طرز تهیه سوسیس مرغ

طرز تهیه سوسیس خانگی با طعم بیرون فیلم طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی طرز تهیه سوسیس خانگی با مرغ نی نی سایت فیلم طرز تهیه سوسیس خانگی با مرغ طرز تهیه سوسیس خانگی بدون گوشت طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی

سوسیس مرغ یکی از انواع فراورده های خوشمزه و پرطرفدار گوشت مرغ است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوسیس مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم سوسیس مرغ
ران مرغ۵۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
آرد گندم۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
شیرخشک (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
یخ خرد شده¼ لیوان
سیر۳ حبه
روغن مایع یا زیتون¼ لیوان
ادویه های سوسیس
نمک۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز¼ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز¼ قاشق چایخوری
پودر آویشن½ قاشق چایخوری
پودر دارچین⅛ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوسیس مرغ

مرحله اول

برای تهیه سوسیس مرغ خوشمزه و ساده، ابتدای کار ران مرغ را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم، سپس به همراه حبه های سیر درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم، سپس ۲ مرتبه مواد را درون چرخ گوشت می ریزیم و مجددا چرخ می کنیم.

مرحله دوم

حالا مرغ چرخ شده را درون غذا ساز می ریزیم، سپس روغن را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم. در ادامه تخم مرغ، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر آویشن، پودر دارچین، پودر زنجبیل و نمک را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ۲ دقیقه دیگر مخلوط مرغ را با هم ترکیب می کنیم تا مواد به صورت خمیری شکل شود. در ادامه چند تکه یخ درون غذا ساز می ریزیم تا مانع از بریده شدن گوشت مرغ شود، سپس آرد گندم، نشاسته ذرت و شیر خشک را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آرد و نشاسته ذرت را به غذا ساز اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شود. توجه داشته باشید مایه سوسیس را هر چه بیشتر با هم مخلوط کنید، مواد چسبنده تر و سوسیس بهتری حاصل می شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را مجددا مخلوط می کنیم تا مواد حالت خمیری و بسیار چسبناک پیدا کند. در ادامه مواد سوسیس را درون قیف یک بار مصرف یا قیف پارچه ای می ریزیم. در ادامه انتهای کاور مخصوص سوسیس را با نخ محکم می بندیم تا مواد از آن بیرون نریزد.

مرحله ششم

حالا مایه سوسیس را با قیف، به داخل کاور سوسیس تزریق می کنیم. در ادامه ۲ الی ۳ سوراخ با سوزن انتهای کاور ایجاد می کنیم تا هوای اضافی بین مایه سوسیس خارج شود، سپس با دست مایه سوسیس را به جلو فشار می دهیم تا هوای باقی مانده خارج شود.

مرحله هفتم

در این مرحله سوسیس را به اندازه های دلخواه پیچ می زنیم، سپس قسمت های پیچ خورده را با نخ محکم می بندیم. در ادامه یک قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید. در ادامه یک سه پایه یا رینگ درون قابلمه قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا سوسیس را درون آبکش قرار می دهیم، سپس آبکش را روی رینگ یا سه پایه می گذاریم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت سوسیس ها بخار پز شود. توجه داشته باشید سوسیس ها نباید اصلا با آب تماس داشته باشند.

مرحله نهم

پس از گذشت ۱ ساعت سوسیس را از آبکش خارج می کنیم و بلافاصله اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه درون کاسه آب و یخ بماند. در ادامه سوسیس ها را از آب خارج می کنیم و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت درون یخچال استراحت کند.

مرحله دهم

در نهایت سوسیس ها را از یخچال می کنیم پوست آن را جدا می کنیم، سپس به صورت حلقه ای برش می زنیم. در پایان این سوسیس خوشمزه را به همراه نان ساندویچی، خیار شور و گوجه فرنگی کنار عزیزان سرو کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.