طرز تهیه سالاد میوه تابستانی خوشمزه و مجلسی با میوه های فصل
طرز تهیه سالاد میوه تابستانی
سالاد میوه تابستانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود در این سالاد پرطرفدار و دلچسب میتوانید میوههای تابستانی دلخواه با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان را بریزید و برای پذیرایی و مهمانیها از آن استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سالاد میوه تابستانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
گیلاس | ۱۰ عدد |
انگور | ۱ خوشه |
شلیل | ۱ عدد |
هلو انجیری | ۱ عدد |
موز | ۱ عدد |
سیب سبز ترش | ۱ عدد |
انبه | نصف ۱ عدد |
مواد لازم برای سس | مقدار مواد |
آب پرتقال پاکتی و آماده | نصف لیوان |
آب لیمو ترش تازه | ۴/۱ لیوان |
عسل | ۱ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه سالاد میوه تابستانی
مرحله ۱: شستن میوههای تابستانی
ابتدا با توجه به این که میوههای تابستانی از تنوع بیشتری برخوردار هستند برای درست کردن این سالاد میتوانید از میوههای دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان استفاده کنید، ابتدا میوهها را تمیز بشورید، بعد داخل یک سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله ۲: ترکیب کردن گیلاس و انگور با هم
ساقه گیلاسها را جدا کنید، آنها را از وسط برش بزنید، هسته وسط گیلاس را هم بیرون بیاورید، گیلاسها را داخل یک ظرف بریزید، سپس مقداری انگور را تمیز بشورید، آنها را دانه دانه کنید، سپس روی گیلاسهای بریزید، هم بزنید و با گیلاسها ترکیب کنید.
مرحله ۳: استفاده از انگور قرمز برای سالاد
به دلخواه خودتان میتوانید از هر رنگ انگور استفاده کنید اما برای این که ظاهر سالاد جذابتر شود بهتر است از انگورهای قرمز رنگ استفاده کنید، انگورها را میتوانید از وسط نصف کنید، بعد آنها را روی گیلاسها بریزید، هم بزنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۴: خرد کردن و اضافه کردن سیب به مواد سالاد
بعد یک سیب سبز ترش را تمیز بشورید، در اندازههای کوچک به شکل مکعبی برش بزنید و روی میوهها بریزید به دلخواه خودتان میتوانید سیب را پوست بگیرید بعد خرد کنید و روی مواد بریزید از سیب قرمز هم میتوانید برای درست کردن سالاد استفاده کنید.
مرحله ۵: خرد کردن موز و شلیل و اضافه کردن به مواد
سپس موز را پوست بگیرید به شکل حلقهای برش بزنید، روی بقیه میوهها بریزید، با آنها ترکیب کنید را تمیز بشورید و از وسط برش بزنید هسته آن را جدا کنید سپس در اندازههای کوچک و به شکل مکعبی خرد کنید و روی میوههای داخل ظرف بریزید و با آنها ترکیب کنید.
مرحله ۶: خرد کردن هلو انجیری و انبه سپس مخلوط کردن با مواد سالاد
بعد هلو انجیری را تمیز بشورید از وسط نصف کنید هسته آن را جدا کنید، بعد به شکل دلخواه خودتان برش بزنید و روی مواد داخل ظرف بریزید، با آنها مخلوط کنید، سپس انبه را تمیز بگیرید، بعد انبه را از وسط نصف کنید، هسته وسط آن را خارج کنید.
مرحله ۷: مخلوط کردن مواد سالاد با هم
انبهها را به اندازههای کوچک و به شکل دلخواه خودتان برش بزنید، سپس روی بقیه میوههای داخل ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از یک نوع میوه، به مقدار بیشتری استفاده کنید یا از انواع دیگر میوهها هم داخل سالاد بریزید.
مرحله ۸: ریختن آب پرتقال در ظرف
سپس همه میوهها را با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم آنها به خورد هم برود، در هنگام هم زدن باشید که میوهها را له نکنید برای درست کردن سس مقداری آب پرتقال را داخل یک ظرف بریزید بهتر است که از آب پرتقالهای پاکتی استفاده کنید.
مرحله ۹: اضافه کردن آب لیمو ترش و عسل به آب پرتقال
بعد یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید از وسط برش بزنید آب آن را بگیرید روی آب پرتقال بریزید و با آن مخلوط کنید تا عطر و طعم آنها با هم ترکیب شود، سپس مقداری عسل را روی مخلوط آب پرتقال و آب لیموترش بریزید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله ۱۰: ریختن سس روی سالاد و قرار دادن سالاد در یخچال
وقتی عسل در آبمیوه حل شد و طعم آن را شیرین کرد مخلوط سس را روی میوهها بریزید، خوب هم بزنید و با آنها ترکیب کنید سپس ظرف سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملاً به خورد میوهها برود عطر و طعم آن با میوهها ترکیب شود.
مرحله ۱۱: ریختن سالاد در ظرف مناسب و سرو آن
بعد از آن سالاد میوه تابستانی را داخل یک ظرف مناسب سرو بریزید، با سلیقه و به دلخواه خودتان ظرف سالاد را تزئین کنید سپس سالاد میوه تابستانی را برای پذیرایی و مهمانیها یا حتی به عنوان یک دسره شیک و خوش طعم همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.