طرز تهیه دونات ساده به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دونات ساده
دونات از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دونات ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم دونات | |
آرد قنادی | ۴ لیوان |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن مایع | به مقدار کافی |
طرز تهیه دونات ساده
مرحله اول
برای تهیه دونات خوشمزه در ابتدای کار یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس نمک، شکر، وانیل و خمیر مایه را اضافه می کنیم و با هم زن دستی خوب مخلوط می کنیم، سپس آرد را درون الک می ریزیم و درون کاسه الک می کنیم.
مرحله دوم
حالا مجددا مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یک دست شود. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس شیر را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شیر گرم شود. توجه داشته باشید شیر جوش نزد.
مرحله سوم
در این مرحله کره را روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا کمی نرم شود. در ادامه شیر ولرم، کره و تخم مرغ را درون کاسه حاوی مخلوط آرد می ریزیم و مواد را کمی با قاشق مخلوط می کنیم، سپس با دست خوب ورز می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله روی سطح کار را مقداری آرد می پاشیم، سپس خمیر را روی سطح کار منتقل می کنیم. در ادامه به مدت ۱۵ دقیقه با دست خوب ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نچسبد درست شود.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید در صورت چسبیدن خمیر به دست مقداری آرد اضافه کنید. در ادامه یک کاسه مناسب و جا دار انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن چرب می کنیم و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت خمیر در دمای محیط استراحت کند. توجه داشته باشید زمان استراحت خمیر بیشتر از ۱ ساعت نشود. در ادامه سطح کار را مقداری آرد می پاشیم.
مرحله هفتم
در این مرحله خمیر را روی سطح کار منتقل می کنیم، سپس با دست ورز می دهیم تا حجم و پف آن گرفته شود. در ادامه به کمک وردنه خمیر را به قطر ۱ سانتی متر باز می کنیم و با قالب دونات آنرا قالب می زنیم.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید که اگر خمیر را دوباره جمع کنید و وردنه بکشید کیفیتش پایین می آید. در ادامه برش های دونات را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس روی آن را با نایلون فریزر می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند.
مرحله نهم
در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه درون آن روغن مایع می ریزیم تا دونات ها درون روغن شناور بمانند، سپس وقتی روغن کاملا داغ شد، دونات ها را به آرامی درون روغن میگذاریم.
مرحله دهم
حالا با قاشق از روغن داغ روی خمیر می ریزیم تا خمیر پف کند و مغز پخت شود. همه دونات ها را به همین ترتیب سرخ می کنیم. پس از اینکه هر دو سمت دونات ها سرخ شد، روغن اضافی شان را با دستمال حوله ای می گیریم.
مرحله یازدهم
پس از اینکه روغن اضافی دونات ها به طور کامل گرفته شد می توانیم آنها را به سلیقه خود با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو کنیم. معمولا برای تزئین دونات از سس شکلات و یا شکلات آب شده استفاده می شود. نوش جان.
- منبع :
- zahratorkashvaand
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
- شومیز نخی خانگی زنانه فوق العاده شیک برای روزهای گرم تابستان
- توربان خوشگل زنانه با مدل های خاص و جذاب؛ ببند و تو مجالس بدرخش!
- مدل ناخن سیاه و سفید با طرح های لاکچری + ایده های خفن و جدید بگیرید!
- طرز تهیه کیک براونی؛ آموزش کامل به همراه نکات کافی شاپی