طرز تهیه لازانیا

 لازانیا با فر مرحله به مرحله , طرز تهیه لازانیا با فر مرحله به مرحله

طرفداران غذاهای ایتالیایی و خوشمزه، این مطلب برای شماست. امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی که همان “لازانیا” می­باشد آشنا کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی مرحله به مرحله طرز تهیه لازانیا در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم لازانیا
پیاز بزرگیک عدد
گوشت چرخ­ کرده۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ­اییک عدد
قارچ خرد شدهبه مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبهبه مقدار لازم
ادویه لازانیابه مقدار لازم
رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی۲-۳ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
آرد سفیددو قاشق غذاخوری
شیردو لیوان
ورقه لازانیابه میزان لازم
سس بشاملبه میزان لازم
پنیر پیتزابه میزان لازم

طرز تهیه لازانیا

مرحله اول

برای تهیه لازانیا خوشمزه به روش ایرانی در مرحله اول ابتدا می­بایست یک عدد پیاز بزرگ را پس از شستن، پوست بکنید. سپس آن را به صورت نگینی ریر خدر کرده یا رنده نمایید. در ادامه تابه­ ای را روی گاز قرار داده، کف آن را به خوبی چرب نمایید.

مرحله دوم

پس از اینکه روغن داغ شد، پیازها را درون تابه ریخته و خوب تفت دهید تا نرم شده و به رنگ طلایی درآید. در این مرحله، پس از نرم شدن پیازها، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را که به مدت چند ساعت از فریزر بیرون بوده و به دمای محیط رسیده است را درون تابه بریزید.

مرحله سوم

مواد را با یکدیگر خوب تفت دهید. یکی دو عدد فلفل دلمه­ ای را پس از شستن خرد نمایید و به همراه مقداری قارچ خردشده به تابه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک، فلفل را به همراه مقداری زردچوبه و ادویه لازانیا روی مواد می ریزیم.

مرحله چهارم

سپس به خوبی هم بزنید تا طعم و عطر آن به خورد گوشت برود. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری سس گوجه فرنگی به تابه افزوده و خوب هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. پس از چند دقیقه زیر گاز را خاموش کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، مقداری کره را در ظرفی ریخته و کمی روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس دو قاشق آرد سفید را به آن افزوده و کمی تفت دهید. هنگامی که عطر خوش آن پیچید و خامی آن گرفته شد بایستی دو لیوان شیر را کم کم به مواد اضافه نمایید.

مرحله ششم

دقت داشته باشید در حین افزودن شیر، مدام آن را هم بزنید تا به غلظت کم فرنی درآید. سپس به آن مقادیری نمک و فلفل افزوده و پس از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. قابلمه­ ای را روی گاز قرار داده و چند پیمانه آب در آن بریزید.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب به جوش آمد، نوبت اضافه کردن ورقه­ های لازانیا می­باشد. اجازه دهید تا ورقه ­ها خوب آبپز شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. یک ظرف مناسب برای لازانیا روی میزکار خود قرار دهید.

مرحله هشتم

کف آن را مقداری چرب نموده و روی آن مقداری سس بشامل ریخته و ورقه­ ها را روی آن بچینید. مواد گوشتی خود را به همراه مقداری پنیر پیتزا روی ورقه­ های لازانیا ریخته و مجددا روی آن را با ورقه­ های لازانیا بپوشانید.

مرحله نهم

این کار را مرتب تا زمانی که تمامی موادتان تمام شود، ادامه دهید. در نهایت یک لایه ورق را روی ظرف قرار داده و مقداری سس بشامل و پنیر پیتزا روی آن بریزید. درصورت تمایل می­توانید روی ورقه لازانیا را با مقداری قارچ و فلفل دلمه ­ای بپوشانید.

مرحله دهم

در مرحله آخر، ظرف مخصوص لازانیا را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه، زمانی که روی لازانیا کاملا برشته شد، آن را از فر خارج نموده و پس از برش زدن به همراه خانواده میل کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 20 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.