طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار
طرز تهیه سالاد پاییزی
سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست میشود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار میگیرد، برای درست کردن این سالاد ساده و سریع میتوانید از انواع مواد طبق ذائقه و سلیقه خودتان استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سالاد پاییزی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
کاهو رسمی | به مقدار لازم |
لبو | ۲ عدد |
انار | ۱ عدد |
ذرت | نصف فنجان |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
مغز گردو خرد شده | ۵ تا ۶ عدد |
مواد لازم برای سس | مقدار مواد |
ارده | ۲ قاشق غدا خوری |
رب انار ملس | ۱ قاشق غذا خوری |
سرکه بالزامیک | ۲ قاشق غذا خوزی |
روغن زیتون | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | ۲/۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
آویشن | ۲/۱ قاشق چای خوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
ریحان و نعنا و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد پاییزی
مرحله ۱: شستن و پختن لبوها
ابتدا لبوها را تمیز بشورید، داخل یک قابلمه قرار دهید، مقداری آب روی آنها بگیرید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه به مدت یک ساعت بپزند و بافت آنها کاملا نرم شود، بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا لبوها کمی خنک شوند.
مرحله ۲: خرد کردن لبوها و برگ کاهوهای شسته شده
بعد از آن لبوها را پوست بگیرید، به شکل مکعبی در اندازههای کوچک خرد کنید و کنار بگذارید، سپس مقداری برگ کاهو را تمیز بشورید، در سبد بریزید تا آب اضافی آن برود، برگ کاهو که کاملاً خشک شدند آنها را در اندازههای کوچکتر خرد کنید.
مرحله ۳: جدا کردن دانههای انار و خرد کردن گوجه گیلاسی
سپس یک انار شیرین رسیده، آبدار و قرمز رنگ را برش دهید، به چهار قسمت تقسیم کنید، دانههای انار را جدا کنید و داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید بعد مقداری گوجه گیلاسی را تمیز بشورید و خشک کنید، گوجهها را به شکل حلقهای برش بزنید.
مرحله ۴: خرد کردن مغز گردوها در اندازههای مناسب
بعد از آن مقداری مغز گردو را با چاقو در اندازههای کوچک خرد کنید، دقت کنید که این مغز گردوها را نباید خیلی پودر یا ریز کنید، اندازه آنها باید طوری باشد که زیر دندان احساس شوند، بعد خردههای مغز گردو را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
مرحله ۵: ریختن کاهو و دانههای انار و ذرت در ظرف سالاد
سپس کاهوهای خرد شده را داخل ظرف مناسب بریزید، دانههای انار را به آن اضافه کنید هم بزنید و با آن مخلوط کنید، بعد از آن مقداری ذرت را به ترکیب کاهوها و انار اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند بهتر است که از کنسرو ذرت استفاده کنید.
مرحله ۶: اضافه کردن لبوها، گوجهها و مغز گردو خرد شده به مواد سالاد
سپس لبوهای خرد شده را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید، بعد از آن برشهای حلقهای گوجهها را روی مواد سالاد بریزید، هم بزنید و با مواد ترکیب کنید، سپس مغز گردوهای خرد شده را به مواد سالاد اضافه کنید، با آنها ترکیب کنید.
مرحله ۷: اضافه کردن پنیر خامهای خرد شده به مواد سالاد
بعد از آن مقداری پنیر خامهای را به شکل مکعبی و در اندازههای کوچک خرد کنید، روی مواد سالاد بریزید و با آنها ترکیب کنید، استفاده از هر کدام از مواد سالاد بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و میتوانید مقدار هر کدام از آنها را تغییر دهید و کمتر یا بیشتر بریزید.
مرحله ۸: مخلوط کردن ارده با رب انار
سپس برای درست کردن سس، مقداری ارده را داخل یک ظرف بریزید، رب انار را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و عطر و طعم آنها به خورد هم برود به دلخواه خودتان میتوانید از رب انار ترش، شیرین یا ملس استفاده کنید.
مرحله ۹: اضافه کردن سرکه بالزامیک و روغن زیتون به مواد سس
بعد از آن مقداری سرکه بالزامیک را به ترکیب ارده و رب انار اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بافت یک دستی تشکیل شود سپس روغن زیتون را به مقدار مناسب به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یک دست شوند.
مرحله ۱۰: اضافه کردن آب لیمو ترش تازه به مخلوط مواد سس
سپس لیمو ترش تازه را تمیز بشورید، از وسط برش دهید، آب آن را بگیرید، آب لیمو ترش را به مخلوط مواد سس اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند، باید عطر و طعم لیمو ترش به خورد مواد سس برود مقدار استفاده از لیمو ترش بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.
مرحله ۱۱: اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به مواد سس
بعد از آن کمی نمک به ترکیب مواد سس اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند سپس مقداری فلفل سیاه را با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان روی مواد بریزید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و طعم فلفل سیاه به خورد مواد سس برود.
مرحله ۱۲: اضافه کردن آویشن به مواد سس و ریختن سس روی سالاد
سپس مقداری پودر آویشن را به ترکیب مواد سس اضافه کنید، هم بزنید تا عطر آویشن پخش شود و به خورد مواد برود، همه مواد سس را با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت یک دستی تشکیل شود، سپس سس تشکیل شده را روی مواد سالاد بریزید.
مرحله ۱۳: مخلوط کردن سس و سالاد با هم و قرار دادن در یخچال
بعد سس و سالاد را با قاشق هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و عطر سس کاملاً به خورد همه مواد سالاد برود و آنها را مزهدار کند، به دلخواه خودتان میتوانید سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل جا بیفتد و مواد سالاد کاملا مزهدار شوند.
مرحله ۱۴: تزئین کردن سالاد پاییزی در ظرف مناسب و سرو آن
بعد از آن ظرف سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از سالاد پاییزی را داخل ظرف مناسب سرو بریزید، سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان با چند برگ ریحان، نعنا و شوید تازه سالاد را تزئین کنید و آن را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- soli.cooking