طرز تهیه پاستا با سس کاجون

طرز تهیه پاستا با سس کاجون, دستور پخت پاستا با سس کاجون

پاستا با سس کاجون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست می‌شود و از آن می‌توانید برای پذیرایی و مهمانی‌ها استفاده کنید این غذای خوش طعم و ساده که طرفداران زیادی دارد خیلی راحت آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پاستا با سس کاجون در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
سینه مرغ۱ عدد
پیاز درشت خرد شده۱ عدد
سیر۳ حبه
فلفل دلمه‌ای خرد شدهنصف ۱ عدد
فلفل کاپی۲ عدد
پنیر پارمسانبه مقدار لازم
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
پاپریکا۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
آویشن۱ قاشق چای خوری
پونه کوهی۱ قاشق چای خوری
جعفری خرد شده۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش تازه۱ عدد
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئینبه مقدار لازم
لیمو ترش برش داده شده برای تزئین۱ عدد

طرز تهیه پاستا با سس کاجون

مرحله ۱: جوشاندن آب در یک ظرف و ریختن پاستاها در آن

ابتدا مقداری آب را داخل یک ظرف بریزید کمی نمک به آن اضافه کنید، سپس ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، بعد از آن پاستاها را داخل ظرف بریزید و اجازه دهید تا با آب بجوشند، خوب بپزند و بافت آنها نرم شود.

مرحله ۲: جوشاندن پاستاها، آبکش کردن آن‌ها و ریختن آب پاستا در ظرف

زمان دقیق برای پخت پاستا روی بسته آنها نوشته شده است که بهتر است طبق آن عمل کنید و اجازه دهید تا پاستا‌ها به همان مدت داخل آب بجوشند و نرم شوند، سپس پاستاها را آبکش کنید، داخل یک سبد بریزید و کنار بگذارید مقداری از آب پاستا را داخل یک ظرف بریزید و نگه دارید.

مرحله ۳: خرد کردن فلفل دلمه و سینه مرغ

فلفل‌های سبز شیرین و فلفل دلمه رنگی را تمیز بشورید، خشک کنید سپس فلفل‌ها را به شکل نواری و باریک برش بزنید، آن‌ها را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید بعد از آن سینه مرغ را تمیز بشورید، خشک کنید و به شکل مکعبی در اندازه‌های کوچک خرد کنید.

مرحله ۴: شستن و خرد کردن جعفری‌ها و پیاز

بعد از آن جعفری‌ها را تمیز بشورید، داخل یک سبد بریزید تا خشک شوند بعد از این که جعفری‌ها خشک شدند آنها را کاملا ریز خرد و ساطوری کنید بعد داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید سپس یک پیاز را پوست بگیرید، به شکل کاملاً ریز و نگینی خرد کنید.

مرحله ۵: ذوب کردن کره در تابه و تفت دادن پیازهای نگینی در آن

بعد در یک تابه مقداری کره بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود، سپس مقداری روغن به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کره و روغن خوب با هم مخلوط و داغ شوند، سپس پیازهای نگینی را در تابه بریزید و با کره تفت دهید، تا سبک و شیشه‌ای شوند.

مرحله ۶: اضافه کردن تکه‌های مرغ و تفت دادن آن‌ها

بعد از آن تکه‌های مرغ برش داده شده را داخل تابه بریزید با پیازها تفت دهید تا همه قسمت‌های آنها کاملاً سرخ شود، رنگ آن تغییر کند و طلایی شود، وقتی همه قسمت‌های برش‌های مرغ خوب تفت داده شد سپس فلفل‌های برش داده شده را در تابه بریزید.

مرحله ۷: تفت دادن برش‌های فلفل دلمه و اضافه کردن نمک به مواد

برش‌های فلفل‌ دلمه یا فلفل سبز شیرین را با بقیه مواد تفت دهید تا عطر و طعم فلفل سبز شیرین یا فلفل دلمه‌ای پخش شود، به خورد مرغ‌ها برود و آنها را مزه‌دار کند بعد از آن مقداری نمک روی مواد بریزید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

مرحله ۸: اضافه کردن ادویه‌ها و تفت دادن آن‌ها

بعد از آن ادویه‌ها را که شامل فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و پونه کوهی هست به مقدار مناسب با توجه به ذائقه خودتان در اندازه دلخواه به مواد داخل تابه اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها پخش شود و به خورد مرغ‌ها برود.

مرحله ۹: اضافه کردن سیر له شده به مواد و تفت دادن آن‌ها

ادویه‌ها را تقریباً به مدت یک دقیقه با بقیه مواد تفت دهید، وقتی عطر ادویه‌ها پخش شد، چند حبه سیر را که از قبل پوست گرفته‌اید، با رنده ریز رنده کنید یا سیرها را له کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر و طعم سیر در مواد پخش شود.

مرحله ۱۰: اضافه کردن رب گوجه فرنگی در تابه و تفت دادن آن

بعد از آن مقداری رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه گرفته شود، در تابه رنگ باز کند و کمی تیره شود، سپس مقداری خامه را داخل یک ظرف کوچک بریزید کمی آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله ۱۱: اصافه کردن خامه رقیق شدا و آب پاستا به مواد

سپس خامه رقیق شده را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر و طعم خامه به خورد مواد برود و آنها را مزه‌دار کند، بعد از آن مقداری آب پاستا را روی مخلوط مواد بریزید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند، آب پاستا عطر و طعم فوق‌العاده به غذا می‌دهد.

مرحله ۱۲: ریختن پاستاها داخل مخلوط مواد و پختن آن‌ها

بعد از آن پاستاها را داخل تابه بریزید، هم بزنید و با همه مواد مخلوط کنید، کمی تفت دهید، سپس اجازه دهید تا آب داخل تابه جمع شود و پاستاها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با بقیه مواد بپزند، طوری که عطر و طعم مخلوط مواد به خورد پاستاها برود و آنها را مزه‌دار کند.

مرحله ۱۳: اضافه کردن پنیر پارمسان و مخلوط کردن با مواد

وقتی که آب مخلوط مواد جمع شد مقداری پنیر پارمسان روی پاستاها بریزید، خوب هم بزنید، با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم پنیر پارمسان کاملاً به خورد پاستاها برود، بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، مقدار پنیر پارمسان بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.

مرحله ۱۴: ریختن جعفری خرد شده و آب لیمو ترش روی پاستاها

سپس پاستاها را با سس کاجون داخل یک ظرف مناسب سرو بریزید، روی آن مقداری از جعفری‌های خرد شده بریزید و پخش کنید بعد یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید از وسط برش بزنید آب آن را بگیرید، بعد آب لیمو ترش را روی پاستاها بریزید.

مرحله ۱۵: تزئین کردن پاستا با سس کاجون و سرو آن

بعد روی پاستاها را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه و چند برش لیمو ترش تزئین کنید، سپس پاستا با سس کاجون را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها، همراه با سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 18 بهمن 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.