طرز تهیه سالاد گل کلم مجلسی با سس مخصوص و خوشمزه
طرز تهیه سالاد گل کلم
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از انواع این سالاد ها، سالاد گل کلم است. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و یا عصرانه در تولد ها سرو نمود. وجود کلم در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که با ذرت و گوجه و خیار، ایجاد می کند، مقوی است و برای سلامتی مفید است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد گل کلم در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گل کلم خرد شده | ۲ پیمانه |
کلم بروکلی (اختیاری) | ۱ پیمانه |
خیار خرد شده | ½ پیمانه |
ذرت | ¼ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۱ عدد بزرگ |
شوید ساطوری | ۱ قاشق غذاخوری |
جوانه ماش (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم سس سالاد | |
مسات | ۲ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد گل کلم
مرحله اول
برای تهیه سالاد گلم کلم خوشمزه با سس ماست ابتدا گل کلم را شسته و به صورت گل های کوچک خرد می کنیم. در ادامه داخل یک قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله دوم
در این مرحله گل کلم را درون یک آبکش فلزی قرار می دهیم، سپس آبکش را روی دهانه قابلمه قرار می دهیم تا گل کلم ها را به مدت ۱۰ دقیقه بخارپز شوند. بخار پز کردن گل کلم اختیاری است و می توان گل کلم را به صورت خام هم استفاده کرد.
مرحله سوم
یک کاسه بر می داریم. گل کلم های سرد شده و خیار ریز شده و گوجه ها را اضافه می کنیم. ذرت و شوید و جوانه ماش نیز اضافه کرده و با هم به آرامی مخلوط می کنیم. یک کاسه کوچک برداشته و مواد سس را با هم مخلوط می کنیم. به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
سپس سس را به سالاد اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم تا تمام مواد سالاد به سس آغشته شود. به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند و طعم سس به خورد سالاد برود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.