طرز تهیه ته دیگ آردی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته دیگ آردی

طرز تهیه ته دیگ آردی

ته دیگ آردی یکی از انواع ته دیگ‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت به روش‌های مختلف درست می‌شود و برای پذیرایی بسیار مناسب است، برای درست کردن ته دیگ آردی لازم نیست که از برش‌های نان یا سیب زمینی حلقه شده استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ته دیگ آردی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آب سردنصف لیوان
آرد گندم۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع۳ قاشق غذا خوری
گلاب۱ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
زعفران دم‌کردهبه مقدار لازم

طرز تهیه ته دیگ آردی

مرحله ۱: دم کردن زعفران

ابتدا مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید، کمی آب جوش به آن اضافه کنید، بگذارید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد اما هرچه مقدار زعفران بیشتر باشد، رنگ، عطر و طعم ته دیگ بهتر می‌شود.

مرحله ۲: مخلوط کردن آب سرد با آرد

بعد مقداری آب را داخل یک ظرف بریزید، سپس کمی آرد به آن اضافه کنید، با قاشق هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت صاف و یک دستی تشکیل شود، طوری که آرد به شکل گلوله داخل مخلوط باقی نماند و ذرات آرد کاملا در آب باز ‌شوند.

مرحله ۳: اصافه کردن روعن مایع و گلاب به مخلوط مواد

بعد مقداری روغن مایع به مخلوط تشکیل شده اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند، سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری گلاب را هم به ترکیب مواد اضافه کنید، با همزن دستی هم بزنید تا عطر گلاب پخش شود و به خورد مخلوط مواد برود.

مرحله ۴: اصافه کردن زعفران دم کرده و نمک به مخلوط مواد

سپس مقداری زعفران دم کرده را هم به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند، طوری که رنگ، عطر و طعم زعفران به خورد مواد برود و مخلوط یک دستی تشکیل شود، سپس کمی نمک هم به ترکیب مواد اضافه کنید و با آن‌ها مخلوط کنید.

مرحله ۵: ریختن روغن در قابلمه و اصافه کردن مخلوط مواد ته دیگ به آن

بعد از آن وقتی که همه مواد خوب با هم مخلوط شدند و بافت یک دستی تشکیل شد، سپس در یک قابلمه مقداری روغن بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد از این که روغن داغ شد، مخلوط مواد ته دیگ را در قابلمه بریزید.

مرحله ۶: اضافه کردن یک لایه برنج روی ته دیگ

مخلوط مواد باید کاملاً کف قابلمه را بپوشانند، چون مخلوط مواد به شکل مایع هستند، چند دقیقه اجازه دهید تا مواد ته دیگ خودش را بگیرد و بافت آن کمی منسجم ‌شود، بعد از این که ته دیگ خودش را گرفت، سپس یک لایه برنج را در قابلمه روی آن بریزید.

مرحله ۷: اضافه کردن زعفران دم‌کرده و کره به برنج

بعد مقداری زعفران دم کرده غلیظ را روی برنج بریزید و پخش کنید، با پشت قاشق چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید، سپس با سلیقه و دلخواه خودتان چند برش کره را هم روی برنج بگذارید، تا در هنگام پخت برنج کره‌ها ذوب شوند، به خورد برنج‌ بروند و آن‌ها را مزه‌دار کنند.

مرحله ۸: دم انداختن برنج به مدت کافی و ریختن آن در ظرف مناسب سرو

سپس در قابلمه را با دمکنی محکم ببندید، اجازه دهید تا برنج‌ها به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم خوب دم بکشند و آماده شوند، بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس در قابلمه را باز کنید و برنج را داخل ظرف مناسب سرو بریزید.

مرحله ۹: برش دادن ته دیگ آردی و سرو کردن آن

بعد از آن ته دیگ را در اندازه‌های کوچکتر به شکل مناسب برش دهید، روی برنج قرار دهید و به شکل مناسب آن را تزئین کنید، در آخر ته دیگ آردی را به عنوان یک ته دیگ خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 18 فروردین 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.