طرز تهیه شیرینی ساوارین به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی ساوارین به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی ساوارین شیرینی ساوارین از شیرین های کوچک بین المللی است که در وسط آن از مغزیجات یا انواع سس های شکلاتی و مارمالاد استفاده می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه نان نارگیلی به روش بازاری با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان نارگیلی به روش بازاری با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان نارگیلی نان نارگیلی یکی از انواع نان‌های خوشمزه و لذیذ فانتزی است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و عطر و طعم نارگیل درون نان بسیار عالی و …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه نان قیفی شکلاتی

طرز تهیه نان قیفی شکلاتی, دستور پخت نان قیفی شکلاتی

نان قیفی شکلاتی یکی از انواع میان وعده‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این نان که خیلی راحت درست می‌شود برای پذیرایی بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد نان قیفی شکلاتی را می‌توانید به عنوان دسر استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان قیفی شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای نان قیفیمقدار مواد
شیر ولرم۱۴۰ گرم معادل ۴/۳ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شکر۳۵ گرم معادل ۳ قاشق سوپ خوری
نمک۲/۱ قاشق چای خوری
بهبود دهنده ( اختیاری)۲/۱ قاشق چای خوری
مایه خمیر۵ گرم معادل ۱ قاشق چای خوری
کره ذوب شده۳۰ گرم
آرد۲۸۰ گرم معادل ۲ پیمانه و ۲ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای کرم شکلاتیمقدار مواد
شیر۳۰۰ گرم معادل ۱ و ۲/۱ پیمانه
زرده تخم مرغ۵۴ گرم معادل ۳ عدد
شکر۲۰ گرم معادل ۲ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت۲۰ گرم معادل ۳ قاشق سوپ خوری
شکلات تلخ۱۰۰ گرم
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
کره۱۵ گرم
پودر پسته، پودر نارگیل و مغز گردو برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه نان قیفی شکلاتی

مرحله ۱: تهیه کرم شکلاتی

ابتدا برای درست کردن کرم، مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزد، بعد مقداری نشاسته ذرت روی آن بریزید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس زرده‌های تخم مرغ ها را جدا کنید و به مخلوط اضافه کنید، خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شوند.

مرحله ۲: مخلوط کردن کرم شکلاتی و شکر

سپس شکر را روی مخلوط مواد بریزید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند بعد مخلوط مواد را از صافی رد کنید تا کاملاً صاف و یکدست شود سپس مخلوط را داخل یک تابه بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام با همزن دستی هم بزنید.

مرحله ۳: اضافه کردن شکلات به مخلوط

دقت کنید که حتماً مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت مناسب برسد وقتی که مخلوط به غلظت محلبی رسید تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید سپس تا هنوز مخلوط داغ است، شکلات‌ها را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.

مرحله ۴: افزودن وانیل و کره به مخلوط

وقتی شکلات‌ها با حرارت مخلوط ذوب شدند و در آن کاملاً مخلوط و یکدست شدند سپس مقداری وانیل روی مواد بریزید، هم بزنید تا عطر وانیل در آن پخش شود بعد مقداری کره را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ۵: خنک کردن کرم شکلاتی

وقتی که کره در مواد حل و بافت آن یکدست شد، کرم شکلاتی آماده است، سپس کرم را داخل یک ظرف دیگر بریزید روی آن را با نایلون بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید تا کرم کاملاً خنک شود، بعد از خنک شدن کرم غلظت آن بیشتر می‌شود.

مرحله ۶: تهیه خمیر

سپس برای درست کردن خمیر ابتدا نصف مقدار شیر ولرم را داخل یک ظرف بریزید دقت کنید که شیر نباید خیلی داغ باشد فقط باید از قبل آن را گرم کنید، بعد از آن به دمای محیط رسیده باشد بعد شکر را به آن اضافه کنید، هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۷: تهیه مایه

سپس خمیر مایه را هم روی مواد بریزید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند بعد روی ظرف را بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید، اجازه دهید تا خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا عمل بیاید و برای استفاده آماده شود.

مرحله ۸: آماده‌سازی تخم‌مرغ

بعد در یک ظرف دیگر تخم مرغ‌ها را بریزید با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج و یکدست و پف دار شوند سپس شکر را به آن‌ها اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید.

مرحله ۹: اضافه کردن کره به تخم‌مرغ

ظرف کره را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگهدارید تا کره ذوب شود بعد از این که کره کاملاً ذوب و بافت آن یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا کره کمی خنک شود سپس کره ذوب شده را به مواد اضافه کنید.

