طرز تهیه کیک شیر به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک شیر به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک شیر کیک شیر یکی از انواع کیک های خوش طعم و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک هویج آمریکایی

طرز تهیه کیک هویج آمریکایی , دستور پخت کیک هویج به روش امریکایی

کیک هویج یکی از کیک ها خوشمزه خانگی است که امروزه در کافی شاپ ها هم به همراه نوشیدنی های گرم سرو می شود. این کیک خوشمزه تقریبا با دستورهای یکسانی تهیه می شود که در بعضی دستورها مواد دیگری نیز به مایه کیک اضافه می کنند. مثلا می توانیم در مایه کیک از مغزیجات خوشمزه ای مثل مغز گردو، مغز پسته و .. استفاده کنیم تا علاوه بر این که کیک هویج مان مجلسی تر شود، طعم بهتری را نیز تجربه کنیم. برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هویج امریکایی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک هویج آمریکایی
آرد قنادی۱۹۵ گرم
هویج۳۷۵ گرم
نشاسته سیب زمینی۴۵ گرم
شکر دانه ریز۱۹۵ گرم
روغن مایع۱۲۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
مغز گردو۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس

طرز تهیه کیک هویج آمریکایی

مرحله اول

برای تهیه کیک هویج امریکایی ابتدا هویج را پوست می گیریم و پس از شستشو، به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه روغن مایع داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. برای بهتر شدن عطر کیک می توانیم مقداری رنده پوست پرتقال نیز اضافه کنیم.

مرحله دوم

حالا هویج و روغن را به مدت ۵ دقیقه میکس می کنیم تا مایعی لطیف و خوشرنگ به دست بیاید. در ادامه تخم مرغ ها را به مخلوط کن اضافه می کنیم و چند دقیقه با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا با هم به خوبی ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر ومخلوط می کنیم و پس از الک کردن داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه شکر را به همراه نشاسته سیب زمینی و نمک به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا مواد خشک را کم کم به مخلوط کن اضافه میکنیم و در حدی که مواد با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم. به دلیل اینکه مخلوط کردن زیاد باعث می شود خاصیت بکینگ پودر از بین برود باید مراقب باشیم که مواد را بیش از حد مخلوط نکنیم.

مرحله پنجم

حالا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک قابل مناسب با قطر ۲۲ سانتی متر را با روغن جدا کننده کیک چرب می کنیم. در صورتی که روغن جدا کننده کیک نداشتیم داخل قالب کاغذ روغنی قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار محکم به سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. مغز گردوها را به دلخواه می توانیم در وسط مایه کیک قرار دهیم یا اینکه روی مایه کیک بگذاریم.

مرحله هفتم

در صورتی که بخواهیم مغز گردوها را روی مایه کیک قرار دهیم به صورت که پس از اینکه کیک پخت و پف کرد، داخل بافت کیک فرو نروند، باید آنها را کاملا به آرد آغشته کنیم تا روی سطح کیک باقی بمانند و درون کیک فرو نروند.

مرحله هشتم

در ادامه قالب کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم تا کیک آماده شود. پس از اینکه پخت کیک به پایان رسید، آنرا از فر خارج می کنیم و کمی صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود.

مرحله نهم

سپس قالب را روی یک بشقاب بزرگ بر می گردانیم تا کیک به صورت کامل داخل بشقاب قرار بگیرد، سپس کیک را تزیین می کنیم. برای تزیین کیک می توانیم به سلیقه خود از پودر قند، شکلات ذوب شده و .. استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 آذر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.