طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی طرز تهیه سالاد سیب زمینی با مرغ طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه طرز تهیه سالاد سیب زمینی با لوبیا چیتی طرز تهیه سالاد سیب زمینی امریکایی طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید سالاد سیب زمینی و شوید ایران کوک طرز تهیه سالاد سیب زمینی و هویج

سالاد سیب زمینی یکی از سالادهایی است که به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا آن را تهیه و سرو می کنند. این سالاد به روش های مختلف تهیه می شود و طبق ذائقه می توان تنوع مواد را کم یا زیاد کرد اما چیزی که در همه سالاد های سیب زمینی ثابت است، سیب زمینی و شوید است. سس این سالاد از ترکیب سس مایونز و ماست تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم سالاد سیب زمینی
سیب زمینی پخته۳ عدد
نخود فرنگی پختهنصف لیوان
هویج پختهنصف لیوان
ذرت پختهنصف لیوان
کالباس خرد شدهیک و نیم لیوان
مواد لازم برای سس
مایونز۳ قاشق غذا خوری
ماست خامه ای۴ قاشق غذا خوری
شوید تازه خرد شدهنصف لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی

مرحله اول

برای تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی در ابتدای کار، سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم تا سیب زمینی ها به طور کامل پخته شوند، سپس پوست آن ها را کنده و به صورت مکعبی خرد می کنیم و درون یک کاسه می ریزیم. هویج پخته را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.

مرحله سوم

ذرت پخته و نخود فرنگی پخته شده را هم اضافه می کنیم. در صورت تمایل برای سرعت بخشیدن به کار می توانیم از کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی آماده استفاده کنیم. در ادامه کالباس را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به سالاد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله برای تهیه سس مخصوص یک کاسه دیگر انتخاب می کنیم، سپس سس مایونز را به همراه ماست خامه ای و شوید به آن اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا سس یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سس را به سالاد اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم تا سس همه مواد را پوشش دهد. در ادامه سالاد را در یخچال به مدت ۱ الی ۲ ساعت قرار می دهیم تا استراحت کند و مزه ها به خورد هم برود. سپس آن را سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 28 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.