طرز تهیه شیرینی هویج ساده و بسیار خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه شیرینی هویج
شیرینی هویج یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه، لذیذ و ساده است که خیلی سریع با مواد متنوع به روشهای مختلف درست میشود، برای آماده کردن این شیرینی ساده لازم نیست که از فر یا همزن برقی استفاده کنید و خیلی راحت میتوانید مواد اولیه آن را آماده و تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی هویج در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
هویج رنده شده | ۵ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
بیسکویت پتی پور ساده | ۱ بسته |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر گردو | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر نارگیل | به مقدار لازم |
شکلات ذوب شده برای تزئین | به مقدار لازم |
پودر پسته یا پودر نارگیل برای تزئین | ۱ قاشق غذا خوری از هر کدام |
مغز گردو خرد شده یا مغز فندق خرد شده برای تزئین | ۱ قاشق غذا خوری از هر کدام |
شکلات چیپسی یا ترافلهای رنگی برای تزئین | به مقدار لازم |
خلال بادام یا خلال پسته برای تزئین | ۱ قاشق غذا خوری از هر کدام |
طرز تهیه شیرینی هویج
مرحله ۱: ریختن هویجهای رنده شده در تابه و اصافه کردن شکر به آنها
ابتدا هویجها را تمیز بشورید، پوست آنها را بگیرید، هویجها را با رنده ریز رنده کنید و کنار بگذارید، سپس مقداری از هویجهای رنده شده را داخل تابه بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، بعد مقداری شکر را به هویجها اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید.
مرحله ۲: بستن در تابه و پختن هویجها همراه با شکر
سپس در تابه را ببندید و اجازه دهید تا هویجها همراه با شکر روی حرارت ملایم خوب بپزند، بافت آنها نرم شود، شکر کاملا حل شود و به خورد هویجها برود، در هنگام پخت، هویجها آب میاندازند و با آب خودشان میپزند و کاملاً نرم میشوند.
مرحله ۳: هم زدن هویجها در تابه و برداشتن آنها از روی حرارت
دقت کنید در هنگام پخت هویج، هر از گاهی در تابه را بردارید و آنها را هم بزنید تا همه قسمتهای آنها کاملا پخته شود و ته نگیرند، بعد از این که شکرها در تابه کاملا حل شدند، آب هویجها کشیده شد و بافت آنها نرم شد، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۴: پودر کردن بیسکویتها با میکسر یا گوشتکوب دستی
سپس یک بسته بیسکویت پتی پور را کاملاً پودر کنید، میتوانید بیسکویتها را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید و آنها را کاملا پودر کنید یا این که به وسیله گوشتکوب دستی بیسکویتها را بکوبید تا کاملاً پودر شوند و بافت آنها یک دست شود.
مرحله ۵: مخلوط کردن بیسکویتهای پودر شده با گردو پودر شده
بیسکویتهای پودر شده را داخل یک ظرف بریزید سپس مقداری مغز گردو را که از قبل داخل میکسر کاملاً پودر کردهاید، روی بیسکویتهای پودر شده بریزید، با قاشق هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یک دست شوند، مقداری گردو بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.
مرحله ۶: اضافه کردن پودر هل به بیسکویتها و مخلوط کردن آنها با هویجهای پخته شده
بعد از آن با توجه به ذائقه خودتان مقداری پودر هل را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر هل در ترکیب مواد پخش شود، سپس ترکیب بیسکویتها و پودر گردو را به هویجهای پخته شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا بافت خمیری شکل تشکیل شود.
مرحله ۷: قرار دادن خمیر تشکیل شده روی نایلون
مخلوط تشکیل شده را با دست حسابی ورز دهید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند و بافت آن منسجم شود، سپس روی یک سطح صاف، نایلون یا سلفون را قرار دهید، مقداری پودر نارگیل روی نایلون بریزید و پخش کنید، بعد خمیر تشکیل شده را روی آن قرار دهید.
مرحله ۸: رول کردن خمیر شیرینی با اندازه مناسب
سپس نایلون را دور خمیر بپیچید، با کمک دست فرم دهید، آن را به شکل رول درآورید تا پودر نارگیل کاملاً به سطح رول خمیر بچسبد و رول تشکیل شده کاملاً یکدست و صاف شود، سعی کنید که قطر رول در همه قسمتها یکسان باشد و سطح آن صاف و یک دست باشد.
مرحله ۹: قرار دادن رول تشکیل شده در یخچال و استراحت آن
بعد از آن رول تشکیل شده را با نایلون دور آن در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت تقریباً ۳ ساعت در یخچال استراحت کند، خودش را بگیرد و بافت آن منسجم شود، وقتی که مخلوط مواد خوب استراحت کردند، رول را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح صاف قرار دهید.
مرحله ۱۰: برش دادن رول شیرینی و قرار دادن آنها در ظرف مناسب
سپس با یک چاقوی تیز رول شیرینی را در اندازههای یکسان و متناسب برش بزنید، بعد شیرینیهای تشکیل شده را داخل کپسول شیرینی قرار دهید و در ظرف مناسب سرو بچینید، برای تزئین این شیرینی با توجه به سلیقه خودتان میتوانید از مقداری شکلات ذوب شده استفاده کنید.
مرحله ۱۱: ذوب کردن شکلات به روش بن ماری و فرو کردن یک طرف شیرینیها در شکلات
مقداری شکلات را داخل یک ظرف کوچک بریزید بعد ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات ذوب شود، سپس آن را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید بعد یک طرف شیرینیها را داخل شکلات ذوب شده فرو کنید.
مرحله ۱۲: تزئین کردن شیرینی هویج با مغزیجات مختلف
سپس روی شکلات ذوب شده را با مقداری پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام، شکلات چیپسی و ترافلهای رنگی تزئین کنید، بعد از آن تعدادی شیرینی هویج را داخل یک ظرف مناسب سرو بچینید. در آخر شیرینی هویج را به عنوان یک شیرینی خوش طعم، ساده و پرطرفدار یا یک دسر شیک و جذاب و لطیف برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- neginbaazm