طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر

طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر طرز تهیه کیک اسفنجی برای 4 نفر طرز تهیه کیک اسفنجی برای 6 نفر طرز تهیه کیک ساده اسفنجی طرز تهیه کیک اسفنجی برای ۲۰ نفر طرز تهیه کیک ساده طرز تهیه کیک اسفنجی مرحله به مرحله فیلم طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر

کیک اسفنجی یکی از انواع کیک های ساده و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک اسفنجی در توستر
آرد قنادی۱ پیمانه سرخالی
پودر شکر½ پیمانه
آب جوشیده سرد۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۴ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر¼ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر

مرحله اول

برای تهیه کیک اسفنجی ساده ابتدا فر گازی را با دمای ۱۸۰ و فر برقی و توستر را با دمای ۱۶۰ درجه روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. توجه داشته باشید که اگر فر به خوبی گرم نشده باشد، کیک پف نمی کند.

مرحله دوم

در این مرحله سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا می کنیم، سپس سفیده تخم مرغ را ۵ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا خنک شود. در ادامه سفیده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه سفیده تخم مرغ کف کرد، نصف پودر شکر را به آن اضافه کرده و هم زدن را تا زمانی که سفیده کاملا فرم بگیرد ادامه می دهیم. زمانی که کاسه را برگردانیم و سفیده از آن بیرون نریزد، هم زدن را متوقف می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سفیده را درون یخچال قرار می دهیم تا آب نیندازد. در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و باقیمانده پودر شکر داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و به خوبی با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا رنگ مواد کرمی شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه رنگ مواد کرمی شد، آب جوش خنک شده را اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با زرده تخم مرغ یکدست شود. در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم و در سه مرحله روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

مرحله ششم

در حین اضافه کردن ترکیب آرد و بکینگ پودر مواد را با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و طی دو مرحله به مواد درون کاسه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

سفیده تخم مرغ را نیز از یک سمت با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که مایه کیک حداکثر باید دو سوم حجم قالب را پر کند، چون اگر بیشتر باشد، پس از پف کردن از قالب خارج شده و ظاهر کیک را خرب می کند. قطر قالب مناسب برای این مقدار مایه کیک ۱۶ الی ۱۷ سانتی متر با ارتفاع ۹ سانتی متر می باشد.

مرحله نهم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر یا توستر قرار می دهیم. اگر از توستر استفاده می کنیم، باید حتما یک کاسه آب هم درون توستر قرار دهیم تا کیک خشک نشود. ضمن اینکه روی قالب را با یک تکه فویل باید بپوشانیم.

مرحله دهم

البته نیاز نیست فویل را به صورت کیپ روی قالب قرار دهیم. همین که از حرارت مستقیم المنت بالایی توستر جلوگیری کند کافی است. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با سیخ چوبی یا خلال دندان چک می کنیم.

مرحله یازدهم

خلال دندان را در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر چیزی به آن نچسبید، یعنی کیک ما به طور کامل پخته است و می توانیم آنرا از فر خارج کنیم. در نهایت اجازه می دهیم کیک به طور کامل خنک شود، سپس آنرا از قالب خارج می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.