طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه با سیخ چوبی طرز تهیه کباب چنجه با کیوی طرز تهیه کباب چنجه گیلانی طرز تهیه کباب چنجه رستورانی فوت و فن کباب چنجه بدون ماست طرز تهیه کباب چنجه در ماهیتابه طرز تهیه کباب گوشت قرمز طرز تهیه کباب چنجه در منقل

کباب چنجه یکی از انواع کباب های قدیمی و سنتی خاورمیانه است که با  طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب چنجه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله یا ران گوسفند۱ کیلو گرم
دنبهبه مقدار کافی
روغن زیتون۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
فلفل کبابی۳ عدد
لیموترش۲ تا ۳ عدد
کره۲۰ گرم
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
ماستبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب چنجه

مرحله اول

برای تهیه کباب چنجه خوشمزه ابتدا گوشت را به صورت قطعات یکسان خرد می کنیم تا زمان پخت شان روی زغال یکسان باشد. در ادامه درون یک کاسه مناسب ماست را اضافه می کنیم، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم و درون کاسه ماست می ریزیم. در ادامه آب لیمو ترش تازه را به همراه روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک را درون کاسه حاوی مخلوط ماست اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله قطعات گوشت را درون مخلوط سس ماست می ریزیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا سس به همه قسمت های گوشت برسد. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شود.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم گوشت به مدت ۵ ساعت درون یخچال استراحت کند. توجه داشته باشید در صورتی که زمان استراحت گوشت درون سس بیشتر شود، زمان پخت آن روی حرارت زغال کمتر می شود و زودتر پخته می شود.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از گذشت ۵ ساعت گوشت مرینیت شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس از سس خارج می کنیم و روی تخته گوشت قرار می دهیم. در ادامه با پشت قاشق چند ضربه محکم دو طرف گوشت می زنیم تا گوشت کمی صاف شود.

مرحله ششم

حالا دنبه را به اندازه گوشت خرد می کنیم، سپس یکی در میان گوشت و دنبه را درون سیخ می کشیم تا دنبه از سوختن کباب جلوگیری کند. در ادامه زغال را به صورت یک دست روشن می کنیم، سپس سیخ ها را روی حرارت زغال قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله توجه داشته باشید حرارت زغال باید کم باشد تا گوشت مغز پخت شود و نسوزد. در ادامه فلفل های کبابی را به همراه فلفل دلمه ای می شوییم، سپس سیخ می کنیم و روی حرارت زغال قرار می دهیم تا کباب شود.

مرحله هشتم

در نهایت درون یک کاسه مناسب کره را به همراه زعفران اضافه می کنیم، سپس کره را کنار حرارت زغال بنماری می کنیم تا ذوب شود. در حین پخت کباب به صورت مرتب از مخلوط کره و زعفران روی چنجه ها می مالیم تا خوشرنگ تر شود.

مرحله نهم

البته استفاده از ترکیب کره و زعفران دم کرده علاوه بر خوشرنگ تر شدن کباب چنجه، باعث می شود که کباب ها در پایان لذیذتر و نرم تر شوند. در نهایت کباب را به همراه فلفل های کباب در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.