طرز تهیه ماهی سالمون، با طعم بی نظیر و کالری پایین!

طرز تهیه ماهی سالمون

طرز تهیه ماهی سالمون, طرز تهیه ماهی سالمون در ماهیتابه , طرز تهیه ماهی سالمون نواب ابراهیمی , بهترین روش مزه دار کردن ماهی سالمون , طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده , طرز تهیه ماهی سالمون رستورانی , طرز تهیه ماهی سالمون سوخاری , طرز تهیه ماهی سالمون نی نی سایت , طرز تهیه ماهی سالمون خوشمزه و بی بو

ماهی سالمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت با روش‌های مختلف، ادویه‌های متنوع و سبزیجات خوش طعم به دلخواه خودتان درست می‌شود، ماهی سالمون به عنوان یک غذای شیک و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ماهی سالمون در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
ماهی سالمونبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون۳ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
پودر زیره و پودر زنجبیلبه مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل پولبیبربه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین ماهیبه مقدار لازم
گشنیز خرد شده برای تزئین ماهیبه مقدار لازم
لیمو ترش برش زده شده برای تزئین۱ عدد

طرز تهیه ماهی سالمون

مرحله ۱: شستن و برش زدن ماهی سالمون در اندازه مناسب

ابتدا ماهی‌ها را تمیز بشورید، تیغ‌های آن را جدا کنید، ماهی‌ها را در اندازه‌های مناسب به دلخواه خودتان برش بزنید و داخل یک ظرف قرار دهید بهتر است که از ماهی سالمون استفاده کنید که طعمی فوق العاده دارد و با این روش پخت خیلی لذیذ می‌شود.

مرحله ۲: مخلوط کردن رب گوجه و روغن زیتون و نمک با هم

سپس برای درست کردن سس این غذا مقداری رب گوجه فرنگی را داخل یک ظرف کوچک بریزید، بعد مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس کمی نمک روی مواد بریزید و با آن‌ها مخلوط کنید.

مرحله ۳: اضافه کردن ادویه‌ها به رب گوجه

بعد از آن ادویه‌ها را که شامل نمک، زردچوبه، فلفل پولبیبر، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر زنجبیل و پودر زیره است به مقدار دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان داخل ظرف رب گوجه فرنگی بریزید، هم بزنید و با رب خوب مخلوط کنید تا عطر ادویه‌ها پخش شود.

مرحله ۴: رومال کردن سطح ماهی‌ها با مواد سس

وقتی همه مواد خوب با هم مخلوط شدند و بافت یکدستی تشکیل شد به وسیله یک فرچه مخلوط ادویه‌ها را روی برش‌های ماهی‌ها بمالید و آن‌ها را کاملا رومال کنید، طوری که سطح ماهی‌ها کاملا با مخلوط مواد رب و روغن زیتون و ادویه‌ها رومال و پوشانده شود.

مرحله ۵: استراحت ماهی‌ها در یخچال

وقتی همه برش‌های ماهی‌ها را به این روش آماده کردید و کاملاً به ادویه‌ها آغشته شدند سپس آن‌ها را داخل یک ظرف قرار دهید، بعد در یخچال بگذارید اجازه دهید ماهی‌ها به مدت یک ساعت استراحت کنند، تا عطر و طعم ادویه‌ها کاملاً به خورد آن‌ها برود.

مرحله ۶: چیدن برش‌های ماهی روی کاغذ روغنی

وقتی که ماهی‌ها خوب استراحت کردند و جا افتادند ظرف ماهی‌ها را از یخچال بیرون بیاورید بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید به طوری که کاغذ روغنی کاملا کف سینی را بپوشاند سپس برش‌های ماهی‌ها را با فاصله در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید.

مرحله ۷: قرار دادن سینی ماهی‌ها در فر و تنظیم دمای آن

بعد سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا ماهی‌ها تقریبا به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزند، طوری که کاملاً مغز پخت و آماده شوند، دقت کنید دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد.

