طرز تهیه پف پفی یلدایی خوشمزه و فوری، مناسب برای دورهمی ها
طرز تهیه پف پفی یلدایی
پف پفی یلدایی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار است که خیلی راحت درست میشود، میتوانید آن را با طعمهای متنوع آماده کنید و برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید، از پف پفی یلدایی میتوانید به عنوان یک دسر شیک و جذاب هم استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پف پفی یلدایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
پودر ژله قرمز رنگ ( آلبالو، انار، توت فرنگی، هندوانه) | ۱ بسته |
پودر ژله آلورا | ۱ بسته |
پودر ژله سبز رنگ ( طالبی و سیب) | ۱ بسته |
آب جوش | نصف لیوان برای هر بسته |
پودر نارگیل | به مقدار لازم |
طرز تهیه پف پفی یلدایی
مرحله ۱: مخلوط کردن پودر ژله قرمز رنگ با آب جوش
ابتدا پودر ژله قرمز رنگ را داخل ظرف بریزید برای پودر ژله قرمز میتوانید از طعم آلبالو، توت فرنگی، انار و هندوانه استفاده کنید، سپس مقداری آب جوش روی پودر ژله بریزید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و پودر ژله در آب جوش حل شود.
مرحله ۲: بن ماری کردن مخلوط ژله قرمز رنگ
بعد ظرف مخلوط را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذرات پودر ژله کاملاً در آب حل شوند و بافت شفاف و یکدستی تشکیل شود، بعد ظرف ژله را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه آن کم شود.
مرحله ۳: هم زدن مخلوط ژلهای به مدت مناسب با همزن برقی
بعد از آن با دور تند همزن برقی مخلوط ژله را هم بزنید تا فومی شکل شود و پف کند، مخلوط ژلهای را تقریباً باید با دور تند همزن برقی به مدت ۶ تا ۷ دقیقه به هم بزنید، تا فومی شکل شود، دقت کنید که بیشتر از این زمان مخلوط ژلهای را هم نزنید چون بافت آن سفت میشود.
مرحله ۴: بن ماری کردن مخلوط ژلهای در صورت سفت شدن آن
اگر بافت مخلوط ژلهای سفت شود دیگر به راحتی فرم نمیگیرد و به لایههای بعدی ژلهای نمیچسبد، بنابراین اگر بافت مخلوط ژلهای سفت شد آن را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کمی رقیق شود و بافت آن به غلظت مناسب برسد.
مرحله ۵: چرب کردن و پاشیدن پودر نارگیل داخل قالب
سپس داخل یک ظرف پلاستیکی یا قالب مورد نظر را با مقداری روغن یا کره چرب کنید به طوری که کف و دیوارههای قالب کاملاً به روغن آغشته و چرب شوند، بعد مقداری پودر نارگیل داخل ظرف بپاشید تا همه قسمتهای قالب با پودر نارگیل پوشانده شود.
مرحله ۶: ریختن مخلوط فومی شکل در قالب و قرار دادن در یخچال
سپس مخلوط فومی شکل را داخل قالب بریزید، با یک لیسک سطح آن را صاف کنید، مقداری پودر نارگیل روی آن بپاشید، بعد از آن قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت بماند و استراحت کند تا کاملاً منسجم شود و خودش را بگیرد.
مرحله ۷: مخلوط کردن پودر ژله آلوورا در آب جوش
در این فاصله پودر ژله آلوورا را داخل یک ظرف بریزید، کمی آب جوش به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و ذرات ژله در آب حل شود، سپس به همان روش قبل ژله را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا مخلوط ژلهای کاملاً شفاف و یکدست شود.
مرحله ۸: هم زدن مخلوط ژلهای و تشکیل حالت فومی
بعد از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید وقتی که مخلوط ژلهای کمی خنک شد، با دور تند همزن برقی به مدت ۶ تا ۷ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده پف دار و فومی شکل شود، دقت کنید که غلظت مخلوط ژلهای نباید خیلی سفت شود.
مرحله ۹: ریختن لایه دوم فومی شکل در قالب
بعد از آن قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید و لایه دوم را روی آن بریزید، با لیسک سطح آن را صاف کنید، مقداری پودر نارگیل روی لایه دوم بپاشید و قالب را دوباره در یخچال قرار دهید اجازه دهید تا به مدت یک ساعت بماند و لایه دوم هم خودش را بگیرد.
مرحله ۱۰: مخلوط کردن ژله سبز رنگ با آب جوش
سپس برای درست کردن لایه سوم از پودر ژله سبز رنگ مثل ژله طالبی یا سیب استفاده کنید، به همان روش قبلی ژله را داخل یک ظرف بریزید، آب جوش به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و ذرات ژله در آب جوش کاملا حل شوند.
مرحله ۱۱: بن ماری کردن مخلوط ژلهای سبز رنگ
سپس ظرف مخلوط را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا بافت شفاف و یکدستی تشکیل شود و ذرات پودر ژله کاملا در آب حل شوند، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط از حرارت اولیه آن کم شود و به تدریج خنک شود.
مرحله ۱۲: هم زدن مخلوط ژلهای و ریختن لایه سوم در قالب
سپس با دور تند همزن برقی مخلوط ژلهای را به مدت ۶ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد و بافت آن فومی شکل و پفدار شود، سپس قالب را از یخچال بیرون بیاورید لایه سوم را داخل قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روی آن بپاشید.
مرحله ۱۳: بیرون آوردن قالب از یخچال و جدا کردن مارشمالو از قالب
بعد قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بماند تا همه لایهها خوب خودشان را بگیرند، منسجم شوند و کاملا به هم بچسبند، بعد از این زمان قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید، سپس با یک چاقوی تیز لبههای مارشمالو را از قالب جدا کنید.
مرحله ۱۴: ریختن پودر نارگیل روی مارشمالو
سپس با دست مارشمالو را از سمت لبهها به سمت داخل بکشید تا از دیوارههای ظرف جدا شوند سپس قالب را برگردانید تا مارشمالو به طور کامل و سالم از قالب خارج شود، بعد آن را در ظرف دیگری قرار دهید، سپس مقداری پودر نارگیل روی آن بریزید و پخش کنید.
مرحله ۱۵: برش زدن مارشمالو در شکل و اندازه مناسب
بعد از آن مارشمالو را برگردانید و روی سمت دیگر آن را هم با پودر نارگیل آغشته کنید، طوری که همه قسمتهای مارشمالو با پودر نارگیل پوشانده شود سپس آن را با یک چاقوی تیز در اندازههای مناسب و به شکل دلخواه برش بزنید، سعی کنید همه برشها هم اندازه باشند. سپس چند برش از پف پفی یلدایی را داخل ظرف مناسب قرار دهید، این شیرینی خوش طعم پرطرفدار را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای داغ سرو کنید.
- منبع :
- soli.cooking