طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص با گردو و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک کشمشی
کیک کشمشی یکی از کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا با مغزیجاتی مثل گردو، بادام و .. تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کشمشی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک کشمشی | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۲ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان سرخالی |
شکر | ۱ لیوان |
ماست پرچرب | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
گردوی خرد شده | ½ لیوان |
کشمش | ½ لیوان |
طرز تهیه کیک کشمشی
مرحله اول
برای تهیه کیک کشمشی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت حدودا ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و حجمشان تقریبا دو برابر شود.
مرحله سوم
حالا ماست و روغن را به ترتیب به کاسه اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم و یک مرتبه الک می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله ترکیب آرد و بکینگ پودر را مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم. حالا با لیسک مواد را به خوبی از یک سمت مخلوط می کنیم تا مایه کیک کاملا یکدست و منسجم شود.
مرحله پنجم
حالا کشمش ها را با کمی آب مرطوب می کنیم، سپس درون آرد می غلطانیم تا آردی شوند. در ادامه مغز گردو را به کشمش ها اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم. حالا مقدار کمی از مایه کیک را درون قالب می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله مخلوط کشمش و گردو را به کاسه حاوی مایه کیک اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست در مایه کیک پخش شوند. در ادامه مایه کیک کشمشی را نیز درون قالب می ریزیم و آنرا چند بار روی سطح کار می کوبیم.
مرحله هفتم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به طور کامل بپزد. حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای پخت کامل کیک نیاز است. در پایان کیک را از فر خارج می کنیم و پس از اینکه خنک شد، از قالب خارج می کنیم.