طرز تهیه کیک گلابی

کیک گلابی فرانسوی کیک گلابی رنده شده کیک گلابی شف طیبه کیک گلابی و گردو کیک گلابی کاراملی کیک گلابی شکلاتی کیک با پوره گلابی کیک شکل گلابی

کیک گلابی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که به روش‌های مختلف و خیلی راحت و سریع درست می‌شود این کیک بافتی سبک و نرم دارد و یک میان وعده سالم و پرخاصیت محسوب می‌شود، این کیک برای پذیرایی و بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک گلابی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک گلابی
گلابی۳ عدد
لیموی زرد ( رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش)۱ عدد
آرد۲۵۰ گرم
بکینگ پودر۱ و ۲/۱ قاشق چای خوری
شکر زرد یا قهوه‌ای۲۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۱۰۰ میلی لیتر
وانیل۱ قاشق چای خوری
نمک۲/۱ قاشق چای خوری
پودر هل۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک گلابی

مرحله ۱: آماده‌سازی گلابی‌ها

برای طرز تهیه کیک گلابی ابتدا ۲ تا از گلابی‌ها را بشورید و پوست آن‌ها را بگیرید و سپس به شکل ورقه‌ای و نازک برش بزنید بعد مقداری آب لیمو ترش تازه را روی آن‌ها بریزید تا رنگ آن‌ها تغییر نکند سپس گلابی‌ها را کنار بگذارید بعد یکی دیگر از گلابی‌ها را پوست بگیرید.

مرحله ۲: رنده‌کردن گلابی و آماده‌سازی مواد خشک

بعد گلابی را رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید کنار بگذارید سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد کمی نمک و مقداری بکینگ پودر و پودر هل را به آن اضافه کنید و هم بزنید و تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله ۳: مخلوط‌کردن ترکیبات اصلی کیک

سپس ترکیب آرد را الک کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود و بعد ترکیب آرد را کنار بگذارید، سپس تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها کمی بیشتر شود.

مرحله ۴: اضافه کردن شکر و روغن

بعد از آن شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا مخلوط کرمی شکل و کشداری تشکیل شود سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۵: افزودن وانیل و ترکیب کیک

سپس مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد بعد ترکیب آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و به آرامی و با لیسک هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و آرد داخل مخلوط گلوله نشود.

مرحله ۶: اضافه کردن گلابی رنده‌شده

در آخر گلابی رنده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند بعد قالب لوف ۲۰ در ۱۱ سانتی یا قالب مورد نظر را با روغن مایع خوب چرب کنید و سپس کف قالب و دیواره‌های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله ۷: تزئین و آماده‌سازی برای پخت کیک

بعد روی کاغذ روغنی را هم با روغن چرب کنید گلابی‌های ورقه‌ای شده را در دیواره‌های قالب بچینید و کاملاً دیواره‌ها را بپوشانید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید بعد روی مایه کیک را با مغز پسته، مغز بادام و مغز گردو خرد شده تزئین کنید.

مرحله ۸: تنظیمات فر و زمان پخت

سپس قالب کیک را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ و داخل آن مغز پخت شود.

مرحله ۹: نکات مهم در حین پخت کیک

اگر قبل از این که کیک پخته شود گلابی‌ها تیره شدند می‌توانید یک ورق فویل را روی قالب قرار دهید تا گلابی‌ها نسوزند و رنگ آن‌ها تیره نشود ورقه را به صورت شل روی قالب قرار دهید تا کیک کاملاً پخته شود و سطح گلابی‌ها طلایی رنگ شوند.

مرحله ۱۰: بررسی پخت و خنک کردن کیک

بعد یک سیخ چی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک آماده و خوب پخته شده است سپس قالب را از داخل فر بیرون می‌آورید و در دمای محیط قرار دهید تا کیک خنک شود و طعم آن دلچسب‌تر شود.

مرحله ۱۱:  خارج کردن کیک از قالب

بعد با یک چاقوی تیز لبه‌های کیک را از قالب جدا کنید و قالب را برگردانید و کیک را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس با سلیقه خودتان می‌توانید روی کیک مقداری عسل یا خامه فرم گرفته و یا شکلات ذوب شده بریزید.

مرحله ۱۲: تزئین نهایی و سرو کیک گلابی.

سپس با پودر پسته و مغز گردوی خرد شده و خلال بادام و چند برش گلابی و بستنی وانیلی و یا شکلاتی کیک را تزئین کنید و بعد از آن کیک را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و سپس چند برش از کیک گلابی را داخل یک ظرف مناسب بچینید. در آخر کیک گلابی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی‌ها و یا یک میان وعده سالم و مقوی همراه چای یا سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 مرداد 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.