طرز تهیه نرگسی اسفناج ساده با طعم و رنگ بسیار عالی
طرز تهیه نرگسی اسفناج ساده
نرگسی اسفناج یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نرگسی اسفناج ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۱ کیلوگرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۳ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه نرگسی اسفناج ساده
مرحله اول
برای تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه ابتدا اسفناج را درون آبکش می ریزیم، سپس با آب سرد به خوبی می شوییم. در ادامه اسفناج را به صورت درشت خرد می کنیم و به همراه ۱ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم اسفناج به طور کامل بپزد و آب درون قابلمه کشیده شود. پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد و اسفناج پخت، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله سوم
حالا پیازها را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سیر را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سیر تغییر رنگ دهد.
مرحله پنجم
در این مرحله نعناع خشک را به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را تا زمانی که رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود، ادامه می دهیم. در ادامه اسفناج را اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
حالا کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و اسفناج را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه مقداری نمک به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا به طور کامل بپزند. در نهایت نرگسی را به همراه نان سرو می کنیم.
- منبع :
- mazeh.k