طرز تهیه کاپ کیک ابری

طرز تهیه کاپ کیک ابری , دستور پخت کاپ کیک ابری

کاپ کیک ابری یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و اسفنجی دارد و خیلی راحت و سریع آماده می‌شود کاپ کیک ابری را می‌توانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی یا یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک ابری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک ابری
تخم مرغ بزرگ هم دمای اتاق۵ عدد
شکر۱۰۰ گرم معادل نیم پیمانه
بکینگ پودر۱قاشق چای خوری
وانیلبه مقدار لازم
آرد۸۰ گرم
پودر شیر خشک۲۰ گرم
نشاسته ذرت۲۰ گرم
کره آب شده۱۰۰ گرم

طرز تهیه کاپ کیک ابری

مرحله ۱: ترکیب تخم‌مرغ و شکر

برای طرز تهیه کاپ کیک ابری ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها زیاد شود، سپس شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ الی ۵ دقیقه هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۲: افزودن وانیل به مخلوط تخم‌مرغ

وقتی که بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و کش‌دار و یکدست شد مقداری وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل کاملا در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را از بین ببرد و بافت مخلوط تشکیل شده یکدست و صاف شود.

مرحله ۳: آماده‌سازی ترکیب‌های خشک

بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن یکدست و سبک شود سپس بکینگ پودر، پودر شیر خشک و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و سپس ترکیب آرد را دوباره الک کنید تا یکدست و صاف شود.

مرحله ۴: ادغام مواد خشک با مخلوط تخم‌مرغ

بعد ترکیب آرد کم کم و کنترل شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید و مخلوط را زیر و رو کنید تا با هم خوب ترکیب و یکدست شوند و آرد داخل مخلوط گلوله نشود سپس مقداری کره را داخل یک ظرف کوچک بریزید .

مرحله ۵: اضافه کردن کره ذوب‌شده

سپس ظرف کره را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کره ذوب شود و بعد از این که به دمای محیط رسید آن را به مخلوط مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و مخلوط نرم و لطیف و یکدست شود.

مرحله ۶: ریختن مایه در قالب‌ها و قرار دادن در فر

بعد داخل قالب‌های مافین و یا قالب‌های تک نفره را با روغن چرب کنید و کپسول‌های کاغذی را داخل قالب‌ها قرار دهید و به اندازه دو سوم از حجم آن‌ها را با مایه کیک پر کنید و سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله ۷: تنظیم دمای فر و تزئین

سپس دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کاپ کیک‌ها به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند بعد از این زمان در فر را باز کنید و روی کاپ کیک‌ها را آجیل دلخواه خودتان را بریزید و در فر را ببندید.

مرحله ۸: گزینه‌های تزئینی برای روی کاپ‌کیک‌ها

برای روی کاپ کیک‌ها می‌توانید از مغز پسته خرد شده، مغز گردوی خرد شده پودر نارگیل، مغز فندق خرد شده یا خلال بادام استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک تا دو دقیقه دیگر با حرارت گریل بپزند و آجیل روی کاپ کیک سرخ شود.

مرحله ۹: مراحل نهایی پخت و خنک کردن کاپ‌کیک‌ها

دقت کنید که این کار را باید در دو دقیقه پایانی پخت انجام دهید وگرنه پف کیک می‌خوابد بعد از پخت کاپ کیک‌ها قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود سپس کاپ کیک‌ها را به آرامی از داخل قالب بیرون بیاورید.

مرحله ۱۰: تزئین نهایی و سرو کردن کاپ‌کیک‌ها

سپس کاپ کیک‌ها را داخل ظرف دیگری قرار دهید و به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده روی آن‌ها بریزید و آن‌ها را تزئین کنید بعد این کاپ کیک‌های خوش طعم و لذیذ را برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 شهریور 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.