طرز تهیه شیرینی اردح

شیرینی اردح , طرز تهیه شیرینی اردح , دستور پخت شیرینی اردح

شیرینی اردح یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در مناسبت های خاص مذهبی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی اردح در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر ولرم۱٫۵ لیوان
کره۵۰ گرم
ماست⅓ لیوان
روغن جامد⅓ لیوان
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری پر
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
نمک۱ قاشق مرباخوری
شکر۴ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
آردحدود ۷ لیوان
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی اردح

مرحله اول

برای تهیه شیرینی اردح ابتدا شیر ولرم را به همراه خمیر مایه فوری و ۱ قاشق غذاخوری از شکر داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس درب کاسه را به طور کامل می پوشانیم

مرحله دوم

در این مرحله کاسه را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه کف کند. در ادامه تخم مرغ را به همراه باقیمانده شکر، نمک، کره، ماست، خامه، روغن جامد هم دمای محیط را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، خمیر مایه عمل آمده را به کاسه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در ادامه آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به صورت کنترل شده روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست شکل بگیرد. پس از اینکه دیگر خمیر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. حالا یک کاسه بزرگ را با مقداری روغن مایع به خوبی چرب می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را چونه می گیریم و درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند و حجمش تقریبا دو برابر شود.

مرحله ششم

پس از اینکه خمیر به خوبی استراحت کرد، آنرا به سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی درون خمیر خارج شود. در ادامه به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم.

مرحله هفتم

حالا خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و با کف آبکش آنرا فشار می دهیم تا نازک شود. در ادامه خمیر نازک شده را به صورت رول جمع می کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و به مقدار مناسب روغن اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

باید به اندازه ای روغن اضافه کنیم که شیرینی ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. پس از اینکه خمیر را رول کردیم، آنرا درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به خوبی پف کند و رنگش کاملا طلایی شود.

مرحله نهم

پس از اینکه یک سمت شیرینی ها طلایی شد، آنها را از روغن خارج کرده و درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت شیرینی های خنک شده را در پودر قند می غلطانیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 24 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.