طرز تهیه چیز کیک لیمویی، دسری خاص و لاکچری برای مهمانی

طرز تهیه چیز کیک لیمویی

طرز تهیه چیز کیک لیمویی , دستور پخت چیز کیک لیمویی یخچالی

چیز کیک لیمویی یکی از انواع چیز کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که از لایه‌های مختلف تشکیل شده و بافت آن بسیار لطیف است و طعم فوق العاده‌ای دارد این کیک خوش طعم و پر طرفدار را می‌توانید به روش‌های مختلف تهیه و آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه چیز کیک لیمویی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای لایه پنیری
پنیر ماسکارپونه۱ بسته
خامه صبحانه۱ بسته
پودر قندنصف پیمانه
شیر عسلینصف قوطی
پودر ژلاتین۱ و نیم قاشق غذا خوری
آب سردنصف پیمانه
آب لیمو ترش تازه۳ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای کیک اسفنجی
آرد۱ پیمانه سر خالی
پودر شکر۱ پیمانه سر خالی
تخم مرغ۳ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
وانیلبه مقدار لازم
آب جوش۴/۱ پیمانه
مواد لازم برای لایه ژله‌ای
پودر ژله۱ بسته
آب جوشبه مقدار لازم

طرز تهیه چیز کیک لیمویی

مرحله ۱: جدا کردن زرده و سفیده تخم‌مرغ

ابتدا برای درست کردن کیک اسفنجی زرده و سفیده‌های تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید و داخل دو ظرف جدا گانه بریزید و بعد سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها بیشتر شود و کمی پف کنند.

مرحله ۲: افزودن نصف شکر به سفیده‌ها

سپس نصف مقدار شکر را به سفیده‌ها اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و سفیده‌های تخم مرغ فرم بگیرند و سفت و منسجم شوند به طوری که جای پره‌های همزن روی آن‌ها بماند و اگر ظرف را برگرداندید بیرون نریزد.

مرحله ۳: قرار دادن سفیده‌ها در یخچال

بعد سفیده‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا پف آن‌ها از بین نرود و زرده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا از لختگی خارج شوند و بافت آن‌ها یکدست شود سپس نصف باقیمانده شکر را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله ۴: افزودن وانیل و آب جوش به زرده‌ها

وقتی که مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و یکدست و کشدار شد مقداری وانیل را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را از بین ببرد سپس مقداری آب جوش را روی مخلوط بریزید و سریع هم بزنید.

مرحله ۵: اضافه کردن سفیده‌ها به مخلوط

وقتی که مخلوط کرم رنگ و کشدار و یکدست شد بعد سفیده‌های تخم مرع فرم گرفته را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، دقت کنید که وقتی سفیده‌ها را اضافه کردید خیلی هم نزنید چون پف آن‌ها از بین می‌رود.

مرحله ۶: آماده‌سازی و افزودن آرد و بکینگ‌پودر

سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید و بعد ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله ۷: ریختن مایه کیک در قالب

بعد کف قالب یا سینی فر را با روغن یا کره چرب کنید و کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و بعد قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله ۸: پخت کیک در فر

سپس اجازه دهید تا کیک به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی شود، در ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و بعد از آن با توجه به این که دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد، پخت کیک را با خلال دندان تست کنید.

مرحله ۹: تست پخت کیک با سیخ چوبی

برای تست یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته و آماده شده است بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا این خنک شود.

مرحله ۱۰: جدا کردن کیک از قالب

سپس با یک چاقوی تیز لبه‌های کیک را از قالب جدا کنید و بعد قالب را برگردانید تا کیک کامل از قالب خارج شود و سپس در ظرف دیگری قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود و در این فاصله مواد لایه دوم یا لایه پنیری را آماده و درست کنید.

مرحله ۱۱: آماده‌سازی لایه پنیری

بعد مقداری پنیر ماسکارپونه را داخل یک ظرف بریزید و سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و پودر قند را هم روی مواد بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط تشکیل شده نرم و کشدار شود.

مرحله ۱۲: اضافه کردن شیر عسلی

بعد مقداری شیر عسلی را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شیر عسلی کاملاً به خورد آن‌ها برود و یکدست شوند سپس مقداری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند.

مرحله ۱۳: حل کردن ژلاتین

سپس ظرف ژلاتین را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کامل ذرات پودر ژلاتین در آب حل شوند و مخلوط شفاف و یکدست شود بعد مخلوط ژلاتین را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدست و صافی تشکیل شود.

مرحله ۱۴: اضافه کردن آب لیمو

سپس مقداری آب لیمو ترش تازه را هم به مخلوط مواد پنیری اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود و بعد ظرف مخلوط را کنار بگذارید، سپس کیک اسفنجی را در سایز دلخواه با کاتر برش بزنید.

مرحله ۱۵: آماده‌سازی کیک

بعد از آن طلق‌ها را در اندازه مورد نظر که دور کیک را کامل بگیرد برش بزنید و دور برش کیک قرار دهید با چسب بچسبانید تا فیکس شود و موقع ریختن مواد پنیری روی کیک حرکت نکند سپس کیک را با آب کمپوت و یا شربت با فرچه خیس کنید.

مرحله ۱۶: تزئین با برش‌های لیمو

سپس تعدادی لیمو را تمیز بشورید و به شکل ورقه‌ای و نازک برش بزنید بعد هم برش‌های لیمو را به شکل ایستاده روی کیک و در اطراف طلق بچینید در آخر مایه چیز کیک را داخل قیف مناسب بریزید و به آرامی داخل طلق‌ها را با آن پر کنید.

مرحله ۱۷: قرار دادن چیز کیک در یخچال

اگر قیف در دسترس شما نبود استفاده از قیف الزامی نیست فقط برای تمیزی و راحتی کار از قیف استفاده می‌شود بعد کیک را با لایه پنیری روی آن داخل یخچال قرار دهید تا لایه پنیری خوب خودش را بگیرد و کاملا سفت و منسجم شود.

مرحله ۱۸: آماده‌سازی پودر ژله

در این فاصله مقداری پودر ژله با طعم دلخواه خودتان را داخل یک ظرف بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و سپس ظرف را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید و هم بزنید.

مرحله ۱۹: اضافه کردن مایع ژله روی چیز کیک

وقتی که ذرات پودر ژله در آب حل شدند و مایع شفاف و یکدستی تشکیل شد ظرف را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد و کمی خنک شود سپس چیز کیک را از داخل یخچال بیرون بیاورید و مایع ژله را روی آن بریزید تا روی لایه پنیری را بگیرد.

مرحله ۲۰: استحکام دادن لایه ژله در یخچال

سپس دوباره ظرف چیز کیک را داخل یخچال قرار دهید تا ژله روی آن ببندد و خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود بعد از تقریباً دو ساعت که چیز کیک آماده شد و لایه ژله‌ای خودش را گرفت سپس چیز کیک را از داخل یخچال بیرون بیاورید.

مرحله ۲۱: تزئین نهایی چیز کیک

بعد به آرامی طلق اطراف چیز کیک را باز کنید و کنار بگذارید سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید روی چیز کیک را با مقداری پودر پسته، مغز گردوی خرد شده، پودر نارگیل و چند برش لیموی ترش تازه و شکلات چیپسی تزئین کنید.

مرحله ۲۲: سرو چیز کیک

سپس چیز کیک را داخل ظرف مناسب قرار دهید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و بعد چیز کیک لیمویی را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها به همراه انواع دسرها و شیرینی‌های دیگر و چای یا قهوه سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.