طرز تهیه شیرینی کره ای، تجربه طعمی فوق العاده در منزل
طرز تهیه شیرینی کره ای
شیرینی کرهای یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و بافتی سبک و نرم و لطیف دارد این شیرینی خوش طعم و شیک برای پذیرایی و مهمانیها به عنوان یک دسر جذاب بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی کره ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کره ای | |
کره نرم | ۲۵۰ گرم |
پودر قند | ۱ لیوان |
نشاسته پودر سیب زمینی | ۱ لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
وانیل شکری | ۱ بسته ۵ گرمی معادل ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق مربا خوری |
پودر پسته | ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه شیرینی کره ای
مرحله یک: آمادهسازی مخلوط کره و قند
برای طرز تهیه شیرینی کره ای ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را داخل یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و پفکی و حجیم شود.
مرحله دو: اضافه کردن نشاسته و آرد
بعد مقداری نشاسته سیب زمینی را به مخلوط مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن یکدست شود و بعد کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا با هم ترکیب و یکدست شوند.
نکته: استفاده از نشاسته مناسب
اگر نشاسته سیب زمینی در دسترس نبود از نشاسته ذرت یا نشاسته گندم هم میتوانید استفاده کنید، اما طعم نشاسته سیب زمینی بهتر است.
مرحله سوم: تنظیم بافت خمیر و تقسیمبندی
دقت کنید که خمیر خیلی شل یا سفت نباشد اگر خمیر خیلی شل باشد موقع پختن تغییر شکل میدهد و پهنتر میشود و اگر سفت باشد سطح آن ترک میخورد، سپس خمیر را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را کمی ورز دهید و چانه کنید.
مرحله چهارم: طعم دار کردن خمیر
سپس به یکی از خمیرها مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و به چانه دیگر نیز مقداری پودر پسته اضافه کنید و ورز دهید تا بافت خمیر کاملاً یکدست شود چانه سوم را هم به شکل ساده نگه دارید.
مرحله پنجم: شکل دادن به خمیر
بعد از خمیرهای مقداری کوچکتر از گردو جدا کنید و با دست فرم دهید گرد کنید و سپس کمی فشار دهید تا پهن شوند بعد با چنگال روی آنها طرح بیندازید و شکل دهید و سپس داخل قالب مورد نظر را چرب کنید و کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید.
مرحله ششم: پخت شیرینی در فر
سپس خمیرها را با فاصله در قالب بچینید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینیها به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه در فرم خوب بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود.
مرحله هفتم: خنک کردن و تزئین
بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینیها خنک شوند و سپس به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس با سلیقه خودتان مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده روی شیرینیها بمالید.
مرحله هشتم: تزئین نهایی شیرینی و سرو کردن
سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی شیرینیها را تزئین کنید و بعد تعدادی شیرینی کرهای را داخل ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.