طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی، تجربه ای متفاوت و خاص
طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …
طرز تهیه ترافل خرما به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ترافل خرما ترافل خرما یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه کیک شنی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک شنی کیک شنی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و سبک است که به خاطر روکش شیر عسلی و پودر نارگیل به این اسم معروف است، روش پخت این کیک …
طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی
کیک ماربل کدو حلوایی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود و بافتی سبک و اسفنجی دارد، این کیک دارای دو لایه با طعمهای مختلف است که برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای کیک | |
شکر | ۱ و ۴/۱ پیمانه |
شکر قهوهای | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۲/۱ پیمانه |
باتر میلک | ۲/۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل مایع | ۱ قاشق چای خوری |
پوره کدو حلوایی | ۲ پیمانه |
آرد | ۳ پیمانه |
جوش شیرین | ۱ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچین | ۱ و ۲/۱ قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | ۲/۱ قاشق چای خوری |
جوز هندی | ۴/۱ قاشق چای خوری |
میخک | ۴/۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۲/۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای مواد شکلاتی | |
پودر کاکائو | ۳/۱ پیمانه |
شکر | ۴/۱ پیمانه |
شیر یا باتر میلک | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای گلیز شکلاتی | |
شکلات چیپسی یا تختهای | ۷۵ گرم |
کره | ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی
مرحله ۱: تهیه باترمیلک
برای طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی ابتدا برای درست کردن باترمیلک یک دوم پیمانه شیر را داخل یک ظرف بریزید و سپس یک دوم قاشق غذاخوری از آن را بردارید و به جای آن به اندازه یک دوم قاشق لیمو ترش تازه و یا سرکه به آن اضافه کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا شیر ببرد.
مرحله ۲: ترکیب شکر و باترمیلک
شکر سفید و قهوهای را داخل یک ظرف بریزید و با هم ترکیب کنید سپس باترمیلک را که آماده شده است روی آن بریزید به جای باترمیلک میتوانید از شیر استفاده کنید و بعد هم مقداری روغن به مواد اضافه کنید و با همزن کمی هم بزنید و ترکیب کنید.
مرحله ۳: اضافه کردن تخممرغ و وانیل
وقتی که مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شدند تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و با هم مخلوط شوند سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود.
مرحله ۴: استفاده از پوره کدو حلوایی
بعد مقداری پوره کدو حلوایی تازه یا پورهای را که از قبل فریز کردهاید از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید تا یخ آن باز شود سپس پوره را داخل الک بریزید و در ظرفی بگذارید تا آب اضافی آن کاملاً خارج شود سپس پوره کدو حلوایی را به مخلوط مواد اضافه کنید.
مرحله ۵: تهیه و ترکیب آرد و مواد افزودنی
مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد مقدار جوش شیرین و بکینگ پودر و کمی نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ۶: افزودن ادویهها به ترکیب آرد
سپس مقداری پودر دارچین، پودر زنجبیل جوز هندی و میخک را روی آرد بریزید و با هم ترکیب کنید بعد ترکیب آرد را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شود بعد مقداری از مایه کیک به اندازه یک و نیم پیمانه را بردارید.
مرحله ۷: تهیه مایه کاکائویی برای کیک
سپس مایه کیک را که جدا کردی داخل یک ظرف بریزید و به آن پودر کاکائو و مقداری شیر و مقداری هم شکر اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود و پودر کاکائو کامل با مواد مخلوط شود و در آن گلوله نشود.
مرحله ۸: آمادهسازی و پر کردن قالب کیک
بعد داخل یک قالب میان تهی که به اندازه ۱۰ تا ۱۲ پیمانه جا داشته باشد را با روغن حسابی چرب کنید و مقداری آرد داخل قالب بپاشید و سپس یک پیمانه از مایه کدو حلوایی را داخل قالب چرب بریزید و سطح آن را با لیسک صاف و یکنواخت کنید.
مرحله ۹: پخت در فر
بعد یک دوم پیمانه از مایه کاکائویی را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس به همین ترتیب مواد کیک را داخل قالب بریزید و بعد مایه کاکائویی را اضافه کنید و در آخر قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله ۱۰: تنظیمات فر و پخت کیک
سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود دقت کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین میرود.
مرحله ۱۱: بررسی پخت کیک و خنک کردن
بعد یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک پخته شده و آماده است سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه بماند تا سرد شود.
مرحله ۱۲: آمادهسازی و تزئین سطح کیک
بعد از آن لبههای کیک را از قالب با یک چاقوی تیز جدا کنید و قالب را برگردانید و کیک را از قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری شکلات ذوب شده یا خامه فرم گرفته روی کیک بریزید.
مرحله ۱۳: تزئین نهایی و سرو کیک
سپس کیک را با پودر پسته یا مغز گردوی خرد شده و یا خلال بادام تزئین کنید و بعد کیک را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید سپس چند برش از کیک ماربل کدو حلوایی را داخل ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
- منبع :
- parezou