طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلات؛ ایده‌ای نو برای پذیرایی از مهمانان

طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلات

طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلات

امروز می‌خواهیم دستور طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلات را در سایت آموزشی در نهایت با شما به اشتراک بگذاریم. این دستور پخت، گام به گام شما را همراهی می‌کند تا بتوانید طعمی دلپذیر و خاطره‌انگیز را در خانه تجربه کنید. پس بیایید با هم این سفر طعمی را آغاز کنیم.

برای طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلات، ابتدا نسکافه و آب جوش را مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم، سپس کره و پودرقند را با همزن زده تا سبک و پوک شوند. نسکافه خنک شده، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را اضافه کرده و هم می‌زنیم. آرد را به دو مرحله اضافه کرده و خمیری نرم و لطیف تهیه می‌کنیم. خمیر را در قیف ماسوره‌دار ریخته، روی کاغذ روغنی پایپ می‌کنیم، با بادام یا شکلات تزئین کرده و در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می‌پزیم.

مواد لازممقدار
نشاسته ذرت۵۰ گرم
آرد قنادی۲۵۰ گرم
پودرقند۸۰ گرم
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
کره یا روغن مایع۲۵۰ گرم
نسکافه۱ قاشق غذاخوری
آب جوش۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلات

مرحله ۱: مخلوط کردن نسکافه و آب جوش

ابتدا نسکافه و آب جوش را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید تا کاملاً حل شوند. این مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود. این ترکیب بعداً برای افزودن عطر و طعم نسکافه به خمیر کاربرد دارد.

مرحله ۲: هم زدن کره و پودرقند

کره و پودرقند را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با استفاده از همزن برقی، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوطی سبک و پوک به دست آید. مهم است که حین هم زدن چند بار دور کاسه را با لیسک دورگیری کنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن نسکافه خنک شده

نسکافه خنک شده را به مخلوط کره و پودرقند اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

مرحله ۴: افزودن نشاسته ذرت و پودرکاکائو

نشاسته ذرت و پودر کاکائو را به مخلوط فوق اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا ترکیبات به خوبی با هم مخلوط شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن آرد

دو سوم از مقدار آرد مورد نیاز را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق چوبی یا لیسک، مواد را به آرامی هم بزنید، سپس مابقی آرد را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود که به دست نچسبد.

مرحله ۶: شکل دادن به شیرینی‌ها

خمیر را داخل یک قیف ماسوره‌دار بریزید و با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید، پایپ کنید. این کار باعث می‌شود شیرینی‌های شما شکل زیبا و یکدستی داشته باشند.

مرحله ۷: اضافه کردن تزئینات

روی هر کدام از شیرینی‌ها می‌توانید یک دانه بادام پرک یا چند تکه شکلات چیپسی بگذارید تا زیبایی و طعم آن‌ها دوچندان شود.

مرحله ۸: پخت

سینی را در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه قرار دهید. نیاز است فقط زیر شیرینی‌ها کمی طلایی شود.

مرحله ۹: انتخاب‌های اختیاری

برای ایجاد تنوع در طعم، می‌توانید پودر کاکائو را حذف کنید تا شیرینی‌ها رنگ نسکافه‌ای بگیرند یا برای زعفرانی کردن خمیر، یک و نیم قاشق غذاخوری زعفران غلیظ دم کرده به آن اضافه کنید.

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 23 اسفند 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.