طرز تهیه حلیم گندم ساده به روش سنتی و طعم عالی

طرز تهیه حلیم گندم ساده به روش سنتی و طعم عالی

طرز تهیه حلیم گندم ساده حلیم گندم یکی از غذاهای بسیار قدیمی و سنتی ایرانی است که امروزه بیشتر در مناسب های خاص به عنوان نذری طبخ می شود. البته این غذای …

طرز تهیه کتلت گیاهی ساده و رژیمی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کتلت گیاهی ساده و رژیمی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کتلت گیاهی کتلت گیاهی یکی از انواع غذاهای ساده و رژیمی بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شوید پلو با ماهی شوید پلو با ماهی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه تر حلوا شیرازی

طرز تهیه ترحلوا ساده طرز تهیه ترحلوا یزدی طرز تهیه ترحلوا با آرد گندم طرز تهیه حلوا شیرازی طرز تهیه ترحلوا تبریزی طرز تهیه ترحلوای شیرازی طرز تهیه ترحلوا مجلسی طرز تهیه ترحلوا اردبیل

ترحلوای شیرازی، حلوای سنتی شیرازی است که از قدیم خیلی مرسوم بوده است و در جشن ها و مهمانی ها، عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده می گردید. فرق این حلوا با بقیه حلواهایی که نشاسته دارند این است که یک حالت ژله ای دارد و به خاطر وجود آرد برنج، مثل ژله لرزان است. این ترحلوا در قدیم به دو رنگ سفید و زعفرانی درست می‌ شد و به قطر تقریبی ۷ سانت لوزی لوزی بریده و یکی سفید و یکی زرد کنار هم چیده می‌شد. برای درست کردن این ترحلوا یک ساعت و نیم تا دو ساعت وقت نیاز است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تر حلوا در ادامه با در نهایت همراه باشید.

مواد لازم تر حلوا
شیر پر چرب۴ تا ۵ لیوان
آب۲ لیوان
نشاسته۱ لیوان
گلاب۱ لیوان
شکر۲ لیوان
آرد برنجنصف لیوان
روغن۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم

طرز تهیه تر حلوا

مرحله اول

برای تهیه تر حلوای خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، شیر پرچرب را در قابلمه تفلون یا نچسب می ‌ریزیم و روی حرارت ملایم می ‌گذاریم. در همین حین یک لیوان آب، نشاسته و گلاب را در ظرف دیگری، مخلوط می ‌کنیم.

مرحله دوم

بعد به شیر اضافه می‌ کنیم. در ادامه شکر، آرد برنج و یک لیوان دیگر آب اضافه می ‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. توجه داشته باشید که باید حدود سی تا چهل دقیقه مرتب هم می ‌زنیم تا مخلوط غلیظ شود.

مرحله سوم

غلطت مواد باید طوری باشد که وقتی با قاشق هم می ‌زنیم، رد قاشق روی مواد بماند. در اواخر پخت روغن مایع را هم اضافه می‌ کنیم. نصف مواد را در ظرف پیرکس می ‌ریزیم و نصف دیگر مواد را زعفران زده و روی مواد سفید می‌ریزیم.

مرحله چهارم

این دو ماده با هم مخلوط نمی شود و جای نگرانی ندارد و با خیال راحت روی هم می ریزیم. مواد زعفرانی روی مواد سفید می ماند. کنار می ‌گذاریم تا خوب خنک و سفت شود. بعد برش می ‌زنیم و در یخچال نگهداری می ‌کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 مهر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.