طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درست …

طرز تهیه قلیه مرغ به روش جنوبی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه قلیه مرغ به روش جنوبی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه قلیه مرغ قلیه مرغ یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کشورمان است که با دستورهای متنوعی در سراسر ایران پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه پاستا پستو به روش ایتالیایی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاستا پستو به روش ایتالیایی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاستا پستو پاستا با سس پستو طعمی فوق‌العاده خوشمزه و متفاوت از سایر پاستا‌ها دارد، سس پستو نوعی سس ایتالیایی است که رنگی سبز دارد و در تهیه پاستا هم …

طرز تهیه کتلت نخود فرنگی

طرز تهیه کتلت نخود فرنگی, دستور پخت کتلت نخود فرنگی با گوشت

کتلت نخود فرنگی یکی ار انواع کتلت‌های خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد، این کتلت خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست کنید، از کتلت نخود فرنگی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای مقوی و مناسب استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کتلت نخود فرنگی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
نخود فرنگی پخته شده۲۵۰ گرم
گوشت چرخ شده۲۵۰ گرم
سیب زمینی بزرگ، نگینی خرد شده۱ عدد
پیاز بزرگ نگینی خرد شده۱ عدد
سیر له شده۱ حبه
فلفل دلمه‌ای خرد شده۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۴ عدد
نمک و زرد چوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
نعناع و شوید و ریحان تازه برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت نخود فرنگی

مرحله۱: خرد کردن و شستن سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید، به شکل نگینی در اندازه‌های کوچک خرد کنید، بعد سیب زمینی‌ها را بشورید، در سبد بریزید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرحله ۲: تفت دادن سیب زمینی‌ها و خرد کردن پیاز

بعد سیب زمینی‌ها را در تابه بریزید، با روغن داغ تفت دهید، لازم نیست سیب زمینی‌ها خیلی برشته شوند، در همین فاصله که سیب زمینی‌ها کمی تفت داده می‌شوند، پیاز را پوست بگیرد، بشورید و به شکل نگینی در اندازه‌های کوچک خرد کنید.

مرحله ۳: تفت دادن پیازها و خرد کردن فلفل دلمه‌ها

پیازها را در تابه به سیب زمینی‌ها اضافه کنید تا همزمان تفت داده شوند، سپس فلفل دلمه‌ها را که از قبل شسته‌اید، نگینی و ریز خرد کنید، با سلیقه و دلخواه خودتان می‌توانید از فلفل دلمه سبز یا قرمز یا ترکیبی از هر دو رنگ فلفل دلمه استفاده کنید.

مرحله ۴: اضافه کردن گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه

سپس گوشت چرخ کرده را بریزید، همراه با سیب زمینی، پیاز و فلفل دلمه تفت دهید تا همه قسمت‌های گوشت سرخ شود و رنگ گوشت تغییر کند، بعد مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا همه مواد با هم کاملا مخلوط شوند.

مرحله ۵: هم زدن تخم مرغ‌ها

بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا تخم مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شوند، طوری که بافت آن‌ها کاملا یکدست و کمی پف دار شود.

مرحله ۶: اضافه کردن نمک و فلفل و نخود فرنگی

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، بعد نخود فرنگی‌ها را که از قبل پخته‌اید، آبکش کنید، داخل یک ظرف بریزید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود سپس به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

مرحله ۷: اضافه کردن مخلوط مواد به تخم مرغ‌ها

بعد مخلوط مواد را به ظرف تخم مرغ‌ها اضافه کنید، هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند، سپس در تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد مواد را به آرامی داخل تابه بریزید تا سرخ شوند.

مرحله ۸: سرخ کردن هر دو طرف کتلت

دقت کنید حتما حرارت خیلی کم باشد، چون نخود فرنگی زود می‌سوزد، وقتی یک طرف کتلت خوب سرخ و طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود، بعد از سرخ شدن کتلت، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله ۹: برش دادن و تزئین کتلت

سپس کتلت نخود فرنگی را به آرامی از تابه بیرون بیاورید، در ظرف دیگری قرار دهید، بعد با چاقو تیز در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید، سپس چند برش از کتلت را داخل ظرف مناسب بچینید، بعد آن‌ها را با نعناع، ریحان و شوید تازه تزئین کنید. در آخر کتلت نخود فرنگی را به عنوان یک وعده کامل و مقوی یا یک میان وعده سالم و پرخاصیت همراه با نان تازه، سالاد، ترشی و انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 آذر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.