طرز تهیه پنکیک خوشمزه و ساده صبحانه به روش تابه ای
طرز تهیه پنکیک خوشمزه
برای تهیه پنکیک، ابتدا تخممرغ، وانیل و شکر را در کاسهای مخلوط کرده و شیر و روغن مایع را اضافه میکنیم. پس از مخلوط کردن مواد، آرد الک شده و بکینگ پودر را نیز اضافه میکنیم. سپس، ترکیبات را مخلوط میکنیم تا آرد با بقیه مواد یکدست شود. بعد از آن، تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مایه پنکیک را داخل آن میریزیم. بعد از گذشت چند لحظه و زدن حباب روی پنکیک، آن را برمیگردانیم. سپس میتوانیم روی پنکیکها از انواع صبحانهها مانند نوتلا، شکلات صبحانه، انواع مربا و تکههای میوه استفاده کنیم، برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم پنکیک خوشمزه | |
شیر | نصف لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن مایع | یک سوم لیوان |
آرد سفید | ۱٫۵ لیوان |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
شکر | سه قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق مرباخوری |
طرز تهیه پنکیک خوشمزه
مرحله اول
برای تهیه پنکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس خوب با همزن برقی یا دستی هم میزنیم تا مخلوط مواد کشدار و رنگش روشن شود. در ادامه شیر و روغن مایع را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد را در حد ۳۰ ثانیه ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. برای اینکه آرد گلوله گلوله نشود بهتر است انرا چند باز الک کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در ادامه آرد الک شده را به همراه بکینگ پودر به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد را تا زمانی که آرد با دیگر مواد یکدست شود مخلوط می کنیم. به دلیل اینکه در این پنکیک از بکینگ پودر استفاده کرده ایم نباید بیش از اندازه آنرا مخلوط کنیمف چون این کار باعث می شود که خاصیت بکینگ پودر از بین برود.
مرحله چهارم
حالا یک تابه مناسب پنکیک را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم. اگر بخواهیم تمام پنکیک ها یک اندازه و کاملا گرد درست شوند بهتر است از تابه های کوچک که با نام تابه تک نفره هم شناخته می شوند استفاده کنیم.
مرحله پنجم
حالا با برس تابه را کمی چرب می کنیم و مقداری از مایه پنکیک را با قاشق داخل تابه می ریزیم. چند لحظه صبر می کنیم تا روی پنکیک حباب بزند و سمت زیرین آن به طور کامل رنگ بگیرد، سپس آنرا با کفگیر بلند می کنیم و بر می گردانیم.
مرحله ششم
به همین صورت تمام پنکیک های صبحانه را آماده می کنیم و داخل یک بشقاب مناسب می چینیم. برای روی پنکیک ها می توانیم از انواع صبحانه ها مثل نوتلا، شکلات صبحانه، انواع مربا و تکه های میوه استفاده کنیم که کاملا سلیقه ای می باشد.
استفاده از آب یا شیر
به طور کلی، استفاده از شیر در تهیه کیک ها و خوراکی ها، طعم لذیذی را برای آن ها به ارمغان می آورد. این اصل برای پنکیک نیز صادق است. برای درست کردن یک پنکیک لذیذ، می توانید به جای آب، از شیر استفاده کنید، این کار باعث ایجاد یک طعم خوشمزه تر در پنکیک می شود. همچنین اگر علاقه مند به میوه ها هستید، می توانید با استفاده از نیمی شیر و نیمی آب میوه، طعم پنکیک را متنوعتر کنید. برای مثال، آب پرتقال، آب هلو یا آب هر میوه دیگری که دوست دارید را می توانید در تهیه پنکیک به کار ببرید.