طرز تهیه کتلت شیرازی مخصوص و بازاری با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کتلت شیرازی مخصوص و بازاری با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کتلت شیرازی مخصوص کتلت شیرازی یا کتلت بازاری یکی از انواع کتلت های ساده و خوشمزه ای است که با سیب زمینی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه واویشکا با گوشت چرخ کرده و طعم و رنگ بسیار عالی

طرز تهیه واویشکا با گوشت چرخ کرده و طعم و رنگ بسیار عالی

طرز تهیه واویشکا واویشکای گوشت چرخ کرده یکی از انواع غذاهای سنتی استان های مازندران و گیلان است که با نام های بسیار متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه املت هندی به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه املت هندی به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه املت هندی املت هندی یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه کشور هند است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو ساده طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ طرز تهیه آلبالو پلو برای دو نفر طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ ریش شده طرز تهیه آلبالو پلو برای ۴ نفر طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت خورشتی طرز تهیه آلبالو پلو با آلبالو خشکه طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی

آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن به عنوان یک غذای فصلی شناخته می ‌شود. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به شهر شیراز می‌ باشد. البته امروزه در سراسر کشور فراگیر شده است. می ‌توان در فصل تابستان آلبالو را گرفت و هسته آن را خارج کرد، سپس در فریزر نگهداری کرد تا در تمام فصل ها بتوان این غذای خوشمزه را تهیه نمود و از خواص خوب آلبالو بهره مند شد. خواصی همچون ضد التهاب، رفع کم خونی، تسکین دهنده درد، سلامت پوست و مو. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
آلبالو بدون هستهیک و نیم لیوان
برنجدو و نیم پیمانه
مرغ تکه شدهبه تعداد دلخواه
زعفران دم کرده۱ استکان
خلال پسته و بادامبرای تزیین
پیاز۱ عدد
روغنکمی
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ

مرحله اول

برای تهیه آلبالو پلو خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. در ادامه تکه های مرغ را به پیاز اضافه کرده و در روغن خوب سرخ می‌ کنیم. نصف استکان از زعفران و کمی نمک را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

زیر آن را خیلی کم می ‌کنیم تا مرغ با زعفران پخته و طلایی شود. آلبالو ها را با یک لیوان آب و نصف لیوان شکر می‌ گذاریم تا یک ربع بپزد و رنگ پس بدهد. حالا آلبالو ها را آبکش کرده و آب آن را به همراه ۲ لیوان آب به برنج خیس خورده اضافه می‌ کنیم.

مرحله چهارم

سپس روی شعله گاز قرار می‌ دهیم تا برنج نیم پز شود و آب آلبالو به خوردش برود. در آخر برنج را آبکش کرده و با آلبالو ها مخلوط می ‌کنیم و می‌ گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد، سپس با خلال پسته و پلو زعفرانی تزئین می ‌کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 مهر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.