طرز تهیه کلوچه زنجبیلی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی کلوچه زنجبیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش عطر است که برای میان وعده بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه پنکیک هویج به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک هویج به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک هویج پنکیک هویج یکی از انواع پنکیک های خوشمزه و بین المللی است که برای وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه شیرینی بال فرشته

طرز تهیه شیرینی بال فرشته , دستور پخت شیرینی بال فرشته

شیرینی بال فرشته یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع و به روش‌های مختلف آماده و تهیه می‌شود این شیرینی خوش طعم طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی بال فرشته در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی بال فرشته
تخم مرغ هم دمای اتاق۳ عدد
شکر۱۲۰ گرم معادل نیم پیمانه و ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع۱۲۰ میلی لیتر معادل نیم پیمانه و ۲ قاشق غذا خوری
نمک۱ پنس
وانیلبه مقدار لازم
بکینگ پودر۱ و نیم قاشق چای خوری
آرد قنادی۳۹۰ تا ۳۸۰ گرم معادل تقریبا ۳ پیمانه
نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
شکلات آب شده برای تزئین۱۰۰ گرم
آجیلبه مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی بال فرشته

مرحله ۱: زدن تخم‌مرغ و شکر با همزن

برای طرز تهیه شیرینی بال فرشته ابتدا تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها کمی زیاد شود سپس شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۲: اضافه کردن وانیل و نمک

وقتی که بافت مخلوط کرم رنگ و کش‌دار شد مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد بعد کمی نمک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله ۳: افزودن نشاسته، روغن مایع، و آرد

سپس نشاسته را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند بعد روغن مایع را روی مواد بریزید و کمی هم بزنید تا روغن به خورد مخلوط برود و سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود.

مرحله ۴: ادغام بکینگ پودر و آرد

بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید و سپس ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله روی مخلوط مواد بریزید و با لیسک به شکل دورانی و به آرامی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و آرد داخل آن گلوله نشود.

مرحله ۵: تقسیم خمیر و اضافه کردن پودر کاکائو

وقتی که بافت خمیر نرم و لطیف و یکدست شد و مقداری به دست می‌چسبید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت آن مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید و خوب ورز دهید تا بافت خمیر یک دست و نرم شود که دیگر به دست نچسبد.

مرحله ۶: ورز دادن خمیر و اضافه کردن آرد

بعد به قسمت دیگر خمیر نیز مقداری آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر تشکیل شده نرم و لطیف شود و دیگر به دست نچسبد، خمیرها را خیلی ورز ندهید و فقط به اندازه‌ای مخلوط کنید و ورز دهید که بافت آن‌ها یکدست و صاف شود و ترک نخورند.

مرحله ۷: قرار دادن خمیر در یخچال

سپس هر کدام از خمیرها را داخل یک نایلون یا سلفون قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کنند و بافت آن‌ها سفت و منسجم شود بعد هر کدام از خمیرها را روی سطح صاف بین دو کاغذ روغنی یا دو سلفون قرار دهید.

مرحله ۸: پهن کردن و رول زدن خمیرها

بعد خمیرها را با وردنه به شکل مستطیل و در سایز ۲۵ در ۳۳ سانتی‌متر باز کنید سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر ساده قرار دهید و اطراف خمیرها را با چاقوی تیز برش دهید تا هم اندازه و صاف بشوند سپس خمیرها را از هر دو طرف رول کنید.

مرحله ۹: شکل‌دهی به خمیر

بعد ابتدا و انتهای خمیر رول شده را به سمت وسط خمیر گرد کنید به طوری که شبیه بال‌های پروانه شود سپس داخل سینی فر یا قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و بعد خمیر را با کاغذ روغنی زیر آن در سینی فر یا قالب بگذارید.

مرحله ۱۰: پخت در فر گرم شده

دقت کنید اگر زیر خمیر سلفون بود آن را جدا کنید و بعد خمیر را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و سپس سینی یا قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر گازی را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله ۱۱: خنک کردن شیرینی بعد از پخت

بعد اجازه دهید تا خمیر به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزد وسطح آن طلایی رنگ شود و سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و بعد به آرامی شیرینی را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۱۲: ذوب و پخش شکلات روی شیرینی

سپس مقداری شکلات را داخل یک ظرف بریزید و به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات کاملا ذوب شود و بعد ظرف را کنار بگذارید تا شکلات به دمای محیط برسد و سپس روی شیرینی بریزید و روی سطح آن پخش کنید.

مرحله ۱۳: تزئین شیرینی با مواد مختلف

بعد روی شکلات را با چنگال با سلیقه خودتان خط بیندازید و شکل دهید و سپس با سلیقه خودتان روی آن را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و کنجد و خلال یا پرک بادام و یا مقداری شکلات چیپسی تزئین کنید.

مرحله ۱۴: قرار دادن شیرینی در یخچال

سپس برای این که در هنگام برش دادن شیرینی این کار را تمیز انجام دهید و شیرینی خرد نشود و ظاهر آن خراب نشود شیرینی را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت شکلات روی آن خودش را بگیرد و بافت شیرینی منسجم شود.

مرحله ۱۵: برش و سرو شیرینی بال فرشته

بعد از آن شیرینی را از یخچال در بیاورید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید سپس شیرینی بال فرشته را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی و یا یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 30 مرداد 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.