طرز تهیه نان تست پروتئینی خوشمزه و سالم به روش خانگی

طرز تهیه نان تست پروتئینی

طرز تهیه نان تست پروتئینی

نان تست پروتئینی یکی از انواع نان‌های خوشمزه، ساده، مقوی و پرخاصیت است که به روش‌های مختلف درست می‌شود، این نان خوش طعم را می‌توانید در هنگام ورزش کردن به عنوان یک میان وعده مناسب استفاده کنید، نان تست پروتئینی بافتی بسیار سبک و لطیف دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان تست پروتئینی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آرد نول قوی۳۰۰ گرم
آرد چاودار اصل۲۰ گرم
پودر پروتئین۱۵ گرم
سفیده تخم مرغ۶۰ تا ۷۰ گرم
مخمر فوری۴ گرم
نمک۶ گرم
شیر خشک۱۵ گرم
کره۴۰ گرم
آب۱۳۰ تا ۱۴۰ گرم
شکر برای لطافت ( اختیاری)۶ گرم
تخم کتان، تخم کدو، کنجد و چیابه مقدار لازم

طرز تهیه نان تست پرو تئینی

مرحله ۱: ترکیب کردن آرد نول با آرد چاودار

ابتدا مقداری آرد نول قوی را داخل یک ظرف بریزید، بعد آرد چاودار اصل را به آن اضافه کنید، به جای آرد چاودار می‌توانید از آرد جو دوسر یا آرد کامل گندم استفاده کنید، بعد از آن آردها را با هم خوب ترکیب کنید تا بافت صاف و یک دستی تشکیل شود.

مرحله ۲: اضافه کردن نمک، شکر و مخمر فوری به آردها

سپس کمی نمک به ترکیب آردها اضافه کنید، با آنها مخلوط کنید، بعد از آن مخمر فوری را روی مواد خشک بریزید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، در این مرحله مقداری شکر را هم به مواد خشک اضافه کنید، با لیسک هم بزنید و ترکیب کنید.

مرحله ۳: اضافه کردن پودر پروتئین و شیر خشک به ترکیب مواد

برای این که این نان مقوی‌تر شود، مقداری پودر پروتئین را به مواد خشک اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، بعد از آن مقداری شیر خشک را هم به ترکیب مواد اضافه کنید، هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۴: اضافه کردن سفیده تخم مرغ و آب به مخلوط مواد خشک

بعد از آن مقداری سفیده تخم مرغ که از قبل زده شده است را به ترکیب مواد خشک اضافه کنید، با آنها مخلوط کنید، سپس آب را کم کم در چند مرحله به مخلوط مواد خشک اضافه کنید، با لیسک هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند، خمیر جمع شود و فرم بگیرد.

مرحله ۵: ورز دادن خمیر و اضافه کردن کره به خمیر

بعد از آن خمیر را با دست یا دستگاه خمیر زن حسابی ورز دهید، تا بافت آن صاف و یک دست شود، سپس کره را به خمیر شکل گرفته اضافه کنید، ورز دهید تا طعم کره به خورد خمیر برود تا بافت آن کاملاً نرم و لطیف شود و به تست پنجره‌ برسد.

مرحله ۶: ورز دادن خمیر و اضافه کردن دانه‌های مختلف به آن

برای تست پنجره مقداری از خمیر را بین دو دست باز کنید و بکشید، خمیر باید کاملاً نازک شود ولی پاره نشود، خمیر را تقریباً به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید تا کاملاً یکدست شود و سطح آن صاف شود، سپس دانه‌ها را با توجه به ذائقه خودتان به خمیر اضافه کنید.

مرحله ۷: ورز دادن خمیر و چرب کردن ظرف با روغن مایع

در این مرحله می‌توانید مقداری دانه چیا، تخم کتان، تخم کدو و کنجد به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا دانه‌ها در همه قسمت‌های آن به طور یکسان پخش شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، سپس داخل یک ظرف را با روغن مایع کاملا چرب کنید.

مرحله ۸: فرم دادن خمیر و استراحت کردن آن تا رسیدن به حجم دو برابر

سپس خمیر را فرم دهید، چانه کنید، داخل یک ظرف قرار دهید، روی آن را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر در محیط به مدت ۵۰ دقیقه استراحت کند و بافت آن برای درست کردن نان آماده شود، خمیر کاملاً پف کند و حجم آن تقریباً دو برابر شود.

مرحله ۹: گرفتن پف خمیر و استراحت مجدد آن

بعد نایلون روی خمیر را بردارید با فشار انگشت روی خمیر پف آن را بگیرید، سپس خمیر را چانه کنید و روی یک سطح صاف قرار دهید، بعد یک نایلون روی آن بکشید و اجازه دهید تا چانه خمیر به مدت ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کند و حجم آن زیاد شود.

مرحله ۱۰: رول کردن خمیر و قرار دادن در قالب و استراحت آن

بعد از آن نایلون را از روی خمیر بردارید، سپس با وردنه خمیر را به شکل مستطیل باز کنید، بعد لبه‌های خمیر را روی هم جمع کنید، خمیر را رول کنید، رول خمیر را داخل قالب نان تست قرار دهید روی آن را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر استراحت کند.

مرحله ۱۱: استراحت کردن خمیر تا دو برابرشدن حجم آن

برای استراحت کردن خمیر در این مرحله زمان خاصی مد نظر نیست، فقط باید خمیر به اندازه‌ای استراحت کند که کاملاً پف کند، بالا بیاید و حجم آن تقریباً دو برابر شود، بعد از آن نایلون را از روی قالب بردارید، با اسپری آب سطح خمیر را مرطوب کنید.

مرحله ۱۲: تنظیم دمای فر و پختن نان تست پروتیئنی در آن

سپس قالب را در فر که از یک ربع قبل کاملاً گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا نان تست پروتئین به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه در فر بپزد و آماده شود، نان تست پروتئینی بعد از این زمان کاملا طلایی رنگ و مغز پخت می‌شود.

مرحله ۱۳: بیرون آوردن نان تست پروتئینی از فر و برش زدن آن

بعد از این که نان تست پروتئینی خوب پخت و آماده شد آن را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید، سپس قالب را برگردانید نان تست پروتئینی را از داخل آن بیرون بیاورید روی یک سطح صاف قرار دهید و با چاقوی تیز نان را در اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

مرحله ۱۴: چیدن چند برش از نان تست پروتئینی در طرف مناسب و سرو آن

سپس چند برش از نان تست پروتئینی را داخل ظرف مناسب سرو بچینید، بعد این نان خوش طعم که طرفداران زیادی دارد و بافت آن بسیار لطیف و سبک است را برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین یا در وعده صبحانه همراه با کره و مربا سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.