طرز تهیه اکبر جوجه دونفره

طرز تهیه اکبر جوجه دونفره طرز تهیه اکبر جوجه رژیمی طرز تهیه اکبر جوجه به خانه برمیگردیم طرز تهیه اکبر جوجه مازندرانی طرز تهیه اکبر جوجه تصویری راز خوشمزگی اکبر جوجه طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه طرز تهیه اکبر جوجه نی نی سایت

اکبر جوجه یکی از غذا های قدیمی و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوکاه در استان مازندران می ‌باشد. البته امروز با توجه به محبوبیت این غذای خوشمزه، آن را در تمام شهرهای کشورمان می توان یافت. اکبر جوجه نوعی غذاست که از جوجه مرغ درست می ‌شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است. این غذا در واقع جوجه محلی سرخ شده است که با برنج زعفرانی و رب انار سرو می‌شود. نام این غذا از رستورانی گرفته شده که برای اولین بار این غذا در آنجا تهیه شده است. این رستوران که امروزه زنجیره ‌ای است و در بسیاری از شهر های ایران فعالیت دارد، بر اساس لقب موسس این رستوران که در واقع این غذا را ابداع کرده، نام‌گذاری شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اکبر جوجه در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
جوجه (حداکثر ۱ کیلویی)۱ عدد
آبلیموبه میزان لازم (حدود ۱ لیوان)
سیر۲ حبه
پیاز متوسط۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
دارچین (اختیاری)به میزان دلخواه
زعفران آب کردهحدود نصف استکان
کره۱۰۰ گرم
روغن۱ تا ۲ لیوان

طرز تهیه اکبر جوجه

مرحله اول

برای تهیه اکبر جوجه خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، مرغ را به صورت مساوی از وسط نصف می ‌کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم. در ادامه سیر را خرد می کنیم و به همراه آبلیمو به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پیاز را شسته و پوست کنده و به صورت خلالی خرد می کنیم و به آن اضافه می کنیم. زعفران و ادویه ها را به مرغ اضافه کرده و با هم مخلوط می ‌کنیم و مرغ را داخل آن می خوابانیم. در ظرف را می‌ بندیم یا سلفون می‌ کشیم و در یخچال می‌ گذاریم و به مدت حداثل ۲ ساعت زمان می دهیم تا مزه دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله ترکیب روغن و کره را در قابلمه مناسبی می ‌ریزیم‌ و می‌گذاریم گرم شود. توجه داشته باشید گه برای پخت اکبر جوجه مقدار روغن خیلی زیاد است به طوری که وقتی مرغ را درون روغن بیندازیم غوطه ور شود.

مرحله چهارم

مرغ را از داخل مواد خارج می ‌کنیم و همه تکه های سیر و پیاز را از آن جدا می ‌کنیم. اگر جدا نشود در روغن می ‌سوزد. و بعد با دستمال تا حدی مرغ را خشک می ‌کنیم. مرغ را درون روغن می ‌گذاریم و حرارت را خیلی کم می‌ کنیم.

مرحله پنجم

سپس در قابلمه را می‌ گذاریم تا کم کم بپزد و مغز پخت شود. حدود دو ساعت زمان می ‌برد و کم کم مرغ آب می ‌اندازد. بعد از سرخ شدن یک طرف مرغ بر می‌ گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. مرغ را درون ظرف سرو می گذاریم و با رب انار سرو می ‌کنیم.

مرحله ششم

می‌ توانیم قبل از سرخ کردن،۱۰ تا ۱۵ دقیقه مرغ را کمی آبپز کنیم تا بهتر بپزد. مرغ حداقل ۳ ساعت در مواد خوابانده شود یعنی کمتر از ۳ ساعت نباشد. هرچه بیشتر در مواد باشد خوش طعم تر می‌شود. بهتر است از شب قبل درون مواد می‌گذاریم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 فروردین 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.