طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه دسر کدو حلوایی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر کدو حلوایی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر کدو حلوایی دسر کدو حلوایی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و قدیمی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی دسر کاسترد شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمره و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه دسر گیلاس

طرز تهیه دسر گیلاس, دسر با گیلاس و بستنی , دسر گیلاس با بیسکویت پتی بور , دسر با گیلاس یخ زده , دسر تابستانی با گیلاس , دسر گیلاس با ژله , دسر گیلاس با نشاسته , انواع دسر با گیلاس , با گیلاس چی درست کنم نی نی سایت

دسر گیلاس یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، این دسر خوش طعم که طرفداران زیادی دارد برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است، دسر گیلاس را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر گیلاس در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
گیلاس بدون هستهنصف لیوان
شکر۲ قاشق غذا خوری
آبنصف لیوان
مواد لازم برای مایه دسرمقدار مواد
شیر۲ لیوان
شکر۳ قاشق غذا خوری
آرد قنادی۱ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری
پودر ژله آلبالونصف بسته
خامه صبحانه۲ یاشق غذا خوری
بیسکویت ساده یا شکلاتی پتی پورنصف بسته
خامه فرم گرفته برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه دسر گیلاس

مرحله ۱: آماده‌سازی و پخت گیلاس‌ها

ابتدا ساقه و برگ‌های گیلاس‌ها را بگیرید بعد گیلاس‌ها را تمیز بشورید، خشک کنید، از وسط برش بزنید و هسته آن‌ها را جدا کنید گیلاس‌ها را داخل یک قابلمه بریزید، مقداری شکر به آن‌ها اضافه کنید، بعد گیلاس‌ها و شکر را با هم مخلوط کنید.

مرحله ۲: پخت گیلاس‌ها با شکر و آب

سپس مقداری آب به مخلوط گیلاس‌ها و شکر اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه بپزند و بافت آن‌ها نرم شود، بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا گیلاس‌ها در دمای محیط کمی خنک شوند.

مرحله ۳: تهیه پوره گیلاس

بعد با گوشتکوب برقی گیلاس‌ها را کاملا له و پوره کنید، اگر گوشتکوب برقی در دسترس نبود می‌توانید از میکسر یا مخلوط کن برای له کردن گیلاس‌ها استفاده کنید، سپس گیلاس‌های له شده را که به شکل سس درآمده‌اند داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

مرحله ۴: آماده‌سازی مواد دسر

بعد برای دسر مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید، سپس آرد و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید، هم بزنید بعد شکر را هم روی شیر بریزید، با هم ترکیب کنید سپس پودر ژله آلبالو را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله ۵: پخت مواد دسر

سپس ظرف مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید، مدام مخلوط را هم بزنید تا شکر حل شود و همه مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، بعد از چند دقیقه بافت مخلوط کمی غلیظ می‌شود، سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله ۶: افزودن خامه و خرد کردن بیسکویت

وقتی که خامه کاملا با مواد ترکیب شد و مخلوط به غلظت فرنی رسید، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای کمی خنک شود، سپس با سلیقه خودتان مقداری بیسکویت پتی پور ساده یا شکلاتی را با دست در اندازه‌های کوچک خرد کنید.

مرحله ۷: تهیه لایه‌های بیسکویت

از هر نوع بیسکویت با طعم دلخواه خودتان می‌توانید استفاده کنید، سپس داخل ظرف‌های تک نفره و مناسب سرو مقداری از بیسکویت خرد شده بریزید طوری که یک لایه بیسکویت در ظرف قرار بگیرد بعد مقداری از مواد دسر را روی آن بریزید.

مرحله ۸: افزودن پوره گیلاس به مواد دسر

مواد دسر کاملا به خورد بیسکویت‌ها می‌رود و آن‌ها را خوش طعم می‌کند بعد مقداری از پوره گیلاس‌ها را روی مواد دسر بریزید، پخش کنید تا یک لایه نازک از گیلاس‌ها روی مواد دسر را بپوشاند دوباره روی گیلاس‌ها مقداری از مواد دسر را بریزید.

مرحله ۹: سرد کردن دسر در یخچال

سطح مواد دسر را با قاشق صاف کنید، ظرف‌ها را داخل یخچال قرار دهید، اجازه دهید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بمانند و خوب خودشان را بگیرند، بعد از این که بافت دسرهای گیلاس سفت و منسجم شد ظرف آن‌ها را از یخچال بیرون بیاورید.

مرحله ۱۰: تزئین و سرو دسر گیلاس

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید روی دسرها را با چند برش گیلاس و کمی خامه فرم گرفته که از قبل درست کرده‌اید و در قیف ریخته‌اید، تزئین کنید، بعد دسر گیلاس را برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 آبان 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.