طرز تهیه کیک گردو امریکایی خوشمزه و مخصوص با تزیین شیک
طرز تهیه کیک گردو
این کیک از کیک های خوشمزه و معروف و از آن دسته کیک هایی است که به آسانی می توان آن را در منزل درست کرد. کیک گردویی در عین سادگی طعم بسیار متفاوتی نسبت به کیک اسفنجی ساده دارد. این کیک مناسب دورهمی های عصرانه است و در کنار چای حسابی می چسبد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گردو در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک گردو | |
تخم مرغ | ۶ عدد |
آرد سفید قنادی | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
گردو آسیاب شده | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
دارچین (دلخواه) | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک گردو
مرحله اول
برای تهیه کیک گردوی خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، کره و شکر را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا کاملا پوک و یکدست شود. کره باید به دمای محیط رسیده باشد و نرم شده باشد. بعد زرده ها را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
حدود ۲ تا ۳دقیقه هم می زنیم و سپس وانیل را اضافه می کنیم و چند ثانیه دیگر هم می زنیم. پره های همزن را می شوییم و کامل خشک می کنیم. سپس سفیده ها را با دور تند آنقدر می زنیم تا کاملا فرم بگیرد.
مرحله سوم
به مخلوط زرده، گردوها را اضافه می کنیم و خوب با لیسک یا قاشق چوبی مخلوط می کنیم. در سه مرحله سفیده ها را به مخلوط زرده اضافه کرده و خیلی آرام مواد را هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را در سه مرحله روی مواد الک می کنیم.
مرحله چهارم
سپس خیلی آرام در حد مخلوط شدن هم می زنیم و در آخر، دارچین را اضافه می کنیم. بعد با همزن برقی با دور کند مواد را برای ۷ ثانیه نه بیشتر هم می زنیم. کف قالب را با کره چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را دو سه بار به سطح کار می کوبیم و در فر که از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده قرار می دهیم. در فر گازی با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۴۵ دقیقه، و در فر برقی (یا توستر) با دمای ۱۶۰درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
مرحله ششم
برای پخت کیک حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان لازم است. بعد از پخت میگذاریم تا خنک شود و از قالب جدا می کنیم. در ادامه روی کیک را با خامه فرم گرفته و دارچین به سلیقه خود تزیین می کنیم. از روغن هم میشه استفاده کرد.
مرحله هفتم
اندازه قالب استفاده شده ۲۰ در۳۰ سانتی متر است. این مقدار مواد را در قالب ۲۰ در ۲۵ و قالب گرد قطر ۲۰ و ارتفاع ۱۰ هم می توان پخت. میتوان از کاغذ روغنی هم برای کف قالب استفاده کرد. روی اجاق گاز هم می توان این کیک را تهیه کرد.