طرز تهیه چیز کیک لقمه ای، دسری شیک برای مهمانی ها
طرز تهیه چیز کیک لقمه ای
چیز کیک لقمهای یکی از انواع کاپ کیکهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و بافت آن بسیار سبک و نرم و لطیف است، چیز کیک را میتوانید به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه چیز کیک لقمه ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای کراست بیسکوئیتی | |
بیسکوئیت پتیپور آسیاب شده | ۱۸۰ گرم |
کره ذوب و خنک شده | ۱۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای لایه پنیری | |
پنیر ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم |
خامه قنادی | ۳۰۰ گرم |
شیر | نصف لیوان |
پودر قند | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین | ۴ قاشق چای خوری |
وانیل | به مقدار لازم |
مواد لازم برای مارمالاد توت فرنگی | |
پوره توت فرنگی | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۸۰ گرم |
مواد لازم برای تزئین | |
مارمالاد توت فرنگی | به مقدار لازم |
کرم لوتوس | ۱ قاشق غذا خوری |
شکلات تلخ ذوب شده | ۳۰ گرم |
بیسکوئیت اورئو | به مقدار لازم |
طرز تهیه چیز کیک لقمه ای
مرحله ۱: آمادهسازی بیسکوئیتها
برای طرز تهیه چیز کیک لقمه ای ابتدا بیسکوئیت پتی پور را داخل میکسر بریزید و آن را کاملا پودر کنید اگر از میکسر برای پودر کردن بیسکوئیتها استفاده نمیکنید میتوانید آنها را با گوشتکوب برقی یا دستی پودر کنید و سپس بیسکوئیتهای پودر شده را داخل یک ظرف بریزید.
مرحله ۲: ذوب کردن کره و مخلوط با بیسکوئیت
بعد مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و به روش بنماری و روی حرارت غیر مستقیم کره را ذوب کنید و به بیسکوئیتهای پودر شده اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کمی حالت خمیری بگیرد.
مرحله ۳: آمادهسازی قالب مافین با کراست
بعد داخل قالبهای مافین را کپسولهای کاغذی قرار دهید و مقداری مخلوط کراست را داخل ۸ عدد از کپسولهای کاغذی بریزید سپس با هر وسیلهای که خواستید، کراست را در کپسولها فشار دهید تا سفت و منسجم شوند و سطح آنها صاف شود.
مرحله ۴: تهیه کراست شکلاتی
بعد به بقیه کراست داخل ظرف مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند و کراست شکلاتی تشکیل شود سپس با قاشق کراست شکلاتی را داخل ۸ کپسول دیگر بریزید و دوباره آنها را فشار دهید و سفت کنید.
مرحله ۵: آمادهسازی لایه پنیری و ژلاتین
بعد قالبهای کاپ کیکها را داخل یخچال قرار دهید تا کراست خودش را بگیرد و بافت آنها کاملا سفت شود در این فاصله لایه پنیری را درست کنید و مقداری شیر داخل یک ظرف بریزید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله ۶: تهیه مایه پنیر خامهای و ژلاتین
ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذرات ژلاتین در شیر حل شوند و مایه شفاف و یکدستی تشکیل شود و بعد آن را کنار بگذارید سپس پنیر خامهای را داخل یک ظرف بریزید و سپس مقداری پودر قند به آن اضافه کنید.
مرحله ۷: اضافه کردن خامه و وانیل به مخلوط
بعد خامه قنادی را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس مقداری وانیل را روی مخلوط مواد بریزید و با همزن دستی همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا بافت یکدست و نرم و لطیفی تشکیل شود و عطر و طعم همه مواد به خورد هم برود.
مرحله ۸: ترکیب ژلاتین و مخلوط پنیری
سپس مخلوط ژلاتین را تا هنوز گرم است به مواد پنیری اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت تشکیل شده خامهای شکل و کمی شلتر شود سپس مخلوط مواد پنیری را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
مرحله ۹: تهیه مخلوط پنیری با بیسکوئیت لوتوس
بعد مواد پنیری را در چهار ظرف مختلف بریزید یک قسمت را به شکل ساده و وانیلی کنار بگذارید و به یک قسمت دیگر یک قاشق غذاخوری کرم بیسکوئیت لوتوس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آن صاف و یکدست شود.
مرحله ۱۰: اضافه کردن شکلات به مخلوط پنیری
بعد مقداری شکلات را داخل یک ظرف کوچک بریزید و آن را به روش بنماری و روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید و سپس شکلات ذوب شده را به قسمت سوم مواد پنیری اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و بافت آن یکدست شود.
