طرز تهیه لواشک آلو، یه روش بازاری درستش کن!
طرز تهیه سیر ترشی شمالی مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سیر ترشی شمالی سیر ترشی از ترشی های اصیل و قدیمی ایرانی است که در کنار غذاهای سنتی مثل آبگوشت سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه مربا کیوی مجلسی و خوشرنگ با طعم بسیار عالی
طرز تهیه مربا کیوی مربای کیوی یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا در فصل پاییز درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …
طرز تهیه لواشک آلو
لواشک آلو یکی از انواع تنقلات خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد ، این خوراکی در میان اکثر افراد بسیار محبوب و جذاب است، لواشک آلو که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی بسیار مناسب است و طعمی فوق العاده دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه لواشک آلو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آلو | ۴ کیلو |
آب | ۱ لیوان |
نمک | ۱ و نیم قاشق غذا خوری |
طرز تهیه لواشک آلو
مرحله ۱: آمادهسازی و پخت آلوها
ابتدا برگها و ساقه آلوها را بگیرید، بعد آلوها را تمیز بشورید و خشک کنید، سپس آنها را از وسط نصف کنید، هسته آلوها را جدا کنید، بعد از آن آلوها را داخل یک تابه بزرگ بریزید، سپس یک لیوان آب روی آلوها بریزید بعد از آن در تابه را ببندید.
مرحله ۲: پخت و اضافه کردن نمک به آلوها
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلوها کاملا بپزند و نرم شوند، در طول زمان پخت هرزگاهی در تابه را بردارید و آلوها را هم بزنید تا همه آنها پخته شوند، بعد از این که آلوها کامل پختند و آب انداختند مقداری نمک به آنها اضافه کنید.
مرحله ۳: تهیه پوره آلو
بعد نمک را با آلوها هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه آن کم شود، سپس با گوشتکوب برقی مخلوط را هم بزنید تا آلوها کامل له و پوره شوند و بافت مخلوط صاف و یکدست شود.
مرحله ۴: پخش آلوها روی سینی
سپس داخل یک سینی بزرگ را با سلفون بپوشانید سپس آلوهای له شده را که کاملا پوره و یکدست شدهاند داخل سینی بریزید و پخش کنید تا کاملا سطح سینی رو بپوشاند، ضخامت آلوها باید در همه قسمتهای سینی یکسان باشد بعد سینی را در آفتاب قرار دهید.
مرحله ۵: خشک کردن لواشک در آفتاب
تقریبا بعد از یک روز لواشک در آفتاب خشک میشود و بافت آن منسجم میشود، لازم نیست لواشکها خیلی در آفتاب بمانند چون در این صورت خشک میشوند و نمیتوانید به راحتی به آنها فرم دهید، پس لواشک کمی نرم باشد بهتر است.
مرحله ۶: برش و رول کردن لواشک
وقتی لواشک آماده شد لواشک را به آرامی از سلفون جدا کنید تا پاره نشود، سپس لواشک را به شکل نوارهای باریک و بلند برش بزنید، بعد هر نوار را رول کنید، به آن فرم دهید، سپس رولهای لواشک را داخل یک ظرف در بسته قرار دهید.
مرحله ۷: نگهداری لواشک در یخچال و سرو
سپس ظرف لواشک را در یخچال بگذارید و برای مدت طولانی از آن نگهداری کنید، بعد در هنگام استفاده تعدادی رول لواشک آلو را داخل ظرف مناسب بریزد و به عنوان یک از تنقلات خوش طعم و پر طرفدار برای پذیرایی از مهمانان سرو کنید.
- منبع :
- deserkade_t.a