طرز تهیه پودینگ کاپوچینو، دسری خاص و مجلسی برای مهمانی!
طرز تهیه پودینگ کاپوچینو
پودینگ کاپوچینو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که از لایههای مختلفی تشکیل شده که هر کدام طعمی فوق العاده دارند، این دسر خوش طعم و پر طرفدار که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ کاپوچینو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذا خوری پر |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
کاپوچینو | ۱ بسته |
ژله آلوورا | ۱ بسته |
بیسکویت ساقه طلایی | ۱ بسته |
پودر کاکائو | ۱ قاشق چای خوری |
شکلات سکهای | چند تکه |
طرز تهیه پودینگ کاپو چینو
مرحله ۱: آمادهسازی قالب
ابتدا کف قالب مورد نظر را چرب کنید، بیسکویتها را به شکل اوریب بر روی هم دور تا دور قالب بچینید طوری که لبههای بیسکویتها روی هم قرار بگیرد، سپس مقداری پودر ژله آلوورا را داخل یک ظرف بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید.
مرحله ۲: تهیه مخلوط ژله آلوورا
ژله و آب جوش را خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا بافت صاف و یکدستی تشکیل شود میتوانید ظرف ژله را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذرات ژله کاملاً در آب حل شوند و بافت مخلوط تشکیل شده شفاف و صاف شود.
مرحله ۳: خنک کردن و نیم بند کردن ژله آلوورا
بعد از این که مخلوط ژله آماده شد آن را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود، سپس ظرف مخلوط ژله را داخل یخچال قرار دهید تا نیم بند شود، بعد ژله را از داخل یخچال بیرون بیاورید ژله نباید خیلی سفت شود.
مرحله ۴: ریختن مخلوط ژله روی بیسکویتها
سپس ژله را روی بیسکویتها در قالب بریزید، بعد قالب را در یخچال قرار دهید تا به مدت نیم ساعت بماند و ژله خودش را بگیرد، در این فاصله برای درست کردن مواد دسر شیر را داخل یک ظرف بریزید بعد مقداری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۵: تهیه مخلوط دسر
بعد از آن پودر کاپوچینو را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس پودر ژلاتین را روی مواد بریزید، هم بزنید بعد ظرف مخلوط مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
مرحله ۶: تهیه مخلوط کاپوچینو و ژلاتین
وقتی مخلوط مواد کمی قوام پیدا کرد و به غلظت مناسب رسید، خامه صبحانه را داخل یک ظرف بریزید، مقداری از مواد دسر را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و هم دما شوند سپس خامه روان شده را روی مخلوط مواد دسر بریزید.
مرحله ۷: تهیه مخلوط خامه شکری
بعد ترکیب مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و به غلظت مناسب برسند وقتی که مخلوط به غلظت فرنی رسید، مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود، بعد مخلوط مواد را به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله ۸: ریختن نیمی از مخلوط در قالب
سپس نیمی از مخلوط مواد را وقتی کاملاً خنک شد داخل قالب بریزید، به مدت نیم ساعت قالب را در یخچال قرار دهید تا مخلوط نیم بند شود و خودش را بگیرد بعد به مابقی مواد مقداری پودر کاکائو اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۹: اضافه کردن پودر کاکائو و شکلات سکهای
بعد چند تکه شکلات سکهای داخل مواد بریزید، هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا شکلات کاملا حل شود، در این مرحله بافت یکدستی تشکیل میشود، سپس قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید و بقیه مواد را که با شکلات مخلوط کردهاید روی آن بریزید.
مرحله ۱۰: تهیه نیمی دیگر از مخلوط
سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید، اجازه دهید از شب تا صبح یا به مدت حداقل ۶ تا ۷ ساعت قالب در یخچال بماند تا جا بیفتد و مخلوط خودش را بگیرد، طوری که بافت آن کاملاً منسجم و سفت شود بعد از این مدت قالب را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ۱۱: خنک کردن و مخلوط کردن مواد
بعد به وسیله یک چاقوی تیز لبههای دسر را از قالب جدا کنید قالب را برگردانید و دسر را به راحتی از داخل آن بیرون بیاورید، بعد پودینگ کاپوچینو را برگردانید و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس روی آن را با مقداری شکلات چیپسی تزئین کنید.
مرحله ۱۲: برش دادن و تزئین پودینگ کاپوچینو
سپس پودینگ کاپوچینو را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید بعد یک یا چند برش از آن را داخل ظرف مناسب قرار دهید، بعد آن را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و دسرهای متنوع دیگر سرو کنید.