طرز تهیه کوفته تکیر داغ ترکیه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوفته تکیر داغ ترکیه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوفته تکیر داغ کوفته تکیر داغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه شامی سبزی به روش گیلانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شامی سبزی به روش گیلانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شامی سبزی شامی سبزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه خورش بامیه ساده جنوبی با طعم و رنگ عالی

طرز تهیه خورش بامیه ساده جنوبی با طعم و رنگ عالی

طرز تهیه خورش بامیه ساده خورش بامیه از خورش های اصیل و سالم ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی با سویا طرز تهیه ماکارونی مجلسی و خوشمزه طرز تهیه ماکارونی ساده طرز تهیه ماکارونی با مرغ طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ طرز تهیه ماکارونی مخلوط طرز تهیه ماکارونی دونفره طرز تهیه ماکارونی با قارچ

ماکارونی و پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. در این غذا ها، رشته ها را با آب پخته و با سس دلخواه سرو می کنند. اما ما در پخت ماکارونی آن را زودتر آبکش کرده و با سس و مواد گوشتی دلخواه ترکیب کرده و می گذاریم تا دم بکشد. ماکارونی که به این روش پخته می شود به راحتی هضم می شود اما به دلیل این که دم می کشد نسبت به پاستا و اسپاگتی ایتالیایی چاق کننده تر است. ماکارونی را می توان با انواع مواد گوشتی یا سبزیجات تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی۱ بسته
پیاز۱ عدد
گوشت چرخ کرده۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه و نمکبه مقدار لازم
آویشن و زردچوبه و ادویه ماکارونیبه مقدار لازم
زعفرانبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگیبه میزان لازم
قارچبه میزان دلخواه

طرز تهیه ماکارونی

مرحله اول

برای تهیه ماکارونی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده به روش ایرانی در ابتدای کار، یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. وقتی که آب به جوش آمد، ماکارونی ها را نصف کرده و درون آن می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله دو قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق چای خوری زردچوبه و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آب جوش اضافه کرده و اجازه می دهیم پخت اولیه ماکارونی انجام شود. حدود ۵ تا ۸ دقیقه بعد آبکش می کنیم. برای تشخیص زمان دقیق آبکش کردن ماکارونی کافی است ماکارونی ها را از تکه کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله اگر ماکارونی پخته و مغز آن در حد ۱ نقطه نپخته باشد زمانی است که می توان آن را آبکش کرد. زمان پخت ماکارونی بستگی به جنس و ضخامت ماکارونی دارد که اغلب روی بسته آن زمان پخت نوشته شده است.

مرحله چهارم

زمان آبکش کردن حدود ۲ تا ۳ دقیقه زودتر از زمانی است که در پشت بسته درج شده است. در این مدت، سس ماکارونی را تهیه می کنیم. برای این کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله پنجم

یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن به خوبی داغ شود. پیاز ها را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله ششم

وقتی که گوشت ها سرخ شد، قارچ را در صورت دلخواه به صورت ورقه ای برش می زنیم و با گوشت تفت می دهیم. سپس ادویه ها و نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ باز کند. سپس درب تابه را می بندیم.

مرحله هفتم

سپس با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا بپزد. در ادامه یک فابلمه مناسب بر می داریم و کف آن را کمی روغن می ریزیم. سیب زمینی ها را که شسته و پوست کنده ایم، به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کف قابلمه می چینیم.

مرحله هشتم

سپس ماکارونی آبکش شده را با مواد گوشتی مخلوط کرده و درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دم بکشد. روی قابلمه را دم کنیم می گذاریم و حدود ۱ ساعت زمان می دهیم تا دم بکشد و پخته شود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 مهر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.