طرز تهیه شیرینی خرمایی

طرز تهیه شیرینی خرمایی

در دنیای پرمشغله امروز، هر از گاهی نیاز داریم لحظه‌ای توقف کنیم و با چیزی شیرین، روحیه خود را تازه کنیم. شیرینی خرمایی یک انتخاب عالی برای این لحظات است، چرا که ترکیبی از طعم غنی خرما و مواد افزودنی خوشمزه دیگر، لحظه‌ای شیرین و به یادماندنی را برای شما رقم می‌زند.

برای طرز تهیه شیرینی خرمایی، ابتدا خرماها را بدون هسته کرده و با بلندر میکس می‌کنیم تا خمیری نرم حاصل شود، سپس پودر بادام را اضافه کرده و خمیر را به شکل نوارهایی رول کرده و در کنجد بو داده می‌غلتانیم. وسط نوارها را گود کرده و با شکلات سفید آب شده پر می‌کنیم، روی آن‌ها را با شکلات کاکائو تزئین کرده و با استفاده از خلال چوبی شکل می‌دهیم. در نهایت، شیرینی‌ها را ۲ ساعت در یخچال قرار داده، سپس برش می‌زنیم و سرو می‌کنیم.

مواد لازممقدار
شکلات کاکائو۳۰ گرم
پودر بادام ۱۰۰ گرم
خرما۱۰ عدد
کنجد بو دادهنصف لیوان
شکلات سفید۵۰ گرم

طرز تهیه شیرینی خرمایی

مرحله ۱: آماده‌سازی خرما

ابتدا خرماها را از هسته جدا کرده و آن‌ها را به خوبی در بلندر میکس کنید تا به صورت یک خمیر نرم درآید.

مرحله ۲: افزودن پودر بادام

پس از آن، پودر بادام را به خمیر خرما اضافه کنید. این کار باعث می‌شود تا خمیر شما قوام بهتری پیدا کرده و آماده شکل‌گیری شود.

مرحله ۳: تشکیل دادن خمیر

خمیر حاصله را به شکل نوارهایی درآورده و به آرامی رول کنید تا شکل اولیه شیرینی‌های خرمایی شما شکل بگیرد.

مرحله ۴: غلتاندن در کنجد

نوارهای رول شده را در کنجد بو داده بغلتانید تا سطح آن‌ها به طور کامل با کنجد پوشیده شود.

مرحله ۵: ایجاد فضایی برای شکلات

با استفاده از یک ابزار مناسب یا انگشت خود، وسط هر یک از نوارهای رول شده را گود کنید تا فضایی برای افزودن شکلات ایجاد شود.

مرحله ۶: افزودن شکلات سفید

شکلات سفید را به آرامی آب کرده و درون فضای ایجاد شده در وسط هر نوار ریخته تا پر شود.

مرحله ۷: تزئین با شکلات کاکائو

شکلات کاکائو را نیز به صورت آب شده آماده کرده و با استفاده از یک قیف یا کیسه قنادی، روی شیرینی‌ها خطوطی از شکلات کاکائو بکشید.

مرحله ۸: ایجاد شکل نهایی

با استفاده از خلال دندان یا چوبی، شکل نهایی شیرینی‌ها را ایجاد کنید تا ظاهر زیبا و دلخواهتان را به دست آورید.

مرحله ۹: استراحت در یخچال

شیرینی‌های آماده شده را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید حداقل ۲ ساعت در آنجا بمانند تا کاملاً سفت شوند.

مرحله ۱۰: برش و سرو

پس از اینکه شیرینی‌ها کاملاً سفت شدند، آن‌ها را از یخچال خارج کرده و به اندازه دلخواه برش دهید. حالا شیرینی خرمایی شما آماده سرو است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 فروردین 1403

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.