مرحله ۱۱: تهیه مخلوط پنیری با بیسکوئیت اورئو
سپس مقداری بیسکوئیت اورئو را با دست خرد کنید و تعدادی از آنها را هم کاملا پودر کنید و بعد بیسکوئیتهای پودر شده و خردههای بیسکوئیت را به قسمت چهارم مواد پنیری اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و بافت آن یکدست شود.
مرحله ۱۲: ترکیب مایههای مختلف پنیری
سپس قالبهای کاپ کیکها را از یخچال بیرون بیاورید و روی ۴ کاپ کیک که داخل آنها کراست ساده ریخته بودید مقداری مایه پنیری وانیلی بریزید و سطح آن را صاف کنید و روی ۴ کاپ کیک با کراست ساده دیگر مایه پنیری کرمی لوتوس بریزید.
مرحله ۱۳: افزودن مایههای شکلاتی و بیسکوئیت اورئو
بعد روی ۴ کاپ کیک که با کراست شکلاتی پر کرده بودید مقداری مایه پنیری شکلاتی بریزید و سطح آن را صاف کنید و روی ۴ کاپ کیک دیگر که کراست شکلاتی ریخته بودید مایه پنیری بیسکوئیت اورئو بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مرحله ۱۴: تهیه مارمالاد توت فرنگی
سپس برای تزئین روی کاپ کیکها مقداری توت فرنگی را که تمیز شستهاید داخل یک ظرف بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید و کنار بگذارید و اجازه دهید تا ترکیب توت فرنگیها به مدت یک ساعت استراحت کنند و توت فرنگیها آب بیندازند.
مرحله ۱۵: غلیظ کردن مارمالاد توت فرنگی
بعد از آن ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با هم بجوشند و کاملا با هم مخلوط و غلیظ شوند بعد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند و به عنوان مارمالاد از آنها استفاده کنید.
مرحله ۱۶: تزئین کاپکیک
سپس روی کاپ کیکهایی که مایه پنیری وانیلی ریخته بودید مارمالاد توت فرنگی بریزید و با خلال دندان روی آن طراحی کنید، روی کاپ کیکهایی که مایه پنیری لوتوس ریخته بودید مقداری بیسکوئیت لوتوس را خرد کنید و برای تزئین بریزید.
مرحله ۱۷: افزودن شکلات و بیسکوئیت
روی کاپ کیکهایی که مایه پنیری شکلاتی ریخته بودید مقداری شکلات چیپسی یا شکلات تختهای خرد شده بریزید و تزئین کنید و بر روی کاپ کیکهایی که مایه پنیری کرمی لوتوس ریخته بودید را با مقداری بیسکوئیت خرد شده تزئین کنید.
مرحله ۱۸: استراحت کاپکیکها در یخچال
سپس قالب کاپ کیکها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۵ تا ۶ در یخچال خوب استراحت کنند و کاملاً خودشان را بگیرند و بافت آنها سفت و منسجم شود و بعد از آن از یخچال بیرون بیاورید و به آرامی از داخل قالب خارج کنید.
مرحله ۱۹: آمادهسازی خامه قنادی برای تزئین
بعد کپسولهای کاغذی را به آرامی از کاپ کیکها جدا کنید و کاپ کیکها را داخل ظرف دیگری بچینید، سپس مقداری خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بافت آن سفت و منسجم شود و بعد خامه فرم گرفته را داخل قیف مناسب بریزید.
مرحله ۲۰: تزئین با خامه فرم گرفته
سپس با خامه فرم گرفته روی کاپ کیکها را تزئین کنید، فقط برای کاپ کیک شکلاتی مقداری پودر کاکائو به خامه فرم گرفته اضافه کنید و خوب هم بزنید، تا خامه شکلاتی درست شود و بعد کاپ کیک را با خامه فرم گرفته شکلاتی تزئین کنیم.
مرحله ۲۱: سرو چیزکیک لقمهای
بعد روی کاپ کیکها را با همان موادی که داخل آنها ریخته بودید مثل مارمالاد توت فرنگی یا خردههای بیسکوئیت لوتوس یا شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده و بیسکوئیت اورئو تزئین کنید و سپس کاپ کیکها را داخل ظرف مناسب بچینید. در آخر چیز کیکهای لقمهای را به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و یا یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.