طرز تهیه پیتزا با نان باگت، تجربه بی نظیر پیتزای خانگی!
طرز تهیه پیتزا با نان باگت
پیتزا با نان باگت یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود برای درست کردن این نوع پیتزا نیازی به خمیر ندارید و به راحتی میتوانید از نان باگت استفاده کنید پیتزا با نان باگت را میتوانید به روشهای مختلف آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پیتزا با نان باگت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای نان پیتزا | مقدار مواد |
نان باگت | نصف ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست شیرین | ۳ قاشق غذا توری |
روغن مایع | ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
مواد روی نان | به دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا | به مقدار لازم |
سس کچاب یا گوجه فرنگی برای تزئین | به مقدار لازم |
آویشن برای تزئین | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم برای روی نان پیتزا | مقدار مواد |
سوسیس یا کالباس | به مقدار لازم |
فلفل دلمه رنگی | ۱ عدد |
قارچ ورقه شده | ۶ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا با نان باگت
مرحله ۱: برش دادن نان باگت
ابتدا نان با باگت را در اندازههای کوچک با عرض تقریباً ۲ تا ۳ سانتیمتر برش بزنید سپس داخل دستگاه سرخ کن بدون روغن کاغذ روغنی قرار دهید و برشهای نان باگت را کف آن بچینید به طوری که کاملاً به هم بچسبند و بین آنها خالی نماند.
مرحله ۲: تهیه مخلوط تخم مرغ و ماست
بعد تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید، با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند سپس مقداری ماست شیرین را که به دمای محیط رسیده است به تخم مرغها اضافه کنید، با همزن دستی خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۳: اضافه کردن روغن و ادویهها به مخلوط
بعد مقداری روغن مایع به مخلوط مواد اضافه کنید، با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند سپس مقداری نمک، کمی فلفل سیاه و پاپریکا به مخلوط اضافه کنید، خوب هم بزنید تا ادویهها به خورد مواد بروند و عطر آنها در مواد پخش شود.
مرحله ۴: ریختن مخلوط بر روی نانهای باگت
بعد از این که مخلوط کاملاً یکدست شد آن را روی نانهای باگت بریزید تا مواد به خورد نانها برود و برشهای نان باگت کاملاً به هم بچسبند سپس روی مواد را صاف کنید بعد مقداری سوسیس را در اندازههای کوچک و به شکل نگینی خرد کنید.
مرحله ۵: اضافه کردن سوسیس یا کالباس
سوسیسها را روی مخلوط مواد بریزید، پخش کنید تا کاملاً سطح آنها را بپوشاند، به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید به جای سوسیس مقداری کالباس یا ژامبون مرغ و گوشت را در اندازههای کوچک خرد کنید، سپس آنها را روی مواد بریزید و پخش کنید.
مرحله ۶: تزئین با فلفل دلمهای و قارچ
فلفل دلمهای را تمیز بشورید، خشک کنید و به شکل نواری برش بزنید، روی سوسیسها یا کالباسها بچینید سپس مقداری قارچ را هم تمیز بشورید، خرابیهای آنها را بگیرید به شکل حلقه خرد کنید بعد چند برش از قارچها را روی مواد بچینید.
مرحله ۷: اضافه کردن پنیر پیتزا
بعد از آن مقداری پنیر پیتزا را روی مواد بریزید تا کاملاً سطح آنها را بپوشاند مقدار استفاده از پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و هرچه بیشتر از آن استفاده کنید در نهایت پیتزا کشدارتر میشود، میتوانید از ترکیب ۲ پنیر پیتزا استفاده کنید.
مرحله ۸: پخت پیتزا در دستگاه سرخکن یا فر
سپس دمای دستگاه را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا پیتزا به مدت ۱۸ دقیقه در آن بپزد و آماده شود اگر دستگاه سرخکن بدون روغن در دسترس نبود میتوانید از فر برای پخت پیتزا استفاده کنید یا پیتزا را روی گاز با شعله کم درست کنید.
مرحله ۹: برش دادن و تزئین پیتزا
بعد پیتزا را از داخل دستگاه بیرون بیاورید و در یک ظرف مناسب قرار دهید سپس پیتزا را در اندلزههای دلخواه برش بزنید، سپس با سلیقه خودتان با سس کچاپ یا گوجه فرنگی آن را تزئین کنید مقداری هم پودر آویشن روی پیتزا بپاشید. در آخر پیتزا با نان باگت را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار همراه با انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی سرو کنید.
- منبع :
- deserkade_t.a