طرز تهیه بلال ماستی فوق العاده خوشمزه و فوری به روش بازاری
طرز تهیه بلال ماستی
بلال ماستی یکی از انواع بلالهای خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد و خیلی راحت درست میشود، برای درست کردن بلال ماستی باید یک سس مخصوص را آماده کنید و بلال پخته شده را به آن آغشته کنید تا سس کاملا به خورد بلال برود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بلال ماستی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
بلال | ۲ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذا خوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق چای خوری |
نمک و پودر سیر | ۲/۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
اورگانو و پاپریکا | ۲/۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
کره | به مقدار لازم |
آب لیمو ترش تازه برای روی بلال | به مقدار دلخواه |
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه بلال ماستی
مرحله ۱: گرفتن پوست بلالها و پختن آنها در آب جوش
ابتدا پوست بلالها را بگیرید، بعد با یک چاقوی تیز، چوب انتهای آنها را هم جدا کنید، سپس در یک قابلمه مقداری آب بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، بلالها را داخل قابلمه آب جوش قرار دهید و اجازه دهید تا بپزند و بافت آنها نرم شود.
مرحله ۲: مخلوط کردن ماست با ادویهها برای درست کردن سس
بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه تا یک ربع بلالها داخل آب جوش میپزند و آماده میشوند، در این فاصله برای درست کردن سس، ماست را داخل یک ظرف کوچک بریزید، بعد ادویهها را که شامل نمک، پودراورگانو، پودر سیر و پاپریکا است به ماست اضافه کنید.
مرحله ۳: اضافه کردن آب لیمو ترش به مخلوط سس
سپس مخلوط ماست و ادویهها را هم بزنید تا ادویهها کاملاً با ماست مخلوط شوند و عطر ادویهها پخش شود، بعد یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید، از وسط برش دهید، آب آن را بگیرید، به سس اضافه کنید و هم بزنید تا عطر لیمو ترش به خورد مواد برود و سس آماده شود.
مرحله ۴: خشک کردن بلالهای پخته شده و آغشته کردن آنها به سس
وقتی که بلالها داخل آب جوش خوب پختند و نرم شدند، آنها را از داخل آب بیرون بیاورید، روی یک پارچه قرار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود و کمی از حرارت اولیه آنها کم شود، بعد با یک فرچه مواد سس را روی بلالها بمالید و آنها را به سس آغشته کنید.
مرحله ۵: کباب کردن بلالهای آعشته به سس روی حرارت
بعد از این که همه قسمتهای بلال به سس آغشته شد، بلالها را روی یک توری روی حرارت متوسط قرار دهید تا کباب شوند، وقتی یک طرف بلالها کباب شد آنها را بچرخانید تا طرف دیگر آنها هم کباب شود، سپس بلالها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۶: مالیدن کره روی بلالها و ریختن آب لیمو ترش روی آنها
سپس تا هنوز بلالها داغ هستند، کره را روی بلالها بمالید تا با گرمای بلال، کره ذوب شود و به خورد آنها برود، همه سطح بلال را با کره آغشته کنید، بعد مقداری آب لیموی ترش تازه را بگیرید و روی بلالها بریزید، سپس بلالها را داخل ظرف مناسب قرار دهید. در آخر بلال ماستی را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید و آن را به عنوان یک میان وعده خوش طعم و پرطرفدار همراه با انواع دورچین سرو کنید.