم پوشی کنید و گلاب را نریزید.
مرحله ۶: رد کردن از صافی و ریختن در قالب
برای این که مطمئن شوید که ژلاتین کاملاً در مواد حل شده است در آخر دسر را از صافی رد کنید تا بافت آن کاملاً یکدست و نرم شود سپس دسر را در قالبهای تک نفره بریزید و داخل یخچال قرار دهید میتوانید همه دسر را در یک قالب بزرگ بریزید.
مرحله ۷: نگهداری در یخچال و تزئین
اجازه دهید تا دسر از شب تا صبح در یخچال بماند و کاملاً خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود و بعد از این که دسر در یخچال آماده شد و دسر کرم طالبی را از یخچال بیرون بیاورید و با چند برش طالبی تازه و موز حلقه شده روی آن را تزئین کنید. در آخر دسر کرم طالبی را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها به همراه انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- firoozeh_af