طرز تهیه شیرینی بال فرشته جدید با ظاهری بسیار خاص
طرز تهیه کلوچه زنجبیلی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کلوچه زنجبیلی کلوچه زنجبیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش عطر است که برای میان وعده بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه پنکیک هویج به روش خانگی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک هویج پنکیک هویج یکی از انواع پنکیک های خوشمزه و بین المللی است که برای وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه شیرینی بال فرشته
شیرینی بال فرشته یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع و به روشهای مختلف آماده و تهیه میشود این شیرینی خوش طعم طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی بال فرشته در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی بال فرشته | |
تخم مرغ هم دمای اتاق | ۳ عدد |
شکر | ۱۲۰ گرم معادل نیم پیمانه و ۲ قاشق غذا خوری |
روغن مایع | ۱۲۰ میلی لیتر معادل نیم پیمانه و ۲ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ پنس |
وانیل | به مقدار لازم |
بکینگ پودر | ۱ و نیم قاشق چای خوری |
آرد قنادی | ۳۹۰ تا ۳۸۰ گرم معادل تقریبا ۳ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
شکلات آب شده برای تزئین | ۱۰۰ گرم |
آجیل | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی بال فرشته
مرحله ۱: زدن تخممرغ و شکر با همزن
برای طرز تهیه شیرینی بال فرشته ابتدا تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آنها کمی زیاد شود سپس شکر را به تخم مرغها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۲: اضافه کردن وانیل و نمک
وقتی که بافت مخلوط کرم رنگ و کشدار شد مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد بعد کمی نمک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله ۳: افزودن نشاسته، روغن مایع، و آرد
سپس نشاسته را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند بعد روغن مایع را روی مواد بریزید و کمی هم بزنید تا روغن به خورد مخلوط برود و سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود.
مرحله ۴: ادغام بکینگ پودر و آرد
بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید و سپس ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله روی مخلوط مواد بریزید و با لیسک به شکل دورانی و به آرامی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و آرد داخل آن گلوله نشود.
مرحله ۵: تقسیم خمیر و اضافه کردن پودر کاکائو
وقتی که بافت خمیر نرم و لطیف و یکدست شد و مقداری به دست میچسبید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت آن مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید و خوب ورز دهید تا بافت خمیر یک دست و نرم شود که دیگر به دست نچسبد.
مرحله ۶: ورز دادن خمیر و اضافه کردن آرد
بعد به قسمت دیگر خمیر نیز مقداری آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر تشکیل شده نرم و لطیف شود و دیگر به دست نچسبد، خمیرها را خیلی ورز ندهید و فقط به اندازهای مخلوط کنید و ورز دهید که بافت آنها یکدست و صاف شود و ترک نخورند.
مرحله ۷: قرار دادن خمیر در یخچال
سپس هر کدام از خمیرها را داخل یک نایلون یا سلفون قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کنند و بافت آنها سفت و منسجم شود بعد هر کدام از خمیرها را روی سطح صاف بین دو کاغذ روغنی یا دو سلفون قرار دهید.
مرحله ۸: پهن کردن و رول زدن خمیرها
بعد خمیرها را با وردنه به شکل مستطیل و در سایز ۲۵ در ۳۳ سانتیمتر باز کنید سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر ساده قرار دهید و اطراف خمیرها را با چاقوی تیز برش دهید تا هم اندازه و صاف بشوند سپس خمیرها را از هر دو طرف رول کنید.
مرحله ۹: شکلدهی به خمیر
بعد ابتدا و انتهای خمیر رول شده را به سمت وسط خمیر گرد کنید به طوری که شبیه بالهای پروانه شود سپس داخل سینی فر یا قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و بعد خمیر را با کاغذ روغنی زیر آن در سینی فر یا قالب بگذارید.
مرحله ۱۰: پخت در فر گرم شده
دقت کنید اگر زیر خمیر سلفون بود آن را جدا کنید و بعد خمیر را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و سپس سینی یا قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر گازی را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله ۱۱: خنک کردن شیرینی بعد از پخت
بعد اجازه دهید تا خمیر به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزد وسطح آن طلایی رنگ شود و سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و بعد به آرامی شیرینی را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله ۱۲: ذوب و پخش شکلات روی شیرینی
سپس مقداری شکلات را داخل یک ظرف بریزید و به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات کاملا ذوب شود و بعد ظرف را کنار بگذارید تا شکلات به دمای محیط برسد و سپس روی شیرینی بریزید و روی سطح آن پخش کنید.
مرحله ۱۳: تزئین شیرینی با مواد مختلف
بعد روی شکلات را با چنگال با سلیقه خودتان خط بیندازید و شکل دهید و سپس با سلیقه خودتان روی آن را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و کنجد و خلال یا پرک بادام و یا مقداری شکلات چیپسی تزئین کنید.
مرحله ۱۴: قرار دادن شیرینی در یخچال
سپس برای این که در هنگام برش دادن شیرینی این کار را تمیز انجام دهید و شیرینی خرد نشود و ظاهر آن خراب نشود شیرینی را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت شکلات روی آن خودش را بگیرد و بافت شیرینی منسجم شود.
مرحله ۱۵: برش و سرو شیرینی بال فرشته
بعد از آن شیرینی را از یخچال در بیاورید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید سپس شیرینی بال فرشته را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی و یا یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
- منبع :
- zahra.k