مرحله ۸: شستن و خرد کردن فلفل دلمه رنگی و هویج‌ها

در این فاصله تا ماهی‌ها می‌پزند سبزیجات را آماده کنید، فلفل دلمه‌های رنگی را تمیز بشورید، خشک کنید، به شکل خلالی و باریک برش بزنید بعد هویج‌ها را هم پوست بگیرید، به شکل خلالی برش بزنید و هر کدام را در ظرف جداگانه کنار بگذارید.

مرحله ۹: پوست گرفتن و خرد کردن کدوها و خرد کردن قارچ‌ها

سپس کدوها را پوست بگیرید، به شکل خلالی و باریک برش بزنید، بعد خرابی‌های قارچ‌ها را جدا کنید، قارچ‌ها را تمیز بشورید، به چهار قسمت تقسیم کنید، داخل یک ظرف بریزید بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

مرحله ۱۰: تفت دادن هویج‌ها و فلفل دلمه‌ها در تابه

بعد از این که روغن داغ شد ابتدا هویج‌ها را در تابه بریزید، کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شوند بعد فلفل دلمه‌های رنگی را به هویج‌ها اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر و طعم فلفل دلمه‌ها پخش شود و به خورد هویج‌ها برود، مقدار سبزیجات به سلیقه خودتان بستگی دارد.

مرحله ۱۱: تفت دادن کدوها و قارچ‌ها

بعد از آن کدوهای خرد شده را اضافه کنید کدوها را کمی تفت دهید تا از حالت خامی خارج شوند، سپس قارچ‌ها را روی مواد بریزید، تفت دهید تا خوب سرخ و طلایی شوند، بعد از اضافه کردن قارچ در تابه حرارت را کمی زیاد کنید که قارچ‌ها آب نیندازند.

مرحله ۱۲: اضافه کردن ادویه‌ها و آب لیمو ترش به مواد

بعد کمی نمک و مقداری پاپریکا به دلخواه و با سلیقه خودتان، روی مواد بریزید، با آن‌ها مخلوط کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها پخش شود، سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید، از وسط نصف کنید آب آن را بگیرید و روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۱۳: برداشتن تابه از روی حرارت

وقتی عطر و طعم لیمو ترش کاملا به خورد سبزیجات رفت و همه مواد خوب تفت داده شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه مواد کم شود بعد سبزیجات را از ظرف بیرون بیاورید و در ظرف دیگری بریزید.

مرحله ۱۴: روشن کردن گریل برای طلایی شدن ماهی‌ها

در آخر وقتی که ماهی‌ها خوب پختند و حرارت پایین را خاموش کردید، برای چند دقیقه گریل یا حرارت بالا را روشن کنید، بعد اجازه دهید تا برش‌های ماهی‌ها به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت بالا بپزند و سطح آن‌ها کاملاً طلایی و خوشرنگ شود.

مرحله ۱۵: قرار دادن ماهی‌ها و سبزیجات تفت داده شده در ظرف مناسب

سپس سینی را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید بعد به آرامی ماهی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مناسب سرو قرار دهید، بعد از آن سبزیجات تفت داده شده را هم در کنار ماهی‌ها قرار دهید، به شکل دلخواه خودتان بچینید و تزئین کنید.

مرحله ۱۶: تزئین ماهی سالمون

سپس مقداری گشنیز خرد شده را روی ماهی‌ها بریزید، بعد با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه همینطور چند برش لیمو ترش آن‌ها را تزئین کنید تزیین ماهی‌ها می‌توانید با سلیقه خودتان از انواع سبزیجات استفاده کنید و در اطراف ظرف بچینید.

مرحله ۱۷: ریختن برنج در ظرف مناسب و تزئین آن

بعد برنج را هم که همزمان با پخت ماهی پخته‌اید و آماده کرده‌اید داخل ظرف دیگری بریزید روی آن را با مقداری زعفران دم کرده غلیظ تزئین کنید، سپس ماهی سالمون را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 25 دی 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.