طرز تهیه فتوچینی با میگو رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه فتوچینی با میگو رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه فتوچینی با میگو فتوچینی با میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مقوی است که خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود و برای کسانی که به غذاهای دریایی …

طرز تهیه اکبر جوجه دونفره خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه اکبر جوجه دونفره خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه اکبر جوجه دونفره اکبر جوجه یکی از غذا های قدیمی و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوکاه در استان مازندران می ‌باشد. البته امروز با توجه …

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درست …

طرز تهیه خوراک لوبیا و کوفته ریزه

طرز تهیه خوراک لوبیا و کوفته ریزه

خوراک لوبیا و کوفته ریزه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که طعمی فوق‌العاده دارد، این خوراک خوش طعم بسیار مقوی است و خیلی راحت با مواد در دسترس درست می‌شود، از این خوراک محلی می‌توانید در مهمانی‌ها استفاده کنید‌. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه خوراک لوبیا و کوفته ریزه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای خوراکمقدار مواد
لوبیا چیتی تر پاک شده یا لوبیا چینی خیس خوردهنیم کیلو
پیاز متوسط نگینی خرد شده۲ عدد
رب گوجه فرنگی خانگی۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبا مقدار لازم
دارچین و گل پربه مقدار لازم
مواد لازم برای کوفته ریزهمقدار مواد
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز کوچک برای رنده کردن۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
نعناع و ریحان و شوید تازه برای تزئینبه مقدار لازم
پیاز داغ برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه خوراک لوبیا و کوفته ریزه

مرحله ۱: خیس کردن لوبیاها

ابتدا لوبیاها را از چند ساعت قبل در یک ظرف بریزید، مقداری آب به آن‌ها اضافه کنید، اجازه دهید تا خیس بخورند و نفخ آن‌ها گرفته شود، حتما حبوبات را چند ساعت قبل از پخت خیس کنید تا در هنگام پخت زودتر بپزند و بافت آن‌ها نرم‌تر شود.

مرحله ۲: خرد کردن و تفت دادن پیاز

بعد پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید، سپس در یک قابلمه مقداری روغن بریزید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیازها را در روغن داغ بریزید و خوب تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شوند.

مرحله۳: اصافه کردن زردچوبه و رب گوجه فرنگی و تفت دادن آن‌ها

سپس مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید، کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود و پیازها طلایی رنگ شوند، بعد مقداری رب گوجه فرنگی محلی روی پیازها بریزید، تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود، باید رنگ رب باز و خوب سرخ شود.

مرحله ۴: اضافه کردن لوبیاها و آب

بعد لوبیاهای خیس خورده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، آن‌ها را کمی تفت دهید، مدام مواد را هم بزنید تا ته نگیرند و نسوزند، سپس مقداری آب روی لوبیاها بریزید، هم بزنید تا همه مواد داخل قابلمه با هم مخلوط شوند و بپزند، بهتر است آب جوش باشد.

مرحله ۵: اضافه کردن فلفل سیاه به خوراک و رنده کردن پیاز

سپس مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا لوبیاها خوب بپزند و جا بیفتند، در این فاصله پیاز را پوست بگیرید، بشورید و با رنده ریز رنده کنید، سپس آب پیاز رنده شده را با دست کامل بگیرید و دور بریزید.

مرحله ۶: مخلوط کردن گوشت و پیاز رنده شده

بعد مقداری گوشت چرخ کرده را داخل یک ظرف بریزید، پیاز رنده شده به آن اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا کاملا به خورد هم بروند، باید عطر و طعم پیاز با گوشت ترکیب شود، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه هم به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله ۷: فرم دادن کوفته‌ها

سپس مقداری از گوشت را بردارید، با دست فرم دهید و گرد کنید، همه گوشت را به شکل گردوهای تقریبا هم اندازه درآورید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس گوشت‌ها را در تابه بریزید.

مرحله ۸: سرخ کردن کوفته‌ها و اضافه کردن به خوراک

بعد اجازه دهید تا گوشت‌ها در تابه خوب سرخ شوند، همه قسمت‌های گوشت‌ را به یک اندازه سرخ کنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید، بعد گوشت‌های سرخ شده را به قابلمه خوراک اضافه کنید، هم بزنید تا همه مواد با هم بپزند.

مرحله ۹: اضافه کردن ادویه‌ها و برداشتن از روی حرارت

سپس مقداری نمک، گلپر و دارچین به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، هم بزنید، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا چند دقیقه دیگر همه مواد با هم بپزند و گوشت‌ها کاملا مغز پخت شوند، بعد از این که خوراک خوب جا افتاد قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۱۰: تزئین و سرو خوراک لوبیا و کوفته ریزه

بعد خوراک لوبیا و کوفته ریزه را داخل ظرف مناسب بریزید، روی آن را با چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، سپس این غذای خوش طعم و مقوی را همراه با نان تازه، ترشی، سبزی خوردن، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 آذر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.