طرز تهیه پوآچا پنیری به روش سنتی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه پوآچا پنیری به روش سنتی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه پوآچا پنیری پوآچا پنیری یکی از انواع نان های خوشمزه و معروف کشور ترکیه است که طعمی بسیار خوب برای میان وعده یا صبحانه دارد، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نسکافه ای شیرینی نسکافه ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک کوئیک میکس موزی

طرز تهیه کیک کوئیک میکس موزی, دستور پخت کیک کوئیک میکس موزی

کیک کوئیک میکس موزی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و اسفنجی و نرم و لطیف دارد و طعم آن به خاطر شکلات و موز داخل آن فوق العاده است این کیک خیلی راحت و سریع درست می‌شود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک کوئیک میکس موزی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک کوئیک میکس موزی
آرد۲۰۰ گرم
کره بن‌ماری شده و به دمای محیط رسیده۵۰ گرم
ماست۶۰ گرم
شکر قهوه‌ای ( دارک لایت)۱۰۰ گرم
شکر سفید۵۰ گرم
موز پوره شده بزرگ۲ عدد
تخم مرغ۲ عدد
بکینگ پودر۱ و نیم قاشق چای خوری
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
شکلات چیپسی یا شکلات کارات خرد شده۹۰ گرم

طرز تهیه کیک کوئیک میکس موزی

مرحله ۱: ذوب کردن کره با روش بن‌ماری

برای طرز تهیه کیک کوئیک میکس موزی ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید مثلا ظرف کره را ردی ظرفی که آب داخل ان در حال جوشیدن است بگذارید تا کره ذوب شود سپس کره را در دمای محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد.

مرحله ۲: پوره‌کردن موزها و اضافه کردن شکر

سپس موزها را پوست بگیرید و داخل یک ظرف بریزید و با چنگال آن‌ها را له و پوره کنید و سپس داخل یک ظرف بریزید بعد مقداری شکر قهوه‌ای را به آن‌ها اضافه کنید شکر سفید را هم روی مواد بریزید و با همزن دستی همه را با هم مخلوط کنید.

مرحله ۳: نکات مهم در استفاده از شکر قهوه‌ای

برای شکر قهوه‌ای از هر نوع شکر قهوه‌ای می‌توانید استفاده کنید و فرقی نمی‌کند که ایرانی یا خارجی باشد اگر شکر قهوه‌ای در دسترس نبود می‌توانید کلا از شکر سفید استفاده کنید اما در این صورت عطر و طعم و رنگ کیک کمی متفاوت می‌شود.

مرحله ۴: اضافه کردن تخم‌مرغ

سپس تخم مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و بافت مواد یکدست شود لازم نیست که مواد را خیلی به هم بزنید فقط به اندازه‌ای که تخم مرغ‌ها با مواد مخلوط شوند و بافت آن‌ها یکدست شود کافی است.

مرحله ۵: ارتقاء عطر کیک با وانیل و ماست

بعد مقداری وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد سپس با یک لیسک اطراف ظرف را دورگیری کنید و بعد ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید.

مرحله ۶: ترکیب کره ذوب شده با مخلوط

سپس مخلوط را کمی هم بزنید تا ماست با مواد ترکیب شود و بعد کره ذوب شده و به حرارت محیط رسیده را به مواد اضافه کنید و به اندازه‌ای که با هم مخلوط و یکدست شوند با همزن دستی هم بزنید تا عطر و طعم کره کاملا به خورد مواد برود.

مرحله ۷: اضافه کردن آرد و بکینگ پودر به مواد

سپس آرد را که از قبل الک کرده‌اید و بافت آن سبک شده است با بکینگ پودر ترکیب کنید و سپس ترکیب آرد را به مخلوط مواد اضافه کنید و فقط به اندازه‌ای که آرد در مخلوط گلوله نشود و با هم ترکیب و یکدست شوند با همزن دستی یا لیسک هم بزنید.

مرحله ۸: اضافه کردن شکلات چیپسی

بعد از آن مقداری شکلات چیپسی ساده یا شکلاتی چیپسی نسوز و یا شکلات کارات که در اندازه‌های کوچک خرد کرده‌اید را به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا شکلات‌ها در همه قسمت‌های مایه کیک به طور یکسان پخش شوند.

مرحله ۹: جایگزین‌ها و افزودنی‌های دلخواه

اگر شکلات چیپسی در دسترس نبود می‌توانید مقداری شکلات تخته‌ای را در اندازه‌های کوچک خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید همچنین با سلیقه خودتان می‌توانید مقداری مغز گردوی خرد شده را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و با مواد ترکیب کنید.

مرحله ۱۰: آماده‌سازی قالب

سپس قالب را با روغن جدا کننده یا کره کاملاً چرب کنید و سپس مقداری آرد داخل قالب بپاشید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و مخلوط را هوا گیری کنید تا بافت آن خراب نشود سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله ۱۱: تنظیم دمای فر و زمان پخت

بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ و آماده شود چون دما و حرارت فرهای مختلف با هم فرق دارد زمان پخت کیک بستگی به دما و حرارت فر دارد.

مرحله ۱۲: نحوه چک کردن پخت کیک در فر

در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود و بعد از آن یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک مغز پخت شده و آماده است و می‌توانید از فر خارج کنید.

مرحله ۱۳: تنظیم حرارت سطحی برای رنگدهی به کیک

بعد از پخت کیک ممکن است سطح آن رنگ نگرفته باشد و برای این که سطح کیک طلایی رنگ شود می‌توانید حرارت پایین را خاموش کنید و گریل یا حرارت بالا را روشن کنید و اجازه دهید تا به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سطح کیک طلایی رنگ شود.

مرحله ۱۴: خروج کیک از قالب پس از پخت

سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کیک سرد شود و با چاقوی تیز لبه‌های کیک را از قالب جدا کنید و قالب را به آرامی برگردانید تا کیک به طور کامل از قالب خارج شود و سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۱۵: تزئین و سرو کیک کوئیک میکس موزی

بعد کیک کوئیک میکس موزی را داخل ظرف مناسب قرار دهید و با سلیقه و به دلخواه خودتان با خامه فرم گرفته یا گاناش و یا شکلات ذوب شده و پودر پسته و مغز گردوی خرد شده و خلال بادام و شکلات چیپسی یا ترافل‌های رنگی آن را تزئین کنید. در آخر کیک کوئیک میکس موزی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب و پر طرف دار برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 مرداد 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.