طرز تهیه کیک گوشت به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک گوشت
کیک گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گوشت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد قنادی | ۲ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
ماست پر چرب | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
نمک | ½ تا ¾ قاشق چایخوری |
مواد میانی کیک | |
گوشت گوساله | ۴۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
روغن مایع | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک گوشت
مرحله اول
برای تهیه کیک گوشت خوشمزه، ابتدای کار یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه نمک درون کاسه می ریزیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و کرم رنگ شود.
مرحله دوم
حالا روغن مایع و ماست را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با دور کند همزن برقی ۳۰ ثانیه دیگر هم می زنیم. در ادامه آرد قنادی و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم، سپس درون یک ظرف جداگانه ۲ مرتبه الک می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مجددا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و این بار روی مواد در چند مرحله الک می کنیم، سپس به آرامی به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه مواد میانی را درست می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله گوشت گوساله را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس درون چرخ گوشت قرار می دهیم و چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس تمیز می شوییم و به صورت ریز نگینی خرد می کنیم.
مرحله پنجم
حالا یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم، سپس به آن مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه می کنیم، سپس پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله ششم
در این مرحله وقتی پیاز سبک و شیشه ای شد، گوشت چرخ شده را به تابه اضافه می کنیم، سپس خوب تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس دانه های آن را خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله هفتم
حالا قارچ را می شوییم، سپس پوست اضافی آن را جدا می کنیم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای و قارچ را به تابه حاوی گوشت چرخ شده اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا آب قارچ کشیده شود.
مرحله هشتم
در این مرحله رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا رب و ادویه ها کاملا سرخ شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف قالب را با مقداری روغن چرب می کنیم.
مرحله نهم
حالا مقداری آرد را کف قالب می پاشیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه نیمی از خمیر را درون قالب می ریزیم، سپس به مقدار دلخواه پنیر پیتزا را روی خمیر می ریزیم.
مرحله دهم
در این مرحله تمام مواد میانی را روی پنیر پیتزا به صورت پخش می ریزیم، سپس مجددا پنیر پیتزا را به صورت پخش اضافه می کنیم. در ادامه مابقی خمیر را روی مواد میانی می ریزیم، سپس قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه کیک به طور کامل بپزد. در صورت نبود فر، یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله دوازدهم
حالا مقداری آرد را کف قابلمه می پاشیم. در ادامه ابتدا نیمی از خمیر را درون قابلمه می ریزیم، سپس به دلخواه پنیر پیتزا را به صورت پخش روی خمیر می ریزیم. در ادامه تمام مواد میانی را روی پنیر پیتزا می ریزیم و مجددا پنیر پیتزا اضافه می کنیم.
مرحله سیزدهم
در نهایت روی حرارت ملایم، شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. در ادامه درون طرف مورد نظر می گذاریم و با سس تزئین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- parsa_mahsa_