مرحله ۱۰: افزودن آرد و بهبود دهنده به مخلوط

با قاشق یا همزن دستی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس آرد را که از قبل الک کرده‌اید تا بافت آن سبک و یکدست شود را روی مواد بریزید، هم بزنید تا مواد به خورد آرد بروند بعد کمی نمک و بهبود دهنده به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله ۱۱: اضافه کردن خمیر مایه به مخلوط

بعد از آن خمیر مایه را که عمل آمده است به مخلوط مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا به خورد مواد برود سپس مخلوط مواد را کمی ورز دهید تا خمیر جمع شود و کاملا شکل بگیرد برای ورز دادن مخلوط می‌توانید از دستگاه خمیرزن استفاده کنید.

مرحله ۱۲: استراحت خمیر

بافت خمیر در این مرحله ممکن است مقداری چسبندگی داشته باشد که مشکلی نیست، فقط کافی است که با یک نایلون روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای محیط به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند، بعد از آن روی خمیر را بردارید.

مرحله ۱۳: ورز دادن خمیر

بعد به مدت ۵ تا ۶ دقیقه دیگر دوباره خمیرها ورز دهید تا بافت آن صاف، یکدست، نرم و لطیف شود سپس خمیر را روی یک سطح صاف که آرد پاشی شده است قرار دهید دوباره خمیر را کمی ورز دهید بعد داخل یک ظرف را با روغن چرب کنید.

مرحله ۱۴: تقسیم خمیر به چانه‌ها

خمیر را به شکل یک چانه درآورید سطح آن را با روغن کمی چرب کنید، آن را داخل ظرف قرار دهید روی ظرف را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر در دمای محیط به مدت یک ساعت استراحت کند و حجم آن تقریباً دو برابر شود.

مرحله ۱۵: آماده‌سازی خمیر برای پخت

بعد از این زمان خمیر را از داخل ظرف بیرون بیاورید بعد با فشار انگشت روی خمیر پف آن را بگیرید خمیر را دوباره کمی ورز دهید، بعد آن را روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس با کاردک خمیر را به ۱۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.

مرحله ۱۶: آماده کردن چانه‌ها

وزن هر قسمت تقریباً ۳۰ گرم است، بهتر است که برش‌های خمیر را وزن کنید تا همه یک اندازه باشند سپس هر قسمت را کمی ورز دهید، به شکل چانه درآورید، همه چانه‌ها را آماده کنید، بعد روی چانه‌ها را با نایلون یا پارچه بپوشانید تا خشک نشوند.

مرحله ۱۷: شکل‌دهی اولیه به خمیر

سپس یک چانه را بردارید روی یک سطح صاف قرار دهید با دست به آن فرم دهید و به شکل یک نوار باریک بلند درآورید بعد انتهای خمیر را با دست کمی فشار دهید و صاف کنید سپس نوار را به دور قیف از پایین به بالا بپیچید و به آن فرم دهید.

مرحله ۱۸: شکل‌دهی به نان‌های قیفی

دقت کنید که ابتدا و انتهای خمیر را محکم کنید تا در هنگام پخت از هم باز نشوند اگر قیف در دسترس نبود می‌توانید یک فویل را به شکل قیف درآورید بعد خمیر را به دور آن بپیچید و فرم دهید همه خمیرها را به همین شکل آماده کنید تا فرم بگیرند.

مرحله ۱۹: آماده کردن سینی فر

سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید، خمیرهای قیفی شکل را با فاصله در سینی فر بچینید بعد روی آن‌ها را با یک نایلون بپوشانید، اجازه دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کنند و حجم آن‌ها زیاد شود.

مرحله ۲۰: تنظیم دمای فر و پخت نان‌ها

بعد از آن سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا نان‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزند تا سطح آن‌ها طلایی رنگ شود، چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید.

مرحله ۲۱: خنک کردن نان‌ها

سپس سینی را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا نان‌ها کمی خنک شوند سپس به راحتی فویل‌ها و قیف‌ها را از داخل نان‌ها بیرون بیاورید اجازه دهید تا نان‌های قیفی در دمای محیط خنک شوند و حرارت اولیه آن‌ها کاملا از بین برود.

مرحله ۲۲: پر کردن داخل نان‌ها با شکلات

بعد از این که نان‌ها خنک شدند کرم شکلاتی را که حالا خوب خنک شده است داخل قیف بریزید، داخل نان‌ها را با شکلات پر کنید سپس مقداری شکلات تخته‌ای را داخل یک ظرف بریزید، به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذوب شود.

مرحله ۲۳: آماده کردن شکلات برای تزیین

وقتی که شکلات کاملاً یکدست شد ظرف را از روی حرارت بردارید، در دمای محیط بگذارید تا خنک شود سپس مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت شکلات روان‌تر شود، بعد ظرف را کنار بگذارید.

مرحله ۲۴: تزیین و سرو نان قیفی شکلاتی

بعد برای تزئین نان‌های قیفی انتهای آن‌ها را داخل شکلات فرو کنید تا آغشته به شکلات شود، سپس روی شکلات‌ها را با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده تزئین کنید، بعد اجازه دهید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود. در آخر تعدادی نان قیفی شکلاتی را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 آبان 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.