طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه برنجک به روش سنتی شمالی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه برنجک برنجک یکی از قدیمی ترین شیرینی های شمال کشورمان است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه برنجک …
طرز تهیه قرابیه پاستانه به روش ترکیه ای و طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه پاستانه قرابیه پاستانه یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذید است که بافتی نرم و سبک دارد و یک میان وعده مناسب و سالم به خصوص برای کودکان است، …
طرز تهیه شیرینی چوروس
شیرینی چوروس یکی از انواع شیرینی های محبوب در کشور اسپانیا است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی چوروس در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی چوروس | |
آرد | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ۱ لیوان |
نمک | نوک قاشق مربا خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | ۸۰ گرم |
پودر دارچین و شکر | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی چوروس
مرحله اول
برای تهیه شیرینی چوروس خوشمزه ابتدا کار یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کره را به همراه آب سرد و شکر درون قابلمه می ریزیم و مخلوط می کنیم تا کره و ذرات شکر درون آب حل شوند.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم مخلوط آب و کره روی حرارت ملایم بماند تا از اطراف قابلمه ریز جوش بزند. در ادامه آرد را درون یک کاسه مناسب ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس زمانی که اطراف قابلمه ریز جوش زد آرد الک شده را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط آرد و کره را به صورت مداوم هم می زنیم تا آرد همانند حلوا درون قابلمه جمع شود. در ادامه خمیر چوروس را از روی حرارت بر می داریم، سپس اجازه می دهیم در فضای آشپزخانه کاملا خنک شود.
مرحله چهارم
حالا زمانی که خمیر خنک شد، تخم مرغ را به همراه نمک درون خمیر اضافه می کنیم، سپس با دست خوب ورز می دهیم تا خمیری لطیف و چسبناک درست شود. در ادامه خمیر چوروس را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره ستاره می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس تا اندازه ای که چوروس ها شناور بمانند روغن مایع می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم روغن کاملا گرم شود، سپس چوروس ها به اندازه ۱۰ سانتی متر درون روغن پایپ می کنیم.
مرحله ششم
حالا قیچی را با روغن چرب می کنیم، سپس شیرینی ها را به اندازه ۱۰ سانتی متر کات می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم شیرینی ها درون روغن بمانند تا کاملا مغز پخت و سرخ شوند، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه می دهیم روغن اضافی شیرینی ها گرفته شود. توجه داشته باشید حرارت باید متوسط باشد به این دلیل که حرارت کم باعث می شود شیرینی ها نرم شوند و حرارت زیاد باعث می شود داخل شیرینی ها مغز پخت نشود.
مرحله هشتم
حالا درون یک ظرف مناسب به مساوات شکر و پودر دارچین می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و شیرینی های چوروس را درون مخلوط شکر و پودر دارچین می غلطانیم تا مخلوط شکر شیرینی ها را پوشش بدهد.
مرحله نهم
در نهایت تمام شیرینی های چوروس را درون مخلوط شکر و پودر دارچین می غلطانیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر به دلخواه می توانید شیرینی ها را به همراه سس شکلات یا نوتلا سرو کنید. نوش جان.
- منبع :
- mary.alipour99