طرز تهیه ترشی پیاز قرمز، یک چاشنی سنتی در کنار غذا!
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز
ترشی پیاز قرمز یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود این ترشی را میتوانید به روشهای مختلف با مواد در دسترسی آماده و تهیه کنید و از آن به عنوان یک چاشنی مناسب در کنار انواع غذاهای مختلف استفاده و سرو کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ترشی پیاز قرمز در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
پیاز قرمز | ۱ کیلو |
لبو خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر | ۳ حبه |
سرکه سفید | به مقدار لازم |
سنگ نمک | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم گشنیز | ۱ قاشق چای خوری |
ترخون خشک پودر شده | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز تند خشک | ۱ عدد |
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز
مرحله ۱: پوست گرفتن و شستن پیازها و برش دادن آنها
ابتدا پیاز قرمزها را پوست بگیرید، تمیز کنید، بعد آنها را بشورید و روی یک سطح صاف قرار دهید بعد روی یک طرف پیازها به وسیله یک چاقوی تیز یک علامت به اضافه تا وسط ایجاد کنید مراقب باشید که پیاز را نصف نکنید و فقط تا وسط برش دهید.
مرحله ۲: خشک کردن پیازها و پوست گرفتن لبو
همه پیازها را به همین روش آماده کنید، روی آنها علامت به علاوه ایجاد کنید بعد پیازها را روی یک پارچه تمیز بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود و کاملاً خشک شوند، در این فاصله یک لبوی کوچیک را پوست بگیرید، بهتر است که از یک لبوی خوش رنگ استفاده کنید.
مرحله ۳: برش دادن لبوها و ریختن پیاز و سیر در ظرف
بعد از آن لبو را در اندازههای کوچک به شکل خلالی برش بزنید و کنار بگذارید، سپس یک ظرف شیشهای را تمیز بشورید، کاملاً خشک کنید بعد تعدادی از پیازها را داخل ظرف شیشهای بریزید، بعد چند حبه سیر را پوست بگیرید و روی پیازها بریزید.
مرحله ۴: ریختن مقداری لبو برش داده شده و ترخون خشک روی پیازها
سپس مقداری از برشهای لبو را به پیازها اضافه کنید و داخل شیشه بریزید بعد مقداری ترخون خشک را که از قبل آماده کردهاید به شکل پودر روی پیازها بریزید، ترخون عطر فوق العادهای دارد، استفاده از ترخون در ترشی، آن را بسیار خوش عطر میکند.
مرحله ۵: اضافه کردن فلفل قرمز، نمک، شکر و تخم گشنیز به پیازها
بعد از آن فلفل قرمز تند را کمی با دست فشار دهید تا خرد شود سپس روی پیازها بریزید، بعد از آن مقداری نمک به مواد اضافه کنید، سپس شکر را روی پیازها بریزید و به بقیه مواد اضافه کنید، بعد هم مقداری تخم گشنیز روی پیازهای داخل ظرف شیشهای بریزید.
مرحله ۶: اضافه کردن بقیه پیازها، لبو و سرکه در ظرف ترشی و بستن در آن
سپس بقیه پیازها را روی همه مواد بریزید دوباره مقداری لبوی خلال شده را هم روی پیازها بریزید و بعد سرکه را به مواد اضافه کنید تا ظرف کاملاً پر شود، سپس در ظرف را محکم ببندید و به مدت ۱۰ روز در کابینت قرار دهید تا ترشی کاملا آماده استفاده شود.
مرحله ۷: ریختن ترشی پیاز قرمز در ظرف مناسب و سرو آن
بعد از این زمان مقداری از ترشی پیاز قرمز را داخل یک ظرف مناسب سرو بریزید و به عنوان یک چاشنی خوش طعم و پرطرفدار در کنار انواع غذاهای متنوع گوشتی و سبزیجات برای پذیرایی از مهمانها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- cheg.big2020