طرز تهیه مرغ بریان به روش رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مرغ بریان

طرز تهیه مرغ بریان در توستر طرز تهیه مرغ بریان بدون فر طرز تهیه مرغ بریان در فر فیلم طرز تهیه مرغ بریان فیلم طرز تهیه مرغ بریان در توستر طرز تهیه مرغ بریان در مایکروفر فیلم طرز تهیه مرغ بریان در فر با جوجه گردان طرز تهیه مرغ در فر

مرغ بریان یکی از انواع غذاهای خاص و بسیار محبوب در سراسر جهان است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ بریان در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ کامل۱ عدد
پاپریکا۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
سیر۲ حبه
تخم گشنیز و زیره سیاهبه مقدار کافی
ماست۱ پیمانه
سیب زمینی متوسط۲ عدد
آب لیمو ترش تازه۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه مرغ بریان

مرحله اول

برای تهیه مرغ بریان مجلسی در ابتدای کار مرغ را می شوییم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود. در ادامه روی شکم مرغ را چند برش سطحی ایجاد می کنیم، سپس پودر پاپریکا و نمک را روی مرغ می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مرغ را ماساژ می دهیم تا ادویه ها به خورد گوشت مرغ برود. در ادامه مقداری کره به صورت پخش روی مرغ ماساژ می دهیم، سپس مرغ را درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم مرغ به مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان مرغ را از یخچال خارج می کنیم، سپس پوست سیر را جدا می کنیم و می شوییم و به صورت ریز رنده می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سیر را به همراه آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز و زیره سیاه به ماست اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه باقی مانده کره را روی حرارت غیر مستقیم بنماری می کنیم و به ماست اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط ماست را روی مرغ ماساژ می دهیم تا به خورد گوشت مرغ برود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود، سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم.

مرحله ششم

حالا سیب زمینی را می شوییم، سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه مرغ را درون سینی فر قرار می دهیم و سیب زمینی ها را اطراف مرغ می ریزیم، سپس با مقداری روغن زیتون و نمک  آن ها را مزه دار می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مرغ به مدت ۲ ساعت درون فر بماند تا بپزد. در ادامه گاهی روی مرغ از کره آب شده می مالیم. پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت اجازه می دهیم مرغ به مدت ۵ دقیقه گریل شود تا طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه مرغ را از فر خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه گوجه فرنگی و لیمو ترش تازه سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 9 بهمن 1400
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.