طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
کیک خیس شکلاتی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با نام کیک کافی شاپی هم شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خیس شکلاتی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک خیس شکلاتی | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۲٫۵ قاشق چایخوری |
وانیل شکری | ۱ بسته |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ الی ۱٫۵ لیوان |
مواد لازم سس شکلاتی | |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ½ استکان |
شکر | ½ لیوان |
مواد لازم خامه شکلاتی | |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
شکلات تلخ | ۸۰ گرم |
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه کیک خیس خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه بافت تخم مرغ و شکر کشدار و حجیم شد، روغن و شیر را به ترتیب اضافه می کنیم و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
حالا ترکیب آرد را داخل الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در ادامه با لیسک یا دور کند همزن مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. پس از اینکه مایه کیک آماده شد، قالب را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مایه کیک را درون قالب می ریزیم و دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. در ادامه قالب را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله پنجم
در حین پخت کیک سس شکلاتی را آماده می کنیم، برای این منظور شیر را به همراه پودر کاکائو، روغن و شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مواد را به صورت مداوم ترکیب می کنیم.
مرحله ششم
مخلوط کردن مواد را تا زمانی که شیر به نقطه جوش برسد ادامه می دهیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه کیک را پس از اینکه به طور کامل پخت از فر خارج می کنیم، سپس صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد.
مرحله هفتم
حالا کیک را به صورت دلخواه برش می زنیم و سس گرم را روی تکه های کیک می ریزیم. در ادامه کیک را کنار می گذاریم تا سس را به طور کامل جذب کند. در همین حین خامه را داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله هشتم
نیازی به جوشیدن خامه نیست، فقط باید خامه روان شده و به خوبی گرم شود، سپس شکلات را به آن اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا شکلات به طور کامل با خامه یکدست شود.
مرحله نهم
در این مرحله خامه شکلاتی را هم به صورت داغ روی کیک می ریزیم و اجازه می دهیم به طور کامل جذب کیک شود. در نهایت تکه های کیک را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به سلیقه خود با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین می کنیم.
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طراحیهای شیک برای مسیر پیادهروی باغ؛ ۱۵ ایده زیبا و خیرهکننده
- رانر گلدوزی دستی برای دکوراسیون سنتی و شیک؛ ۱۵ مدل زیبا و جذاب
- انتخاب شیکترین گلدان دایرهای تنه درخت؛ ۱۵ مدل خاص و طبیعی برای دکوراسیون
- حلقه الماس یک قیراطی با طراحیهای خاص؛ ۱۵ مدل لاکچری و خیرهکننده
- ترکیب شیک و خاص با گوشواره مد روز خالخالی؛ ۱۵ مدل بینظیر که باید ببینی
- منبع :
- azamkiani90_cake