طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه ترافل خرما به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ترافل خرما به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ترافل خرما ترافل خرما یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه کیک شنی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک شنی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک شنی کیک شنی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و سبک است که به خاطر روکش شیر عسلی و پودر نارگیل به این اسم معروف است، روش پخت این کیک …

طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی

طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی , دستور پخت کیک ماربل کدو حلوایی

کیک ماربل کدو حلوایی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود و بافتی سبک و اسفنجی دارد، این کیک دارای دو لایه با طعم‌های مختلف است که برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای کیک
شکر۱ و ۴/۱ پیمانه
شکر قهوه‌ای۱ پیمانه
روغن مایع۲/۱ پیمانه
باتر میلک۲/۱ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
وانیل مایع۱ قاشق چای خوری
پوره کدو حلوایی۲ پیمانه
آرد۳ پیمانه
جوش شیرین۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین۱ و ۲/۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل۲/۱ قاشق چای خوری
جوز هندی۴/۱ قاشق چای خوری
میخک۴/۱ قاشق چای خوری
نمک۲/۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای مواد شکلاتی
پودر کاکائو۳/۱ پیمانه
شکر۴/۱ پیمانه
شیر یا باتر میلک۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای گلیز شکلاتی
شکلات چیپسی یا تخته‌ای۷۵ گرم
کره۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی

مرحله ۱: تهیه باترمیلک

برای طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی ابتدا برای درست کردن باترمیلک یک دوم پیمانه شیر را داخل یک ظرف بریزید و سپس یک دوم قاشق غذاخوری از آن را بردارید و به جای آن به اندازه یک دوم قاشق لیمو ترش تازه و یا سرکه به آن اضافه کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا شیر ببرد.

مرحله ۲: ترکیب شکر و باترمیلک

شکر سفید و قهوه‌ای را داخل یک ظرف بریزید و با هم ترکیب کنید سپس باترمیلک را که آماده شده است روی آن بریزید به جای باترمیلک می‌توانید از شیر استفاده کنید و بعد هم مقداری روغن به مواد اضافه کنید و با همزن کمی هم بزنید و ترکیب کنید‌.

مرحله ۳: اضافه کردن تخم‌مرغ و وانیل

وقتی که مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شدند تخم مرغ‌ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و با هم مخلوط شوند سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود.

مرحله ۴: استفاده از پوره کدو حلوایی

بعد مقداری پوره کدو حلوایی تازه یا پوره‌ای را که از قبل فریز کرده‌اید از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید تا یخ آن باز شود سپس پوره را داخل الک بریزید و در ظرفی بگذارید تا آب اضافی آن کاملاً خارج شود سپس پوره کدو حلوایی را به مخلوط مواد اضافه کنید.

مرحله ۵: تهیه و ترکیب آرد و مواد افزودنی

مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد مقدار جوش شیرین و بکینگ پودر و کمی نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ۶: افزودن ادویه‌ها به ترکیب آرد

سپس مقداری پودر دارچین، پودر زنجبیل جوز هندی و میخک را روی آرد بریزید و با هم ترکیب کنید بعد ترکیب آرد را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شود بعد مقداری از مایه کیک به اندازه یک و نیم پیمانه را بردارید.

مرحله ۷: تهیه مایه کاکائویی برای کیک

سپس مایه کیک را که جدا کردی داخل یک ظرف بریزید و به آن پودر کاکائو و مقداری شیر و مقداری هم شکر اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود و پودر کاکائو کامل با مواد مخلوط شود و در آن گلوله نشود.

مرحله ۸: آماده‌سازی و پر کردن قالب کیک

بعد داخل یک قالب میان تهی که به اندازه ۱۰ تا ۱۲ پیمانه جا داشته باشد را با روغن حسابی چرب کنید و مقداری آرد داخل قالب بپاشید و سپس یک پیمانه از مایه کدو حلوایی را داخل قالب چرب بریزید و سطح آن را با لیسک صاف و یکنواخت کنید.

مرحله ۹: پخت در فر

بعد یک دوم پیمانه از مایه کاکائویی را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس به همین ترتیب مواد کیک را داخل قالب بریزید و بعد مایه کاکائویی را اضافه کنید و در آخر قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله ۱۰: تنظیمات فر و پخت کیک

سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود دقت کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود.

مرحله ۱۱: بررسی پخت کیک و خنک کردن

بعد یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک پخته شده و آماده است سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه بماند تا سرد شود.

مرحله ۱۲: آماده‌سازی و تزئین سطح کیک

بعد از آن لبه‌های کیک را از قالب با یک چاقوی تیز جدا کنید و قالب را برگردانید و کیک را از قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری شکلات ذوب شده یا خامه فرم گرفته روی کیک بریزید.

مرحله ۱۳: تزئین نهایی و سرو کیک

سپس کیک را با پودر پسته یا مغز گردوی خرد شده و یا خلال بادام تزئین کنید و بعد کیک را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید سپس چند برش از کیک ماربل کدو حلوایی را داخل ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 مرداد 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.